Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało sobie Pozdro dla OLD-ów Obrońcy Sz/o Dnia 11-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca PanKleks ________________________________________________ Mały transporter 70 Duży transporter 375 Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 1.760 Okręt wojenny 1.400 Recykler 2.070 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 330 Niszczyciel 280 Pancerni…
-
Stało na moonie Pozdro dla OLDów Oldboyowi Sz/O Dnia 04-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca oldboy kupiedex [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 82.057 Duży transporter 9.283 Recykler 1 Sonda szpiegowska 8.467 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zgredek [O…
-
Akcja bez większej historii. W czasie rozmowy z Dex-em na pw skanowałem okolice i zauważyłem minutki u Krzynia. Trochę poczekaliśmy i zaczęliśmy rozmyślać czy w razie dalszej jego nieobecności damy rade coś ogarnąć. Poniżej efekt Odległość była dość duża i lot kosztował nas po 300kk ale jak widać opłacało się Dzięki za lot Dex Pozdro dla OLD staty: -przed bitwą 9XThKifNTN_vUaQMA4eI5w.png - po 25naLz9LT9iiTdeFIfOK-g.png -rano yxEAtz-RQZ_bs6l68a14kw.png Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty …
-
Witam po dłuższej przerwie Skan, lot i boom. Snaffiemu Sz/O - dobrze się pilnowałeś przez długi czas brakło pewnie z 1-2 minut i dałbyś rade uciec. Wielkie podziękowania dla Milki za pożyczkę recków ja miałem trochę za daleko. Pozdro dla OLD Dnia 16-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca snaffy [D_Z] _________________________________________…
-
Takiej sytuacji się nie spodziewałem, nawet tego dnia odradzałem Milki stawianie lotki u chama w układzie bo wiedziałem, jak dobrze się pilnuje. Przed położeniem się spać przeskanowałem swoje okolice i dojrzałem stojącą z minutkami flote chama. Szybki telep i lot, tylko na część recków wystarczyło mi paliwa, na resztę dosłał mi Dex za co dziękuję Do Top 5 solo nie udało się załapać ale % cieszy bo to mój nowy rekord. Obrońcy gratulacje bo ma powody do radości w życiu prywatnym Szybkiej odbudowy…
-
Flota wypatrzona dawno temu ale nigdy nie było czasu aby się bardziej zapoznać, dopiero z 3-4 dni temu rzuciłem lotke na 6 gale do układu Demiurga, dzisiaj na ranem miał się tam telep zakończyć budować. Wczoraj przed meczem poskanowałem okolice i zapomniałem posprawdzać jak sytuacja wygląda Dopiero po końcowym gwizdku sprawdziłem skany i w miejscu w którym najmniej się spodziewałem stała sobie ta oto flotka, co najmniej godzinę bez opieki. Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O. Dnia 17-08-201…
-
Jeszcze raz gratulacje Panowie Może powinienem się zgłosić do was po znaleźne o 2 dni za późno przerzuciłem lotke do 6 gali bo w trzech mielibyśmy mniejsze straty. Zysk jest piękny więc pozostaje tylko przetapiać Puszkinowi Sz/O - obserwowałem Cię od długiego czasu i widziałem, że jak nie byłeś na urlopie to się dobrze pilnowałeś, dlatego Twoja dzisiejsza tak długa nieobecność mnie zaskoczyła.
-
Witam Pisanie o braku jajek do kobiety jest trochę nie na miejscu Milki i Dexowi gratuluję Przewidywałem, że tak to się zakończy. To 2 raz gdy wrzucam lotke do układu i tuż przed ukończeniem budowy telepa Hipoll traci flote. Obrońca tak bardzo chciał starcia solo więc oto jest: Dnia 13-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Hipoll [D_Z] _____…
-
Jest to mój największy % więc ten fakt mnie cieszy co do akcji to skan, lot i bum. Rzadko skanowałem drupio bo byłem przekonany, że posiada tylko bunkier. Na jednym z moonów były minutki więc poskanowałem i się zdziwiłem Wielkie podziękowania dla Pawlikusa za pożyczkę recków, mnie paliwa wystarczyło tylko na posłanie floty i połowy potrzebnych recków. Pozdro dla OLD i znajomych Obrońcy Sz/O. Dnia 06-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] __________________…
-
Graty Sierścioch Nie ma co narzekać na zysk. Ważne, że jest i że nikt wcześniej tego nie podebrał
-
Flota stała na moonie więc poleciałem. Wyciągnąłem wnioski z poprzedniego starcia i dorobiłem mtków - jak widać opłacało się Pozdro dla OLD i znajomych Krzyniowi Sz/O Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Krzynio [D_Z] ________________________________________________ Duży transporter 10.262 Krążownik 506 Recykler…
-
To 4 odwiedziny u Krzynia, tym razem % jest największy. Jak wiadomo to tylko część jego floty Gąski sobie gdzieś latają. Co do akcji to skanowałem Krzynia wcześniej i wszędzie było pusto - wiedziałem, że go nie ma. Po jakimś czasie na jednym z moonów pojawiła się aktywka więc to był skan lub powrót fs-a. Posłanie sond i już było wiadome, że to flotka. Szybkie przeliczenia i posłanie pancy, dalej pozostało tylko sprawdzać aktywki Zysk mógł być większy o jakieś 150kk ale mam za mało MT - zdecydow…
-
Stało sobie a chętnych było dwóch W tym samym momencie z Wiśnią skanowaliśmy gale, ja miałem bliżej i bez zastanowienia posłałem statki a Wiśnia czekał na minutki - odwdzięczę się Zysk cieszy bo pod nosem Prezesa Pozdro dla Old i znajomych Obrońcy Sz/O Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Captain Remus _____________________________…