Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 150.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lagi przy zbiórce złomu, masakryczne lagi Dziś przy ST synchro recków, recki ustawione tak: screenshooter.net/102664809/xekhcnd klikam podgląd ciekawa czy wpadną w dobrym czasie, atak wszedł, pz leże, czas minął, pz nadal leży, leży, leży... Po 6 minutach dostaję to: Raport zbioru z PZ na [x:xxx:xx]. 06.01.2016 13:26:14 recki do czasu otrzymania raportu wracały puste, bardzo proszę o sprawdzenie tego błędu, w moim przypadku jest to identyczny lag przy każdej zbiórce złomu, trzeci pod rząd
-
AntiGameReborn
PostCytat od S a n g r e a l: „antigame przestalo dzialac na firefox” about:config poszukaj xpinstal signatures requred zmień na false odśwież
-
AntiGameReborn
PostHop do góry, wciąż z tym samym
-
Bugi jakie wpadły mi w oko: Tajemnicze ekspedycje, dostaję info jak przy standardowej expie, ale ich nie puszczam, to co trafia się na expie nie jest dodawane na konto. Ranga w sojuszu, podwójny założyciel. Masakryczne zamulenie podczas skanowania, nie raz muszę klikać po 2-3 razy na konkretne koordy by je przeskanować, czasami zamiast odpuścić, blokuje skanowanie i dopiero wyjście z gali i wejście ponownie naprawia ten stan Problem z buddy, dostaję zaproszenie, akceptuję, ale ono nadal wisi, mi…
-
AntiGameReborn
PostGrzecznie prosimy o speedsima i wyliczanie slotów do farmienia,
-
Opcja "ulubione" Jeżeli zaznaczam np. udostępniony w sojuszu raport szpiegowski lub raport wojenny powinno to być wrzucone z automatu do zakładki "ulubione", a tak się nie dzieje. Co gorsza, usuwając niechcący rs z takim zaznaczonym, ginie mi on jak cała reszta, tak nie powinno to działać. No i nadal, brak możliwości usuwania wszystkich wiadek z zakładki ekonomia, usuwanie każdej z osobna to masa zmarnowanego czasu.
-
AntiGameReborn
PostTak podniosę, może jakieś nowe info wypłynie, chromkowicze czekają
-
Nygus [SMERFY] & Sarmik [SMERFY] vs. sejo [N-A] ~ 19.822,91% TOP 2 ACS
Sarmik - - Starcia Cygnus
PostVandal, uważaj by ta piskliwa panienka nie zaglądnęła i na Twój moon, nie znasz dnia ni godziny skarbeńku. sejo, leć w eko, masz fajne konto, nie rezygnuj
-
Nygus [SMERFY] & Sarmik [SMERFY] vs. sejo [N-A] ~ 19.822,91% TOP 2 ACS
Sarmik - - Starcia Cygnus
PostDzień dobry tą wieczorową porą, jak obiecałam parę dni temu, przy podstawce w której Nygus stracił pance, preferuje cios za cios, okazja nadarzyła się szybciutko, podstawowy błąd, pewnie brak czasu, szybkie info, czas, parę minut klikania i mamy w soju top 2 acsa na cygnie, obrońcy szo, mimo, że się nie odezwał, ale pewnych zasad się trzymamy. Ode mnie pozdrowienia dla sojuszu, dla Nygusa za cynk, lot i uchachanie przez telefon, naszych smerfowych smerfów by w końcu się obudzili, Pitka I tradycy…
-
Jeszcze buddy, nie ukrywajcie on/off w buddy, niech będzie jak wcześniej - czytlenie I moja sugestia, buddy w żadnym wypadku NIE powinno otwierać się jako przejście na kolejną stronę, nie raz lecąc po galach wbijałam buddy by zobaczyć czy akty na sojuszniku to skan czy jego aktywność, teraz przenosi mnie na kolejną stronę a nie otwiera nowej, w tle. to WAŻNE!
-
Znikająca informacja na czacie, że ktoś napisał (wyskakuje chmurka, ale po odświeżeniu strony znika, powinno być aż to otwarcia) Czasami nie pokazuje, że na pw piszą dwie osoby (przypadkowo sobie znajduje ważne wiadomości) Brak możliwość usuwania wszystkich wiadomości w zakładce ekonomia, jednym przyciskiem, to bardzo komplikuje i zabiera czas. Brak informacji które rs są przeczytane, chociaż opcja odznaczania rs gdy już leci tam atak (pojawia się czerwony trójkącik, to chyba dziś wprowadzono) j…
-
Top2-ACS: zUy ares, Plamka, Gora aka Mistrz [MNS] vs. czajnik [SaS] ~ 38.239,82%
Sarmik - - Hall of Fame
PostGratki sierściuch, tym bardziej na tej cholernej wersji, zamulonej jak joint po weekendzie, teraz top łan
-
AntiGameReborn
PostDobrze, że jest tak jak jest, nie marudzić w końcu to dobra wola autorów że ago żyje na 6.0, mnie cieszy, że przynajmniej połowa tego co potrzebuje, działa, resztę ominę albo najzwyczajniej w świecie złapię za kalkulator czy długopis i sobie przeliczę
-
Brak możliwości skanowania planet poprzez kliknięcie na konkretną, przy moonach już to działa. Problem z czatem, czasami otwiera się u mnie dodatkowe, puste okienko "rozwiń" i nie da się go usunąć, to samo z zakończonymi rozmowami, te okna mimo zamykania powracają. Przekłamany on/off w czacie, pokazuje mi np. siedem osób online a na praw są trzy. Brak info o ilości dni off w buddy liście, rozumiem, że mogę najechać na kropkę i sprawdzić, ale czy nie lepiej by pokazywało się przy nicku tak jak wc…
-
Fatalny, nie ma rzeczy niemożliwych, kwestia czasu a zostaną po Tobie tylko śrubki, tylko do tego się nadajesz, a teraz niech kumple z sojuszu postawią Ci nowe rogale. Jakie to uczucie stracić na standard uni siedem moonów jednej nocy? xD P.S Tak ciekawa jestem nasz pro złomiarzu, jak Ty złomujesz nie mając dexu na moonach bo jak dobrze słyszałam nic tam na fali nie wracało, taka flota bez paliwa i Ty chcesz ludziom wciskać, że Twoje STeki to nie ustawki
-
webber, jakbyś mniej pyszczył a czasami zdejmował urlop to może ares miałby z kim latać, nie wiem czy się starzejesz czy masz od paru miesięcy zły dzień, ale może czas dorosnąć i przestać dosrywać własnemu sojusznikowi. Skończ to wreszcie bo się robi nudne i żałosne. Plamka, nie Wy jedynie zelówki zdarliście na obrońcy, ile to ja się go naszukałam, napilnowałam i zawsze zwiewał, a tu w taki sposób, no wieś tańczy, wieś śpiewa, żeby nie było, gratuluje starcia. Nie pozdrawiam z plaży, przeludnion…
-
Fatal, jak jesteś taki dobrze poinformowany to powinieneś wiedzieć ile dałam za Hermesa, czyj jest Hermes i dla kogo lata, ale oczywiście, ja się puszuje, mając swoje konto od pół roku na urlopie nadal się puszuję, faktycznie, Ty nie posiadasz nic między uszami poza guanem Już pisałam, nie mierz wszystkich swoją miarą, to Ty musisz wykładać kasę, żeby zrobić konkretny ST bo nic poza tym nie potrafisz, nawet latać na tą sławną doczepkę, nie ma to jak zrobić czyste starcie na top1 solo we własnym …
-
No mindek, weź to na swoją szeroką klatę i idź ze wstydu napchaj się bigosu, tylko tyle potrafisz Plamka, jakie real, gość, który opisuje ludziom na ircu każdy swój dzień nie ma normalnego życia, ciekawa jestem kiedy spotkamy mindka na ulicy, wyciągającego dłoń do każdej przechodzącej obok osoby i pytającego "zostaniesz moim przyjacielem"? Gratki sorro, fajnie, że latasz, rób to dalej, inni jak zwykle jedyne co potrafią w tej grze najlepiej to szczekanie na forum, skill nieziemski... Fatal, nie …