Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 123.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Stało sobie Pozdro dla OLD-ów Obrońcy Sz/o Dnia 11-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca PanKleks ________________________________________________ Mały transporter 70 Duży transporter 375 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 1.760 Okręt wojenny 1.400 Recykler 2.070 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 330 Niszczyciel 280 Pancerni…

• Stało na moonie Pozdro dla OLDów Oldboyowi Sz/O Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca oldboy kupiedex [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 82.057 Duży transporter 9.283 Recykler 1 Sonda szpiegowska 8.467 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zgredek [O…

• Akcja bez większej historii. W czasie rozmowy z Dex-em na pw skanowałem okolice i zauważyłem minutki u Krzynia. Trochę poczekaliśmy i zaczęliśmy rozmyślać czy w razie dalszej jego nieobecności damy rade coś ogarnąć. Poniżej efekt Odległość była dość duża i lot kosztował nas po 300kk ale jak widać opłacało się Dzięki za lot Dex Pozdro dla OLD staty: -przed bitwą 9XThKifNTN_vUaQMA4eI5w.png - po 25naLz9LT9iiTdeFIfOK-g.png -rano yxEAtz-RQZ_bs6l68a14kw.png Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty …

• Każda przygoda kiedyś się kończy Twoim celem było zostanie top 1 eko i tak się stało - więc cel zrealizowany i tak jak napisałeś "przeszedłeś tą grę" Uwolniłeś się od nałogu - pytanie tylko na jak długo Dzięki za miłe słowa PS trochę za drogo paliwo sprzedawałeś

• Witam po dłuższej przerwie Skan, lot i boom. Snaffiemu Sz/O - dobrze się pilnowałeś przez długi czas brakło pewnie z 1-2 minut i dałbyś rade uciec. Wielkie podziękowania dla Milki za pożyczkę recków ja miałem trochę za daleko. Pozdro dla OLD Dnia 16-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca snaffy [D_Z] _________________________________________…

• Zostawianie floty na tak długi okres czasu nie zwiastuje niczego dobrego no ale to nie pierwszy raz. Graty Pawlikus Hipoll się odbuduje, pytanie tylko czy wyciągnie wnioski

• Dex, aż tyle zysku nie było abym mógł we wszystko zainwestować Na to co zaplanowałem wystarczyło prawie idealnie a czy to głupota to się okaże Sierstku

• Gratki Sierścioch tak to niestety bywa z większością greenk-ów. Przez to, że nie znają podstaw dużo z nich kończy grę po przekroczeniu progu...

• Takiej sytuacji się nie spodziewałem, nawet tego dnia odradzałem Milki stawianie lotki u chama w układzie bo wiedziałem, jak dobrze się pilnuje. Przed położeniem się spać przeskanowałem swoje okolice i dojrzałem stojącą z minutkami flote chama. Szybki telep i lot, tylko na część recków wystarczyło mi paliwa, na resztę dosłał mi Dex za co dziękuję Do Top 5 solo nie udało się załapać ale % cieszy bo to mój nowy rekord. Obrońcy gratulacje bo ma powody do radości w życiu prywatnym Szybkiej odbudowy…

• Gratki Dex, rób te pancki bo coś mało ich masz nie czaję się tylko czasu dziś nie miałem Obrońcy odbudowy.

• Flota wypatrzona dawno temu ale nigdy nie było czasu aby się bardziej zapoznać, dopiero z 3-4 dni temu rzuciłem lotke na 6 gale do układu Demiurga, dzisiaj na ranem miał się tam telep zakończyć budować. Wczoraj przed meczem poskanowałem okolice i zapomniałem posprawdzać jak sytuacja wygląda Dopiero po końcowym gwizdku sprawdziłem skany i w miejscu w którym najmniej się spodziewałem stała sobie ta oto flotka, co najmniej godzinę bez opieki. Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O. Dnia 17-08-201…

• Jeszcze raz gratulacje Panowie Może powinienem się zgłosić do was po znaleźne o 2 dni za późno przerzuciłem lotke do 6 gali bo w trzech mielibyśmy mniejsze straty. Zysk jest piękny więc pozostaje tylko przetapiać Puszkinowi Sz/O - obserwowałem Cię od długiego czasu i widziałem, że jak nie byłeś na urlopie to się dobrze pilnowałeś, dlatego Twoja dzisiejsza tak długa nieobecność mnie zaskoczyła.

• Witam Pisanie o braku jajek do kobiety jest trochę nie na miejscu Milki i Dexowi gratuluję Przewidywałem, że tak to się zakończy. To 2 raz gdy wrzucam lotke do układu i tuż przed ukończeniem budowy telepa Hipoll traci flote. Obrońca tak bardzo chciał starcia solo więc oto jest: Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Hipoll [D_Z] _____…

• Jest to mój największy % więc ten fakt mnie cieszy co do akcji to skan, lot i bum. Rzadko skanowałem drupio bo byłem przekonany, że posiada tylko bunkier. Na jednym z moonów były minutki więc poskanowałem i się zdziwiłem Wielkie podziękowania dla Pawlikusa za pożyczkę recków, mnie paliwa wystarczyło tylko na posłanie floty i połowy potrzebnych recków. Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O. Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] __________________…

• Graty Sierścioch Nie ma co narzekać na zysk. Ważne, że jest i że nikt wcześniej tego nie podebrał

• Graty Milki mimo, że nie mogłem pomóc to Cię wspierałem Trochę się namęczyłaś ale się udało, zysk też jest ładny więc przetapiaj i złomuj dalej Obrońcy Sz/O.

• Flota stała na moonie więc poleciałem. Wyciągnąłem wnioski z poprzedniego starcia i dorobiłem mtków - jak widać opłacało się Pozdro dla OLD i znajomych Krzyniowi Sz/O Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Krzynio [D_Z] ________________________________________________ Duży transporter 10.262 Krążownik 506 Recykler…

• To 4 odwiedziny u Krzynia, tym razem % jest największy. Jak wiadomo to tylko część jego floty Gąski sobie gdzieś latają. Co do akcji to skanowałem Krzynia wcześniej i wszędzie było pusto - wiedziałem, że go nie ma. Po jakimś czasie na jednym z moonów pojawiła się aktywka więc to był skan lub powrót fs-a. Posłanie sond i już było wiadome, że to flotka. Szybkie przeliczenia i posłanie pancy, dalej pozostało tylko sprawdzać aktywki Zysk mógł być większy o jakieś 150kk ale mam za mało MT - zdecydow…

• Graty Safar Szkoda, że nie udało się jeszcze na innym moonie ale nie ma co narzekać Zysk jest ładny więc przetapiaj Mariusz tak zachęcasz, że może sam się zdecyduje na przenosiny

• Stało sobie a chętnych było dwóch W tym samym momencie z Wiśnią skanowaliśmy gale, ja miałem bliżej i bez zastanowienia posłałem statki a Wiśnia czekał na minutki - odwdzięczę się Zysk cieszy bo pod nosem Prezesa Pozdro dla Old i znajomych Obrońcy Sz/O Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Captain Remus _____________________________…