Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 123.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czasu na pilnowanie wlotu nie miałem więc stwierdziłem, że przewietrzę te zardzewiałe stateczki. Lot w układzie więc mogłem sobie na to pozwolić Pozdro OLD Pozdro również dla Vizziona, który specjalnie zostawił na godzinę flotę na moonie i obserwował z daleka czy się skuszę Freeman-owi odbudowy Dnia 16-11-2018 20:09:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Krążownik 210.022 Okręt wojenny 352.787 P…
-
Cytat od Montezuma: „nic dodać nic ująć, a kolega w końcu trochę odpocznie od ogame ” screen z urlopem No naprawdę ma po czym odpoczywać 4 dni bez urlopu był i złoma dostał. Harował jak wół przez te ostatnie dni zmienił nick 2 dni przed zdjęciem urlopu, posyłał fsy przez 3-4 dni i kolejnego dnia już nie odebrał. Nie będę oceniał tego czy to był push czy nie, od tego jest support. To że ST śmierdzi to każdy ogarnięty wyczuje Myślałem, że na Oberonie mieliśmy do czynienia z pushem i multi ale to c…
-
Witam po przerwie Procent może nie największy ale straty malutkie, a zysk przyjemny szczególnie w paliwie. A właśnie braki w paliwie zostały mi niedawno wypomniane przez czubulusa Także wziąłem to mocno do serca i dziś pozwoliłem sobie podkraść trochę tego paliwa od członków KNR Obrońcy odbudowy Pozdro OLD-DZ Dnia 03-11-2018 20:55:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 30.000 ___________________________________…
-
To pierwsze moje ST na tym uni i pewnie ciężko będzie o kolejne, bo czasu na grę nie ma No ale jako, że coś wpadło to wypada się ładnie przywitać Także witam wszystkich a w szczególności naszych byłych wrogów u nas w sojuszu cinkoslaq-owi Sz/O - pewnie zbyt mocno wciągnął go piątkowy wieczór i zapomniał o flocie Pozdro dla nowego OLD Dnia 02-11-2018 23:15:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 80.000 ___________…
-
Podczas sprawdzania jedynego DZ-ta, który nie poszedł na urlop natrafiłem nieopodal na minutki na moonie z taką oto flotą Pozdro OLD Dzięki Silver za dotrzymanie towarzystwa podczas wlotu, inni w tym czasie spali Chancellor Magnetar Sz/O Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Chancellor Magnetar [IW_OI] ______________________________…
-
Pozdro OLD Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca r0gal ________________________________________________ Mały transporter 624 Duży transporter 9.935 Lekki myśliwiec 45 Ciężki myśliwiec 12 Recykler 691 Sonda szpiegowska 3.273 Wyrzutnia rakiet 13.665 Lekkie działo laserowe 3.242 Ciężkie działo laserowe 35 Działo Gaussa 34 Działo jonowe…
-
Zmiany na uni
PostPrezes nie ładnie tak Ja jestem za zmniejszeniem spalania Będę miał tańsze loty na Ciebie Prezes Chociaż 0,5 problemu nie rozwiąże, bo problem ze spalaniem leży głębiej... Nasze uni nie jest jeszcze takie stare... jak patrze ile kosztuje mnie jakaś akcja, a podejrzewam, że mam najdroższą flotę na uni, to nawet nie chce wiedzieć ile to musi kosztować graczy, którzy mają kilkukrotnie większa flotę od mojej... Jeszcze jak się akcja uda to ma się ten zysk(o ile koszt wysłania floty i recków nie jest…
-
Beznadziejna akcja w moim wykonaniu Nie byłem nastawiony na zysk, ponieważ lebunio jak schodzi z urlopu to siedzi cały czas. Była to próba dorwania ufs-a i byłaby bardzo na plus, gdybym nie zapomniał o synchro recków... W całej tej akcji jestem na mały minus, ale to nieistotne Pozdro OLD Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca le_buni…
-
Obrońcy lepszego fs-a Pozdro OLD Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca LordJamui [IW_OI] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 52 Lekki myśliwiec 10.441 Ciężki myśliwiec 284 Krążownik 45 Okręt wojenny 655 Recykler 28 Sonda szpiegowska 850 Bombowiec 6 Satelita sło…
-
Na miejscu GO czy tam SGO dokładnie przeanalizowałbym to starcie Flota złapana na fali, czyli widoczna była dla wielu osób, a trafiłeś ją Ty - człowiek z Dezet Taka sama sytuacja jak z Milki Wielu widziało, a tylko Milka ruszyła. Atakującemu graty a obrońcy lepszego fs-a Pozdro PS. to konto było u was w soju kiedyś, to musi być push Ban wisi w powietrzu
-
Stało to dość długo bez aktywności, musiałem to ładnie posprzątać Pozdro OLD Nameron Sz/O Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Nameron ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 18.133 Lekki myśliwiec 1.363 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 423 Recykler 1.451 Sonda szpiegowska 50…
-
Hat-trick Miał być większy zysk ale drupio podwędził mi 80kk surki po które leciały dofarmy i jeszcze coś ok. 900 recy z pz-ta Pozdro OLD Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zgredek [OLD] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca drupio4 [GoSciE] ________________________________________________ Mały transporter 63 Duży transporter 4.420 Lekki myśliwiec 1.800 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 5…
-
Sytuacja analogiczna do starcia z Krzyniem, przed pójściem spać stwierdziłem, że przeskanuje pare osób, u picia były minutki na 2-3 monach. Sprawę olałem bo byłem pewny, że zaraz zaloguje. Na 5g stało trochę mt i dt a na 6g cała flota. Po 15 min zajrzałem i nadal była cisza, więc postanowiłem wysłać pancki na 5g i zobaczyć co się wydarzy - wlot się udał (ST dodane wcześniej). W czasie lotu zacząłem obmyślać strategię na lot do 6g, a jako, że nie mam tam żadnej planety, to w grę wchodził jedynie…