Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam jako, że mój sąsiad z 4 gali poszedł na urlop to stwierdziłem, że poszukam innego celu na dziś. Nasze uni z każdą chwilą coraz to bardziej się wyludnia i o dobry cel nie jest łatwo Dlatego postanowiłem zajrzeć w układ Marcina. Poniższą flotę Rafcia widywałem wiele razy ale z reguły zawsze była jakaś aktywność na koncie. Dzisiaj było inaczej Ta próba była drugą dzisiaj, bo za pierwszym razem wycofałem po nieznikającej aktywności i po pojawieniu się aktywności u Marcina. Za 2 razem spokojni…
-
Na Oldboya próbowałem latać wiele razy, tak samo jak inni sojusznicy i zawsze z negatywnym dla nas skutkiem. Dzisiaj gdy zobaczyłem aktywke tylko na moonie to poskanowałem a na raporcie ukazała się flotka. Pierwsza myśl - powrót fs-a. Szybki telep i wysłanie pancków i dofarmów. Jako, że recki drogie a w powodzenie akcji nie wierzyłem to wstrzymałem się z nimi do samego końca i dopiero je posłałem jak pojawił się PZ. Oldboy zalogował się jakoś 30min po wlocie i pogratulował. Safarowi udało się j…
-
ST dzięki Milki , która podrzuciła skana - dziękuję bardzo za to oraz za rozmowę podczas ataku (obiecany kwiatek). Lot bardzo długi ze względu na ciągłą aktywność na matce oraz moonie na którym stała flotka. Zachowania obrońcy po ataku nawet nie warto komentować - zdecydowanie nie życzę odbudowy Pozdro dla OLD i znajomych! Dnia 11-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 14.000 Sonda szpiegowska 1 _…
-
Czekałem kilka dni aż ten gracz wyjdzie z zieleni Flota stała sobie na planecie. Szybki lot w układzie i po sprawie Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Emperor Sputnik [EKO] ________________________________________________ Duży transporter 651 Lekki myśliwiec 11.656 Ciężki myśliwiec 9.566 Kr…
-
Ostatni tydzień nie był dobry dla Mastakila, pierw złom od Safara a teraz ode mnie. Flota stała bez opieki na moonie. Obrońca zalogował dopiero po ok. półtorej h. Pomimo niezbyt miłego zachowania życzę mu odbudowy jeśli wróci, bo pisał coś o kasacji konta... Pozdro dla OLD i znajomych Dnia 30-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Mastakila […
-
Flota wypatrzona dawno temu to było 2 podejście - za 1 razem gsy odbiły się od moona. Budzik nastawiony na 5 i oczekiwanie na dolot gąsek, w 4 próbie moon padł i ukazała się taka oto flotka Troszkę nerwów było bo imarcin blisko i miał planete w zasięgu fali, Prezes z urlopu akurat wrócił ale byłem pewny, że ma inne zajęcie i nie będzie się interesował moim lotem Podziękowania dla Dex-a za małą pomoc przy locie i dla silver88 za paliwko Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy odbudowy Dnia 26-06-2017…
-
To co się wczoraj po południu nie udało - brakło 3-4 min a na moonie pojawiło się spore stado gsów , udało się w nocy i bez dodatkowych atrakcji. Krzynio chyba zapomniał o fsie Pozdro dla OLD i znajomych Szczególne podziękowania dla silver88 za paliwko Krzyniowi Sz/O Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Krzynio [D_Z] ______________…
-
Flotka wypatrzona wczoraj po południu, przed pójściem spać stwierdziłem, że sprawdzę czy sobie stoi i stała. Podziękowania dla Dex-a za pożyczkę recków - ja miałem za mało paliwa aby ogarnąć 2 komplety recków Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O Dnia 25-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca dawidkac86 [D_Z] _______________________________…
-
Lot na aktywce, która później zgasła a była najprawdopodobniej spowodowana powrotem floty. Obrońcy Sz/O Pozdro dla OLD i znajomych Dnia 21-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca HolZu [IW_OI] ________________________________________________ Duży transporter 103 Lekki myśliwiec 14.924 Krążownik 692 Okręt wojenny 338 Recykler 369 Bombowiec 93 G…
-
Pierwszy obrońca wypatrzony w statach, tyle co przekroczył 500k punktów więc stwierdziłem, że poskanuje - jak widać warto było bo flota stała bez opieki na planecie. Co do 2 RW to od wczoraj na moonie stał 1 gs ale jakoś nie miałem chęci polecieć a dzisiaj pojawiła się reszta flotki, która również stała bez opieki Pozdro dla OLD i znajomych Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.000 ____…