Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 163.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
taaaa Ten kto miał widzieć moje starcia i farmingi ten widział (czyli ludki co są aktywni na discordzie u mnie - dla płaczków [ciach] tam miejsca nie ma) ja nie neguje waszych mega topów bo to są fakty mam wątpliwości co do sposobu dostania surki ale fakt najlepiej zrzucić swoje niedoskonałości wyjeżdżając mi z heliosami, czy innymi MIJJAGI. Pozdrów Kroya, Paulinke, konto kaina które spakowaliście pushując się nim - czyste jak łza. Zresztą z tego co mi wiadomo to Helios też wasze konto, ale co j…
-
tak tak york nikt nie jest wstanie robic stałych przyrostow przez dlugi czas grajac flota taka gra. nie codziennie trafia sie fajny zysk. a u was no cos przyroaty z kosmosu miedzy urlopami. gratuluje skilla oczywiscie ja wszystko na pushu robie. od 1. punkta nic sam nie zarobilem. 0, null, nothing. pure - push pany z yorka aka tatar i york x2? 3? 10?
-
smieszy mnie to twoje gadanie @DAISY. skanujesz mnie codziennie i myslisz, że stwierdze "na pewno robi mi aktywki, kolega" poza tym moje wiadomości do sojuszu to był blef by raven nie wtopił tak jak wy w kolejnej "sojuszowej" akcji HNNI york z kilku kont +tatar i envire. Czemu pomogłem? bo nie wierze w wasze przyrosty typu tatar i 2kk flot miedzy urlopami kiedy ty York robisz podobne. są pewne granice. nie wyszedłem z SUICIDE tylko mnie raven wyrzucił, czego się nie spodziewałem - miał tam nie p…
-
starsky nie przepierdziel na glupoty graty wlotu, SzP
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
Postprzeczytaj opis do ST, po coś autor go umieszcza
-
Raven [SUICIDE] vs. Kareni ~ 12568.94% TOP2 Solo? + Raven [SUICIDE] vs. kasienka [PFP] ~ 756.87%
PostGje Zet Mam szczęście, że nie pobiłeś mojego top1 solo bo bym musiał wracać Przetapiaj na eko, floty ci starczy
-
hehe ,graty za chęci bo ostatnio modniejsze są anty-akcje SzP
-
Nikt cie nie lubi i się nie wpisują, więc pociesze twoją rushoffą duszę:D Graty zysków i top dalej na flotę
-
A więc żegnam się z uni. Było miło, trochę ST, trochę shitstormów było więc spoko Dlaczego tak? jakoś dobrze mi bez ogame od 2dni, ciepło się zrobiło, zrobiłem rower więc czas zacząć treningi Podziękowania dla sojuszu [U W i S] za przygarnięcie mnie jak miałem top 1k oraz karny fallus dla HNNI za ich imię (to nie przypadek). Pozdro dla moich dostawców deu i ludzi co na mnie latali z mniejszymi i większymi sukcesami Dostałem 2 złomy (tego samego dnia ) i sam kilka flotek zepsułem. Co do uni to ma…
-
byłoby to ciekawym rozwiązaniem na pewno, jednak napędów nie robi się "przez przypadek" i powinieneś być świadom tego co robisz. Fakt - jest część graczy poszkodowana co zrobiła odpowiednie poziomy badań przed wprowadzeniem zmian, jednak ak było ze wszystkim. Kiedyś jak wchodziły szybkie działa wszystko się zmieniło, jak wprowadzili zakrzywienie gal, jak wprowadzali opcje premium (za AM), itd itd
-
OGame w naszych czasach i tak jest tak proste, żę nie ma sensu nic zmieniać... Handlarz sprzedaje surke (przelicznik za PLNy=surowce za PLN), turbo recki, przenoszenie planet, skracanie, itd... Naucz się grać Mari zamiast kombinować nad ułatwieniami. Sytuacja z wczoraj: SOLO: Inarius [U W i S] vs. Patogen [myslimy] 15 016.55% TOP1 SOLO, TOP1 YILDUN zrobiłem RW, a przez ułatwienia które GF wprowadza obrońca ma zysk, a ja strate Więc jestem przeciwny jakimkolwiek ułatwieniom w grze.
-
utrata zlomu nie boli, tak zwane ryzyko zawodowe. jednak sam fakt, ze patogen wliczajac pole wrakowe, tracac cala flote i placac kilkaset tysi AM po przetopie będzie na + a ja ze stratą - to boli
-
5sHmSc.jpg Walka niehonorowa: -10.531 Nie chce mi się opisywać przynajmniej obrońca nie ukradł złomu Kupie deu Cytat: „ Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Inarius [U W i S] ________________________________________________ Bombowiec 25 Niszczyciel 520 Okręt wojenny 1.791 Pancernik 11.185 Mały transporter 29.692 Krążownik 19.609 Lekki myśliwiec 62.150 _________________________________________ Obrońca Director Fay [PFP] _________________________________________…
-
HqaEZ5.jpg +195.888 youtube.com/watch?v=WXv31OmnKqQ Flota wypatrzona już dawno, od paru dni szukałem luki na 5gali i tam w sumie planowałem go spakować. Dziś przez przypadek flota wyszpiegowana na 2gali. Z braku deu efekt jak poniżej. Pato-gen aktualnie opłaca nowe lambo dla Gameforge machając swoimi anty-reckami (złom pewnie cały jego) Grunt, że flota spakowana, a resztę oddadzą farmy i sam Patogen Pozdro dla sojuszu, dostawców oraz znajomych Cytat: „ Dnia 21-04-2018 --:--:-- następujące floty …