Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@anek @morph @dzik dla was nie ma ilości o których byście powiedzieli, że dużo. nawet jak się zdarzy zapakować 5 waszych flot na raz powiedzie, że to mało. Ale przypominam, że to 1.7kk pkt co NORMALNI graczy zdobywają koło pół roku no ale przecież: 21.04.2016 14:12:19 GO ciap August 28.04.2016 14:12:19 Push (I) od niżej wymienionych 21.04.2016 14:12:14 GO ciap Nabu san 28.04.2016 14:12:14 Push (I) od niżej wymienionych 21.04.2016 14:12:10 GO ciap morpheus 28.04.2016 14:12:10 Push (I) od Asavar 2…
-
game%20of%20thrones%20fan%20art%20ertacaltinoz%20deviantart.jpg Walka honorowa: +202.956 youtube.com/watch?v=9IS8nwmT9F0 Co tu dużo mówić. August poleciał na gościa, a Kris się lognął, napisał do mnie i kilku innych flot. Odpisałem, napisałem do tych co grają i skanują a nie tylko pushują SPEKTAKL Lot i boom. Nie wiem jak można tak zlamić będąc około 20minut przed wlotem na moonie 4uk od Krisa, ale jak widać w podręczniku jak latać na transportuj nie było rozdziału poświęconego grze flotą bojow…
-
wydaje mi się, że nie ma co się liczyć. Ta gra polega na kradnięciu surki i niszczeniu flot. Tyle w temacie. Raz ja wpadłem, raz wam podebrałem sure - gramy dalej i staramy się to robić jak najlepiej. Jeszcze raz graty ubicia GSówki
-
System odwołań
Postfakty są takie, że to nie nowość, że ludzie się pushują w handlu (ja też nie jestem święty, swoje wypushowałem na uR) ale z 2. strony w świetle regulaminu jest to legalne więc zostają trzy możliwości: 1. zlikwidować anty - bardzo to utrudni push handlowy i zabierze zysk GF 2. zablokować możliwość kontaktu flot przy grze na wspólnym IP, tak jak kiedyś było (słabe zabezpieczenie) 3. dawać perm bany - tylko na jaki punkt regulaminu to oprzeć? Żaden ruch w międzyczasie nie łamie żadnego podpunktu. N…
-
hehehehehe graty panowie podłapaliście faze widze
-
złodzieju? znalazłem w gali to puściłem recki. równie dobrze mógłbym dzikiego i lady oskarżać o agresywną gre bo atakowali równie nie fair oczywiście jedno i 2. to bzdura proponuje myśleć o złomie na przyszłość. jak widać nie wszyscy mają pełne gacie na widok jakiegoś SPECTRE
-
(8675) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 173.500.000. Na polu zniszczeń [x:xxx:x] znajduje się 95.911.200 jednostek metalu i 77.583.000 jednostek kryształu. Flota odzyskała 95.911.200 jednostek metalu i 77.583.000 jednostek kryształu. SzO wszystkim
-
Flota Braciszka Tucka była zbudowana na oszustwach tak jak flota Zuy Sen. Miał oba konta jeden gracz. Aktualny właściciel Zuy Sen zbudował też swoje stare konto na pushu, aktualny nick starego konta Rais Fulit.
-
Siemano fantasy-art-swordsman-wallpaper-1.jpg youtube.com/watch?v=5nOqvm_62rM youtube.com/watch?v=eqEGKxB8Eyw Zacząłem nie za dobrze, wtopa na "dzień dobry" nie robi dobrze na morale ale nie ma co się łamać, poskanowałem gale, zauważyłem, że Ola nie ogarnęła urlopu i idluje, pofalowałem i ukazała się flota mada cieszy mnie to z jednej strony, a z drugiej lipa bo Riglowa flota. Obstawiłem większość wlotów. Wszedł tylko jeden Pozdro dla Vaasa i wszystkich znajomych SzO Mad Cytat: „ Dnia 20-04-2016…
-
Cytat od ^uniQue^: „ Buahhahaha i bardzo dobrze Inar puszer i oszut Cisnijcie go tu Pozdro dla obrońcy ” ciekawe zielu, bo wiesz, na Librze nie mają o tobie dobrego zdania. Chodzą słuchy, że masz bardzo chojnych przyjaciół (nie będę wymieniał tu nicków) Na rigel też pushowałeś ostro nikomu kitów nie wciskaj. Nic do ciebie nie mam mimo, że zielsko ci przeżarło rozum poza tym, że jesteś hipokrytą. Ja wiem co robiłem na Riglu i się tego nie wstydze - bo to robiłem świadomie. Natomiast ty próbujesz …
-
wszystko spoko, Rigel czekał na uFusion dwa lata Ale pomysł wrzucania 4 uni do Ursy nie jest dobry Tzn oczywiście wszyscy znający sytuację wiemy kto ma znajomości i napiera na takie debilne pomysły uF P+R+S+T -> nowe uni. To jedyna sensowna zmiana. Może będzie do czego wracać Wróćcie do cyferkowych, zróbcie z u67-u69 uni 2 z PRST uni3 z ewentualną zmianą konfiguracji na większe eko (choć myśle, że max x2 eko)
-
ooo znalazł się i na tym uni temat do nabijania postów hihi Inarius [H S] vs. Amet [S-N] & biszkopt93 [S-N] ~ 5.01% Cytat: „ Dnia 25-01-2016 06:59:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [H S] ________________________________________________ Pancernik 49 _________________________________________ Obrońca Amet [S-N] ________________________________________________ Mały transporter 35 Satelita słoneczny 2 _________________________________________ Obrońca biszkopt93 [S-N] ________…
-
miała lecieć kontra na recki ale nie zorganizowaliśmy tego dobrze będzie miał na odbudowe 240kk na start nie ma złego