Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 150.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od mobdeep: „ Mamuśka odbije z nawiązką owensa, nie Adaś ? ;)” Mówisz? Będzie z niego większy procent, neeee Heroes, webb to dobre podsumował, jakby nie patrzeć to MNS według Ciebie nie pokazując nic szczególnego, pokazało jednak dużo więcej niż Twój sojusz obiecywał wykręcić na nas, nie pamiętasz ile było obietnic złomów, ubicia, zmian nicków na jakieś cuda na kiju, ściągania super pro graczy pokroju Inarek, silver, rzucaliście się wtedy strasznie, a te szarpanie kończyło się wciąż tym sa…

• Prawdę mówiąc leciałam nie wierząc, że to się uda, dostać złoma przez gale, lecąc te 30 układów obok? hmm, no dobra nie wnikam W tym miejscu mogę serdecznie podziękować RethMani za okazane zaufanie, chłopakom za lot i całą otoczkę w trakcie, no i naszej gwieździe owensowi, za stworzenie sytuacji do wykorzystania. MNSowskie zgranie na 6 Lecim dalej

• Cytat od Mari: „Porównywanie jedzenia surowego mięsa do tworzenia speed uni jest nie na miejscu. A to dlatego, że podgrzewanie mięsa to był krok na przód, ale dlaczego usilnie chcecie mnie przekonać, że speed uni jest lepsze od x1. Jest po prostu szybsze, gra na nim wymaga więcej uwagi i czasu ale po co to porównywać skoro nie udowodnisz mi, że twoje uni jest lepsze.” Tak samo jak Ty nie jesteś w stanie udowodnić, że standard uni jest lepsze, to jak próba udowodnienia o wyższości świąt Bożego Na…

• AntiGameReborn

Sarmik - - Porozmawiajmy o OGame

Thanks!

• AntiGameReborn

Antigame przestało mi działać, tak po prostu, samo. Usunęłam aplikację, przeczyściłam rejestry, wgrałam na nowo (Chrome) i nadal nie ładuje się w grze, ktoś ma pomysł jak to naprawić?

• AntiGameReborn

Następny problem, po aktualizacji do 5.7.23 usunęło mi informacje w stoczni o ilości możliwych statków do wybudowania (dopiero wejście w odpowiedni rodzaj statku, pozwala poznać ilość jaką mogę zbudować), po aktualizacji do 5.7.24 ten problem nadal jest, dodatkowo ciągle pojawi mi się informacja events not available (Wydarzenia nie są dostępne - zmień opcję OGame) i nie wiem już co mam zmienić, żeby to działało.

• AntiGameReborn

Moja wina, źle napisałam Dziękuję za screen! Problem pojawił się przy wysyłaniu floty, długo ładuje przejście z wyślij flotę I do II i III etapu, czasami ładuje i zawiesza się, trzeba cofnąć się do wyboru floty i próbować od nowa.

• AntiGameReborn

Sporo osób ma problemy z zawieszaniem i lagami na nowym anti, czy nie da się jakoś wrócić do wersji sprzed aktualizacji, kiedy to można sobie było napchać masę koordów graczy w zakładkę po lewej, a nie tylko 12? To tak bardzo ogranicza użytkowość, czemu to zostało zmienione?

• Mnie to lotto jaki będzie % debrisu, chociaż gram na 30% i nie narzekam. Głupotą jest jednak rozdzielanie uni podłóg % złomu, im więcej będzie połączonych, tym więcej graczy, przecież można to wypośrodkować i każdy będzie szczęśliwy, czy przy fuzji największym problemem jest % złomu? Ja się cieszę z czegokolwiek, aby te uni odżyły, debris mnie nie obchodzi aż tak bardzo.

• Cytat od Bl4ckWhite: „ Dokładnie a po UF będziesz się mogła pobawić w "szukam ogejmowej psiapsiółki" ? Skoro masz problemy na wymarłym uni bo to zabawa w "uciekam, nie zezłomujesz mnie" to jak to będzie dla Ciebie wyglądało jak na uni wpadnie kilku "wygłodniałych" złomiarzy ?” Hmm, a gdzie ja piszę, że mam problem? Nie mam problemu, nie bawi mnie jednak ciągłe pilnowanie floty bo jakiś pimpek z top30 ubzdurał sobie wytłuc wszystko poniżej top200. Przyjaciółek w grze nie potrzebuję, tylko przeszk…

• juras, zbastuj trochę, nie jesteś jedyną osobą, która czeka na UF jak na Boskie zmiłowanie, ale jedyną, która strzela focha bo nie ma już, teraz, zaraz Na każdego przyjdzie pora, cierpliwości, oby tylko UF miało miejsce, były plany i realizacja, ja też w tej chwili wiszę na urlopie na Hydrze bo dalsza gra w "uciekam, nie zezłomujesz mnie" to nie gra a męczarnia, konta nie pozbywam się tylko dla UF, ale nie pyszczę w koło, że to ma nastąpić za tydzień, oby w ogóle nastąpiło a konfiguracją wspomni…

• Art, 517 post tego tematu, zobacz proszę, może da się przepchać taki plan fuzji tych uni, to raczej najlepsza opcja i jedyna, żeby te serwery odżyły. Hydra - Leo - Mizar - Nekkar, plis! A wiadomo w ogóle kiedy można się spodziewać zalążka planu następnej UF?

• A z kim w końcu Hydra ma być łączona? W natłoku spamu mi umykają takie informacje Ale Twoja opcja freelove nie jest głupia, Nekkar trochę może być w tyle, ale nie ukrywajmy, na tych uni stworzyły się dwie grupy graczy - topki polujące i słabsi uciekający, może po połączeniu topki wezmą się za łby odpowiednio szybko. Ja jestem za taką opcją

• Art męcz, morduj, próbuj, niech to przyśpieszą, ja rozumiem, że kolejka fuzji obowiązuje, ale przy tej szybkości podejmowania decyzji, Hydra będzie martwa nim doczeka się połączenia. W sumie, Hydra już jest martwa

• Lipa jednym słowem

• Windek, zjadłeś tatara na surowo Wielkie gratulacje bo to prawdziwe Starcie Tytanów, tatar był, zalazł niektórym za skórę no i skończyło się. Fajnie się czyta takie starcia, tym bardziej, że Hydra powoli nam gaśnie, oby więcej Gratki raz jeszcze i szybkiej odbudowy życzę, a obrońcy lizaczka

• Biologiczny

Sarmik - - Nauka

Aj, nie zauważyłam, za dużo na głowie, oddaje pytanie!

• Biologiczny

Sarmik - - Nauka

Buu, dość ogólne pytanie, strzelam - trylobity?

• II wojna światowa

Sarmik - - Nauka

To nie było ok. 13-16%? (strzelam bo gdzieś mi dzwoni, ale nie wiem gdzie)

• Astronomiczny

Sarmik - - Nauka

Brawo, Twoja kolej