Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 396.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kto się pushnął?
sandacz123 - - DiD Europa
PostTak się kończy gdy Bobovit klika takie floty z KOLONIZUJ A myślałem że jako nieliczny z mmsów grasz uczciwie , szacunek się skończył . . . Cytat od Sierota : „@sandacz123 Jakieś dziwne teorie spiskowe o tajnych kontach do odbudowy. ” @Sierota to by było tyle na temat : ) [ciach] Super Moderator Ruda:obraza
-
Cytat od NarImmor: „Pozdro dla cofacza fsów ” hmmmmm ... Narr, chcesz nam powiedzieć że ZASIADACZ twojego konta zawrócił fs'a ?? ALE JAK TO ?? przecież to nie legalne . . No chyba że zganiasz wine na osoby 3-cie bo taki z Ciebie słaby mośiek Graty Luj Konduktor Pięknie pykło Narriemu SzO , pewnie odpalą jakieś ekstra konta żeby odbudowa poszła równie sprawnie jak to miało miejsce odbudowy innych kolegów tego uniwersum Bez odbioru ! WSNR
-
WSNR ! Dnia 22-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Pancernik 15.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kobra ________________________________________________ Mały transporter 15.556 Duży transporter 13.038 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.805 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 1.710 Lekkie działo laserowe 2.737 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ P…
-
Kolejne dziwne starcie . . . Pozdro sojusz ! Obrońcy BSzO. Pogratulował i chcę rewanżu , godna postawa WSNR ! Dnia 18-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.867 Pancernik 31.777 _________________________________________ Obrońca Wez Sie Przytul [3_E] ________________________________________________ Mały transporter 8.760 Duży transporter 3.758 Lekki myśliwiec 27.376 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6.162 …
-
Cóż za starcie Unavit , nie przejmuj się , każdemu się może zdarzyć wiem to z doświadczenia . . Brawo nam , a mmsy SzO ! [ciach] WSNR ! Moderator Neferet:Offtop
-
Trochę pozazdrościłem chłopakom z sojuszu STejków to postanowiłem dziś trochę więcej poskanować WSNR! Dnia 14-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor sandacz [WSNR] ________________________________________________ Krążownik 9.439 Okręt wojenny 5.078 Pancernik 31.000 _________________________________________ Obrońca Bicek [FURIA 1] ________________________________________________ Mały transporter 1.818 Duży transporter 383 Lekki myśliwiec 30.250 Krążownik 1.645 Okręt wojenny 140 R…
-
3 razy TAK!! WSNR !
-
hahahahahah !!!! Sztuczki to on naprawdę umie, więc nie kłamał pisząc o nich parę tygodni temu Grube kafle robią swoje . . . ANTY-SKILL "Jozef ze Stali" ? a mnie się wydaje że "Jozin z Bazin " Oczywiście życzę jak najszybszej odbudowy Terrorkowi reS graty wlotu mimo wszystko , na takiego gracza jakim jest obrońca to ręce samę składają się do oklasków WSNR !!