Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
na wstępie życzę wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt!!! co do rw, to nie będę się tu rozczulał nad tym multi równocześnie po banie zdjęty urlop na obu kontach (moje pytanie czemu tylko tydzień za multi II?), w dodatku mistrz świata zapomniał, że jest bandytą i że został wyfarmiony do zera dex był w drodze ja przed dexem w międzyczasie pogawędka z tym pajacem - jareks - 24.12.2017 15:40:27jestem - NaZz - 24.12.2017 15:41:29ja też jestem - jareks - 24.12.2017 15:45:05no wes juz nie przesadzaj - …
-
dawno mnie tu nie było dzięki Bora za cynk dziś w roli mikołaja, rozdaję prezenty Drimsom 30 kilka razy w tym dziale po prawej stronie to nie lada wyczyn THE FARM OF THE YEAR IS..... BIKER-ZONE CONGRATULATIONS Agresor NaZz [HRB] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.444 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca BIKER-ZONE [Dreams] ________________________________________________ Mały transporter 8.373 Duży transporter 20.082 Lekki myśliwiec 25…
-
takie tam na akcie pozdro dla mistrza złomowań na cygnie Franka który wczoraj wykonał pierwszy lot w życiu i zezłomował moje 500 lm , satysfakcja większa od orgazmu, ps na innych planetach miałem po 3k lm i 1k satek, złomując to może byś się dowartościował, a tak wydałeś 480k anty na mistrzostwo które ogarniemy w 5 min, ps wracaj szybko bo nie mam kogo rakietować dedy dla wszystkich multi drimsów, zdechniecie na pręgierzu razem z włascicielami aaa i dla bociarzy też ich jest kilku, ale jak nie d…
-
Cytat od FILU: „jest to problem dla niektórych graczy jaki strategia dla pozostałych. Trudno takiego gracza zezłomować bo nie robi FS z drugiej strony jest to zaskoczenie przez agresora i oszczędność na FS zwłaszcza jak to flociarz bez rozwiniętego eco. W takim przypadku trzeba by było sprecyzować działania urlopu bo sam pomysł 48/48 eliminuje nam konspekt zaskoczenia w "POMOCY" który często jest stosowany i zapomnieliście o nim. Jak często używany jest urlop do szybkich ataków i hop na urlop te…
-
Cytat od Ruda: „Nikt nie jest chętny? ” byłaś na cygnie? wątpię zgłosimy się całą 8 z HRB i na co będziemy latać? ja do Sarmikowej na satki a ona do mnie? zacznie się Sd to zostaną zieloni i my bez urlopu połączyć było z 5 uni w jedno wtedy zrobić SD, a nie robić SD na uni z 30 aktywnymi graczami : jak dziś liczyłem na 15 - 20 osób mogę w tej chwili ewentualnie polecieć po 10 - 20 procent, zacznie się SD te osoby pojdą na miesięczny urlop tak jak jest zawsze w przypadku SD. w zeszłym roku jeszcz…
-
TOP 7 solo NaZz [HRB] & torino [HRB] & Sarmik [HRB] vs. jareks 34521.15% zawrócone stacjonuj
NaZz - - Starcia Cygnus
Postprzyszła kryska na matyska, nie liczyłem że się uda ale jednak do 3 razy sztuka grunt to wykupić pół uni potem szczekać operatorzy nie widzieli multi a może nie chcieli, nie mi to oceniać , ban ode mnie wykonany, wolwerinek ile kont ci jeszcze zostało? ściągaj urlop i lecim z koksem co do lagów .... bez komentarza dedy: sojusz, buddy, znajomi , spec dedy dla tych którym wróciły chęci do gry: Sarmikowa, Bora i Tori Agresor NaZz [HRB] ________________________________________________ Gwiazda Śmierc…
-
Cytat od Sarmik: „Cygnus, uni z końca 2014 roku, aktywnych graczy tyle co kot napłakał, o fuzji cisza, może w końcu zamiast kolejnego nowego uni, kompletnie już nie potrzebnego w tej grze, zainteresujecie się graczami, którzy chcą grać na starych serwerach? ” 30 graczy aktywnych bez zielonych w tym 8 z naszego sojuszu zapomnialas dodac, idlaki puste bo boty farmią, ale co tam poczekamy aż ilość graczy spadnie do 8 , i zaczniemy dla jaj po sobie latać, żeby nie zapomnieć jak to się robi
-
Cytat od Ruda: „Urlop jest wyborem, nie przymusem. Dlatego zmuszanie graczy do gry jest średnie - zwłaszcza, że wbijamy ten urlop z różnych powodów. ” M ja mam jedno konto nie 3 tak jak Ty (draco, quantum, libra) gdzie grać możesz codziennie na dowolnym uni zaufaj mi niejeden na tym zarobi, szczególnie apteki na sprzedaży relanium
-
nie lubię zakładac tematów ale ten jest całkiem niezły otóż skoro każdy wbijając urlop musi na nim siedzieć 48h ( bynajmniej wczesniej nie grał urlopem ale zmusiły wypadki losowe troszkę żal się takiemu człowieczkowi robi że drugiego dnia pograć nie może a eko tyka) po zdjęciu urlopu cieszy się ale dopiero po upływie 48h , porównajmy teraz tego ekowca z flociarzem trollem , (jak to elam najlepszy gracz uni cygnus napisał : wrzodem) sciąga urlop , lata po satkach, nic innego nie robi od czasu do …
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Ciernik [COMA]: „Cytat od Zawisz: „No nic, ja głosuję na x5, jak ma być rozpierdziel, to na maxa. ” ja uwazam ze x5 bylo przesadzone z gory sprawa jest prosta, eko x5 sprawi ze uni68 podgoni punktowo cztery universa - draco, quantum, wasat oraz eridanus; (bedziemy takze szli rowno lub nawet szybciej z cygnus i deimos) jednoczesnie znacznie zwiekszymy przewage nad innymi uni speed x1; zalozmy ze za rok dojdzie do fuzji, w obrebie ogame.pl nie bedzie innego wyjscia jak tylko polaczyc uni6…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Art: „Robię co mogę, na UF przyjdzie nam jeszcze poczekać, zatem zmiana prędkości mogłaby nieco 'ożywić' martwiaka :p ” Art od ożywiania martwiaka powinieneś zacząć od cygnusa , gdzie aktywnych graczy jest 30 w tym 8 z mojego sojuszu, jak szybkie były uf fornax-electra- quantum? tu nic sie nie dzieje idlaki są wyfarmione przez boty, na ktore nikt nie reaguje, ekowcy robią 2-3 dniowe fsy i weź to klikaj reszta bohaterów ufs i latanie po satkach może u nas faktycznie przydałaby się zrobić…
-
stało bez akty , amen Agresor NaZz [HRB] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca Virina [STG-75] ________________________________________________ Mały transporter 184 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 25.272 Okręt wojenny 2.041 Recykler 17 Sonda szpiegowska 1.130 Satelita słoneczny 98 Pancernik 13 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor NaZz [HRB] …
-
Cytat od Elam*SOFV*: „jak juz sie napitoliles to powiem tylko tyle nie widzisz bo nie wstawiam ...... i widze ze masz tyle samo do powiedzenia co sarnikowa . zachodzicie w glowe jak mozna rosnac bez oszukiwania podajecie teorie . spekulacje ..... ja z tego nic nie wiem co piszesz . ale gratuluje doswiadczenia bo widze ze wiesz o czym mowisz . i jak chcesz mnie obrazac to prosze. jak narazie po mojej stronie sa st na was a wy mi tylko niebo zasmiecacie atakami i nic wam po tym . i ja was nie obra…
-
Cytat od Elam*SOFV*: „jak juz sie napitoliles to powiem tylko tyle nie widzisz bo nie wstawiam ...... i widze ze masz tyle samo do powiedzenia co sarnikowa . zachodzicie w glowe jak mozna rosnac bez oszukiwania podajecie teorie . spekulacje ..... ja z tego nic nie wiem co piszesz . ale gratuluje doswiadczenia bo widze ze wiesz o czym mowisz . i jak chcesz mnie obrazac to prosze. jak narazie po mojej stronie sa st na was a wy mi tylko niebo zasmiecacie atakami i nic wam po tym . i ja was nie obra…
-
Cytat od Elam*SOFV*: „czy naprawde jedyne co umiesz to klamac, opluwac i wciskac ludzia chlam? gratulacje akcji ale to juz ktorys raz tracicie zlom na moja korzysc . byla bys uczciwa to bys pogratulowala . ale nie masz jaj .pusciliscie mi 4 ataki na to co straciliscie .... spaliliscie sporo paliwa . a efekt macie jak zawsze . kiedys wam sie uda . ale to juz kolejny raz kiedy was okpilem . ahhhhha ja sie nienapedzam za kase i nie siedze tyle co wy . dla mnie wazniejszy real od gry. i zapewne kied…
-
coś z innej beczki niż drimsy Agresor NaZz [HRB] ________________________________________________ Bombowiec 2.000 Niszczyciel 55.555 _________________________________________ Obrońca tomaszr ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 201 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 5 Okręt wojenny 22 Recykler 354 Sonda szpiegowska 183 Bombowiec 269 Satelita słoneczny 452 Niszczyciel 567 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 15 Wyrzutnia rakiet 45.410 Wyrzutni…