Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Biologiczny
PostHahaha to zadawaj, oddaje pytanie
-
Astronomiczny
PostNikt nie wie? Dodam, że znajduje się blisko Ziemi
-
Biologiczny
PostNaturalnie nie, sztucznie wyhodowano taką hybrydę nazwaną cama
-
Biologiczny
PostFakt, uogólnione, ale to ta rodzina a mnie chodziło o Heterocephalus glaber :)Zadajesz
-
Biologiczny
PostKtóre z ssaków żyją w strukturze społecznej, podobnej do rodziny pszczół?
-
Astronomiczny
PostGdzie znajduje się największy krater uderzeniowy w Układzie Słonecznym, jaką nosi nazwę i jaką ma średnicę?
-
Astronomiczny
PostEnceladus?
-
Cytat od Mari: „A mi nikogo nie szkoda, bo te uni żyją swoim życiem, ktoś kto nie gra nie wie o co chodzi.” Nie chodzi mi o stare uni "cyferkowe", nie było mnie tam nigdy, jednak KAŻDE uni ma swój klimat i swoje życie, nie tylko te najstarsze, szkoda mi względnie młodych uni, które już się wyludniają, fuzje powinny być znacznie częstsze niż do tej pory, ale co my robaczki możemy...
-
Biologiczny
PostNikt? Hmm, u gadów i ptaków osłania zarodek i pośredniczy w wymianie gazowej, u ssaków wytwarza kosmki, które wnikają w błonę śluzową macicy tworząc ukrwione łożysko.
-
Biologiczny
PostBrawo! Dajesz
-
Biologiczny
PostProszę bardzo 1556hsj.jpg Którego zwierzęcia czaszkę widzimy na zdjęciu i czemu służą charakterystycznie ukształtowane zęby. Podpowiem, to gatunek o sporej liczebności (populacja szacowana na 30-40mln. osobników)
-
Biologiczny
PostW nerkach, chociaż nie wiem dokładnie czy nie chodzi Ci o cały cykl mocznikowy, wtedy to i wątroba bierze w tym udział
-
Biologiczny
PostAmoniak przekształca się w mocznik, który poprzez nerki jest wydalany z organizmu wraz z moczem
-
Przebrnęłam, nawet nie wiedziałam, że Hydra ma być łączona, ale bardzo mnie ten fakt cieszy. Fear, w tej chwili na Hydrze mamy 1,5k graczy, nawet nie chcę wyliczać czy szukać ilu z nich to gracze aktywni, powyżej 50k pkt (bo nowych ostatnio się namnożyło, ale odpadają po tygodniu), gram tu nie długo, ale nuda zabija, od czasu do czasu trafi się fajna akcja, nic więcej. Ogame to nie gra w której punkty są najważniejsze, nie widzę sensu być w top i nie mieć co robić, no poza lataniem po słabszych …
-
Uni powinny być łączone a nie otwierane, jeżeli już otwierane nowe, to rzadziej, w tej chwili na Hydrze jest 1,5k graczy łącznie, jakbym odjęła wiecznych urlopowiczów i idlerki to boje się dowiedzieć, ile by grających zostało, pustynia gdzie nie doświadczenie i spryt pozwala dojść wysoko, wystarczy latać, farmić dużo słabszych na granicy punktacji możliwej do wlotu, zbierać po idlerach i gotowe. Zaczęłam grać na uni Rigel jakiś tydzień po jego otwarciu, konto skasowałam po miesiącu bo mnie szlag…
-
ACS; Wujek [Easy], FeaRlesS [WOL-VES] vs yogi1982 [H S] - 2824,04% + zbiórka[*]
Sarmik - - Hall of Fame
PostDajcie spokój, konto yogiego poszło na urlop, temat wyczerpany, po co obrzucać się epitetami.
-
ACS; Wujek [Easy], FeaRlesS [WOL-VES] vs yogi1982 [H S] - 2824,04% + zbiórka[*]
Sarmik - - Hall of Fame
PostMłody człowiek, życie przed nim [*]
-
Biologiczny
PostBrawo, zgadza się, zadajesz