Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 101.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie akcje nie zawsze muszą przynieść mega zysk, FUN tworzy atmosfere! Gratulacje! Gęsi w takim stadzie są niesamowicie mocne! Przetapiajcie! Gratulacje! Obrońcy sz/O
-
Gratulacje dla was;) Szkoda mojego sojusznika ale mam nadzieje że sie nie podda i będzie grał. Przetapiajcie i Latajcie;)
-
Witamy, Akcja zaplanowana 10h wcześniej, czekaliśmy aż straci się * i Bum! Od Cypiska: "uwielbiam jak ludzie nie korzystają z moona " Ja Stanowczo zaprzeczam Bunkrom;) Pozdrawiamy Sojusz oraz tych co na nas polują;) Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cypisek [KMP] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 Pancernik 2.959 _________________________________________ Agresor Muay Thai [KMP] _______________________________________________…
-
Witam Flota znaleziona wcześniej, Rano zrzucilem urlop i sie udało, niestety Lot na Zero, brakło deu na wszystkie recki i dosłałem za poźno a obrońca wiosłował;) Wszystkiego dobrego w ten pierwszy dzień świąt;) Obrońcy i pozdrawiam Sojusz oraz tych co na mnie polują;) Dnia 25-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [KMP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 31.251 Krążownik 5.700 Okręt wojenny 2.441 Pancernik 1.156 __________________…
-
Po pierwsze chciałem sie przywitać w tym dziale.Moja przygoda na tym uni zaczęła sie niezbyt przyjemnie, ale teraz mam już odpowiednia ilość czasu Flota obserwowana od jakiegoś czasu.Dzis Lot tym co było pod ręką na minutkach. Pozdrawiam Znajomych i sojusz oraz tych co na mnie polują Dnia 07-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [KMP] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 20.420 Krążownik 3.304 Okręt wojenny 1…
-
Gratulacje, Pierwszy raz od niepamiętnych czasów Terefere po drugiej stronie;)
-
Pozdrawiam aktywnych! Dnia 29-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Krążownik 16.486 Okręt wojenny 2.622 _________________________________________ Obrońca bula89 [N-7] ________________________________________________ Duży transporter 749 Lekki myśliwiec 2.678 Okręt wojenny 252 Recykler 830 Sonda szpiegowska 441 Satelita słoneczny 7.638 Niszczyciel 48 Pancernik 99 Wyrzutnia rakiet…
-
Kolego Fajnie że masz chęci ale nie łapiesz sie w progu, wrzucamy stracia od 300%!
-
Gratulacje, Pokazaliście Siłe Sojuszu;) Życzę Przeorania kolejnego bunkrownika;) Pozdrawiam!
-
Nr 2:)) W tym samym czasie Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [Winter] ________________________________________________ Krążownik 17.486 Okręt wojenny 2.624 _________________________________________ Obrońca Uriel78 ________________________________________________ Duży transporter 760 Krążownik 148 Okręt wojenny 745 Recykler 2 Sonda szpiegowska 79 Pancernik 553 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Vidmocomp [Winter] _______…
-
Cieszę się, że moge odświeżyć temat na tym wymarłym uni ale co tam... Moje PB Solo na tym uni, aż sam sobie złoże Historia starcia długa gdyż w ostatnim czasie się pilnował, dziś leciałem raz ale uciekł jak widać chyba zapomniał o FS:) (Spalony Dex napewno się zwrócił chodź leciałem z 10x) Pozdrawiam sojusz!!! Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 53.289 Pancernik 10.099 _______…
-
Udało mi się dzisiaj trochę postrzelać więc będzie co topić;) Myślę że zysk naprawde zacny jak na taki procent;) Pozdrawiam Sojusz :beer: :beer: :beer: :beer: Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [Winter] ________________________________________________ Mały transporter 7.672 Duży transporter 3.529 Lekki myśliwiec 51.598 Krążownik 15.370 Okręt wojenny 2.590 Pancernik 9.533 _________________________________________ Obrońca el marinero [C S] __________…
-
Czasem sie Jeszcze coś trafi...Niestety stosunek flot 5:1 spowodował duże straty, ale zysk i tak ładny Pozdrawiam Sojusz! Dnia 26-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vidmocomp [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 37.000 Krążownik 10.050 _________________________________________ Obrońca bula89 [N-7] ________________________________________________ Mały transporter 192 Duży transporter 703 Lekki myśliwiec 6.738 Ciężki myśliwiec 164 …