Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Biszkopt: „Nie było mnie tydzień,wracam i co widze,konto oddane=zezłomowane,więcej nie oddaje kont,lepiej je było na urlop wysłać,no ale cóż.Obrońcy pociechy z gry lub nauki,a agresorowi przetopu i mniej marudzenia nad złomem. Dobrze że nowe uni za 2 dni to poklikam ,nawet konfiguracja fajna ,tylko szkoda startować od nowa,mogłem sam wracać na stare śmieci i bawić się dalej,ale nauczke mam na przyszłość. ” o czym ty mówisz? te same czasy logowania, ten sam styl latania (oranie satek) i …
-
Cytat od zielu75: „Hahaha wiedziałem ,że wrócisz kiedys inek ;d Gz starcia. ” ciiiiii Namówili mnie ludzie na to uni z którymi nawet nie gram więc pewnie niedługo skończe
-
wkFs8R.jpg Walka honorowa: +105.984 youtube.com/watch?v=9smvyPi5ZN8 Historia zaczęła się dawno jak zimny zaczął latać na mnie i moich znajomych jak jeszcze byliśmy top 1k+, spakowaliśmy go raz i obiecałem mu, że dorwe jego flotę. Obietnica wypełniona jednak ciepły postanowił przeklikać 3.3k anty recków, 5k DT i hugo wie co jeszcze więc i to odbiore 16k reckow mety u ciepłego, reszta moja (jak w RW). Postanowiłem też zmienić nicka na mój z Little Pony Co do samej akcji obserwacja -> moonkill ->zg…
-
Graty rambo tylko czemu z turbo-pusherem Zielem?
-
Logitech masz rację jednak gdybym ja lepiej przygotował akcje to nabu nie miałby po co słać recków (pomijając, że był to spontan) W tej grze liczy się to kto jest lepszy/szybszy/sprytniejszy. Ja dałem radę złomnąć Anek, a Nabu podebrał mi złom (pare minut przed zbiórką pożyczonych śmieciarek) Nie mogę mieć do niego o to żalu bo na tym ta gra polega. Oczywiście szkoda mi tej surki i wolałbym to przetapiać sobie spokojnie w stoczniach, ale taka gra. Patrząc od strony moralnej powinien posłuchać An…
-
Cytat od Nabu san: „Do odważnych świat należy, wypada pogratulować pięknego procentu i udanego wlotu. Ania się widocznie nie spodziewała, że ktoś wleci w jej gsy na spontana ale jak nie pilnujesz floty to finał może być tylko jeden. Niestety Inar moje dobre serce i intencje nie spotkały się w soju z aprobatą, a nawet dostałem lekką zjebnkę za ten pomysł. ( Musimy to przedyskutować jeszcze. Mimo wszystko taki % jest wart nawet tych strat. Gratuluję jeszcze raz. Anek nie życzę SZ/O bo dobrze wiesz…
-
u9h4rR.jpg youtube.com/watch?v=oNj_JpWJqEg (Walka honorowa: +490.849) Flotka wyszpiegowana po powrocie FSa, lot ->boom Niestety nie mam tyle recków by zebrać to na raz więc nie zebrałem całości, jednak połowa u mnie, a drugą połowę zebrał chyba Nabu i zapowiedział, że mi odeśle (co mnie zdziwiło ale zobaczymy jak to będzie) Złom na SPECTRE cieszy. TOP1 SOLO tym bardziej Na całą akcję przepaliłem około 150kk paliwa Obrończyni pogratulowała, nie podbierała i poszła na urlop. SzO życzę jak powrócą…
-
#DobraZmiana Ta zmiana akurat przydatna, bo da się skutecznie uniemożliwić komuś wylot, a nawet teleportację floty spamując przed dolotem. Ale z drugiej strony, dostać bana bo net zlagował przed dolotem? Bezsens Będzie jakaś weryfikacja tych zgłoszeń czy 0-1kowe rozpatrzanie? Nie widzę powodu by dostać bana za skan na <7sec przed dolotem jeżeli gracz był offline
-
Ja nie gram już na tym patologicznym uni i się z tego ciesze. Mało uni z taką ilością cymbałów
-
totalny brak honoru ze strony obrońców. szykowali i zrealizowali akcje na swojego kumpla który im pomagał w wielu akcjach Wstyd Kolejny raz zdradzacie sojuszników
-
System odwołań
Postw czym to pomoże? jedynie zmniejszy efektywność zjawiska chyba, że u NPC też dadzą stałe, ale wtedy to już totalnie zabije handel między graczami