Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Małe tankowanie Przy pierwszym locie brakło 2-3 min - Shen zalogował, ale jakoś godzinę później się udało Pozdro OLD Shen Longowi Sz/O Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Shen Long [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 13.951 Duży transporter 5.407 Lekki myśliwiec 102 Ciężki myśliwiec 45 Krążown…
-
Flotka zostawiona na noc Pozdro OLD Obrońcy Sz/O Dnia 11-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Beeezy [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 3.119 Duży transporter 1.058 Lekki myśliwiec 49 Krążownik 57 Okręt wojenny 349 Recykler 158 Sonda szpiegowska 72 Bombowiec 5 Niszczyciel 84 Gwiazda Śmierci 5 Pancerni…
-
To co się nie udało wczoraj wieczorem, weszło dzisiaj Pozdro OLD Kleksowi Sz/O Dnia 10-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca PanKleks [IW_OI] ________________________________________________ Mały transporter 99 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 14.000 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 2 Recykler …
-
to jak się już tak chwalisz stekiem to uwzględnij prawidłowy bilans biggrin.png a do żałosnego komentarza się nie odniosę.. Obrońcy Sz/O PS złom jest u mnie
-
Witam wszystkich w nowym roku Dawno mnie tutaj nie było... Ponad pół roku minęło a masakrator nadal wniosków nie wyciągnął po wtopie, dzisiaj było identycznie - link do poprzedniego ST z opisem. Jedynie straty deu większe bo statków przybyło Pozdro dla OLD PS Prezes, Fenrir wracajcie do gry bez Was jest nudno Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 150.000 __________________________________…
-
To 2 odwiedziny u tego gracza, poprzednio % był mniejszy. Ktoś chyba zapomniał, że jak się ściąga urlop to trzeba wysłać fs-a Pozdro dla OLD a szczególnie dla Milki i Sierstka, którzy się męczyli z Kleksem Obrońcy sz/o Dnia 18-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 33.333 _________________________________________ Obrońca PanKleks ________________________________________________ Mały transporter 55…
-
Stało sobie to poleciałem Pozdro OLD ! Obrońcy Sz/O Cytat od Fenrir: „Prawdziwa czarna seria. ” tym razem w drugą stronę Dnia 14-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca dawidkac86 [D_Z] ________________________________________________ Mały transporter 9.341 Duży transporter 1.737 Lekki myśliwiec 26.143 Krążownik 3.108 Okręt wojenny 1.555 Stat…
-
A teraz jakby to powiedział pewien znany Pan - truskawka na torcie Rano przeglądając moje okolice zauważyłem brak pz-ta u caramby przy jednym z moonów, zrobiłem więc swoje PZ i czekałem na rozwój sytuacji. Wyliczyłem mniej więcej czas zbiórki i odświeżałem przez ok 5 min. Trafiłem idealnie Caramba liczył chyba na moją zawrotkę pisząc mi w wiadomości, że zostawiłem mu 12 sek A ja leciałem twardo do końca bo byłem pewny moich wyliczeń Pozdro dla wszystkich Oldów - tych grających i tych co zostawi…
-
Dex, Ty to masz szczęście Następnym razem ustaw chociaż recki Graty czyściocha a obrońcy odbudowy.
-
Wczorajszy dzień należał do pechowych Podobna flota uciekła mi przez głupio zablokowanego telepa... A na flotę Zbiec-a leciałem na moona, zalogował minutę przed i przesłał wszystko na planetę. Odczekałem trochę i zupełnie innym składem wyruszyłem. Oczywiście zamiast wrzucić OW to posłałem pancki a w dodatku trashsim oszukał mnie na ok 25k lmów... Miałem stracić 10-11k a straciłem tyle co widać... Pozdro dla OLD Obrońcy Sz/O bo to spoko gość Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
Prezes należą Ci się gratki bo wykorzystałeś nasz błąd, gdybyś to lepiej rozegrał to ja i Dex wyszlibyśmy na minus Ale również popełniłeś błąd Złom jest tam gdzie być powinien czyli u mnie Na więcej razy nie wpychaj się tam gdzie nie jesteś proszony Cytat od Fenrir: „No trochę tego złomu szkoda, ale i tak podejrzewam, że mogła to być kropla w morzu przepalonego deuteru. ” Co do Twojej wypowiedzi Fenrir - my straciliśmy łącznie z 25-30kk deu, więc jak wiesz to nie jest duża ilość (niektóre śpioch…
-
Takim małym ale miłym akcentem witam się po dłuższej przerwie od ostatniego STeka Prezes chyba zapomniał o fs-ie na 3 moonach - ktoś to musiał wykorzystać, a że ja miałem w inne miejsca daleko to poprosiłem o pomoc Dex-a Pozdro dla OLD Prezes ostatnio kilka razy więcej zyskałeś niż teraz straciłeś więc nawet tego nie poczułeś Dnia 02-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 12.000 __________________…