Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-279 z 279.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 3 ACS: silent [--S-S--], Kornik [-=EW=-], NaZz [--S-S--], aggressive [cons] vs Bora [G-T-W] - 112998,93%
NaZz - - Hall of Fame
PostGracisze chłopaki, procent godny podziwu i flotka która była nie do ustrzelenia została ustrzelona czekam na kolejne podobne i wieksze i dziekuję za dedki obrońcy sz/o bo ładnie się zachował
-
Rav4
nazghull - - Archiwum CT
PostPodstawowe pytanie którego nikt jeszcze nie zadał: Parówki z ketchupem czy z musztardą?
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
nazghull - - Hall of Fame
Postczytaj ze zrozumieniem i sięgnij do słownika języka polskiego Cytat: „ Twoj mail nie jest przypisany do konta i nigdy nie byl. ” odkąd ja zaczałem grę na tym koncie na wstępie zmieniłem mail , ktory zostal odrzucony, ale niestety nie sprawdziłem tego, następstwem tego jest to ,że suma sumarum, grałem na koncie KRK a nie jak myślalem na swoim. Tyle w temacie, i to mój ostatni post tutaj Wiecej się tłumaczyc nie będę co,jak dlaczego etc,etc
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
PostCytat: „ prawda jest taka goku kupil konto nic nie mogl na nim zrobic wyslal sobie surowce pozostawial tylko zeby nie robic podejrzen dal flote na 2g zeby atakujacych bylo wiecej bo jak wiadome zawsze flota stala w 8g a tam nikt tak predko by nie dolecial i nie zezlomowal wiec samo przez siebie duzo mowi wiec na koncu postanowil ze jak nie moze on grac to nazz tez wiec zebral ekipke i polecieli na gotowca taka jest moja wersja ale jak bylo dowiemy sie....pozdrawiam ” Te adwokacie jakiś ty wszech…
-
Postnie wiesz do czego nawiązac? sam kończ bo wstydu juz sobie nie oszczędzisz
-
Postw sygnaturze nie zapomnij zmienić że masz top1 ACS na andromedzie
-
PostCytat od Goku7: „Ale Ty jesteś nazz fałszywy ! Pushujesz sie na elce, wypisujesz takie rzeczy na gg i chcesz zwalić na mnie winę? ! Jesteś człowieku żenujący. Ja mogę wkleić rozmowy, proszę bardzo ! Masz to jak w banku pusherze z elektry. Dałeś konto dla człowieka na elce w zamian ze wystawi Ci calą flotę i zgarniesz 3kkk SURÓWKI !! nawet napiszę jak chcesz jaki nick ma konto, top !! Masz to jak w banku i Ty mnie osądzasz to niech GO sprawdzi kto to zrobił, proszę bardzo ! Boli, że z SCS polecia…
-
PostNA WSTĘPIE USTOSUNKOWAŁEM SWOJĄ WYPOWIEDZ DO ST teraz przeczytałem wszystko i Hellboy666 czy jak mu tam, częsciowo się mylisz a częściowo masz rację.... Ponadto: pracuję za granicą, czasami mnie nie ma 1 tydzień lub 2 a nawet 3, podalem passy do konta w celu zalączenia urlopu, czego dana osoba nie zrobiła, i jeszcze mój wypadek gdzie przebywałem w szpitalu przedłużył moja absencję do ponad 4 tygodni, po czym wchodząc na konto widzę inny mail ktory przy próbie zmiany był odrzucany resztę napisałe…
-
Postczym wy się cieszycie? pushem? to bany dla całej ekipy złomującej szanowałem Goku ale niestety jest juz dla mnie nikim po pierwsze około poludnia konto ktore rzekomo dałem Goku zmienia nick z Goku na Nairda i jest w GRS, i Goku wraca na swoje konto po czym wystawia flotę, tam gdzie najbliżej ma, bo chce poleciec w acsie, żenada lecicie na statusie a przed dolotem Goku konto wyrzuca z sojuszu , fajnie! elegancki i czysty acs jak bym miał w co to bym się zwymiotował szczerze to konto miał mi goku …
-
# Poke i Szym [BiL] vs Castiel [ROTS] - 85386,53% + farming Top 4 ACS
PostTen bilans jakiś dziwny bez zbiórki Friko z rana jak śmietana cconverter.adam85w.net/index.php?action=base&id=c77817baf2 Castielowi Bszo , bo szkoda tylu gwiazdek
-
ACS; Bora [Asg], Be Cool [-=EW=-], Szym [BiL] vs Donek(Szym3k) [cons] - 99669,32% TOP 3 ACS
PostPowiem tak: 1. Presja skończ te rasistowskie wojny , twoje info jest the best , ale pytanie skad je bierzesz? 2. z Oriona lookasz na elke i 2 min po starciu Szyma czy nyaha juz jestes wpisany? oszczedź innym komentarze 3. tchórzem byłeś i pozostaniesz 4. Cons nie konserwa tez człowiek i błedy się zdarzaja , wiec Bszo życze 5. Be coolik thx za pozdro i tak trzymaj( mam nadzieje ze z tobą dobrze sie rozliczyli z tego st? )
-
ACS; Szym [F.D], Hank_Moody [G-T-W] vs Andie [Be Happy] - 77564,47% TOP 1 SOLO
PostAndie gratuluję postawy, czyje Top1 jest bez znaczenia Widok 10mld strat Szyma bezcenny Andie bo wiem że będzie
-
Defetysta i Be Cool i magic i gbsmiglo [-=EW=-], Lech 1922 [Be Happy] vs senatorX [cons] - 104041,44% TOP 1 ACS :))
PostGratuluję chłopaki , szkoda ze mnie nie było i nie mogłem uczestniczyc ładnie wam to wyszło teraz zrealizujcie te życzonka i poskrecajcie śrubki Pozdrawiam cały skład atakierów! do naStępnego!
-
michal1969zagan i Szym3k [cons] vs gbsmiglo [-=EW=-] - 66436%- OBRONA TOP 1 solo.
Posthmmm ładnie bilanse wyglądają Gratki dla obrońcy ustrzelenia Top1 oraz trzem panom biorącym udział w tym zacnym procencie Szo