Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-295 z 295.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ofermą i żenada zostaje sie na zawsze..
-
Cytat od TERMI8282: „No pieknie Panowie , nic dodac , nic ujac , sadze ze tym razem juz chyba feniks nie powstanie z popiolow , co najwyzej to GS-owka w szeregach rabusi bedzie , procent zacny , zyski rowniez czego wiecej chciec........” Feniks jeśli chcesz to pisz PW na odbudowę się znajdzie, pare paczek z surowcami poleci
-
Gibon czy to zapis fal mózgowych pochodzących z czaszki? Vincent, dlaczegóż Ty nie zadzwonił do mnie była by większa zabawa i % ehh jak zwykle myślisz tylko o sobie Feniks odbudowy życzę samolubnym agresorom sam nie wiem co, jeszcze trochę i zostaną sami w tej piaskownicy tu i tak już nie chce grać nikt nowy
-
ładny % i piękna flota padła a jeśli to flota zalota tym bardziej brawo przetapiaj i uciekaj reszcie
-
ACS; souris i Mala Mi i Hate [PZT], soso i Ania [AFERA] vs Sean Connery [DaTe] - 1778,05% + zbiórka
Postchyba zapomniałem się wpisać znajome towarzystwo i pamiętna noc trzymasz poziom Kasiu gratulacje agresorom i powiększania flotki trzepcie te STeki bo to esencja gry
-
w końcu Kasiu coś na miarę Twoich umiejętności i możliwości, gratuluje Wam więc przetapiajcie p.s moje wymagania powoli wzrastają wobec Ciebie do następnego
-
gratuluje, ładny % znajomi leją znajomych brr, nie lubię takich sytuacji ale gra to gra jeszcze w tym tygodniu wpisywałem się Migotce, teraz wpisuje się Kamowi obu stronom szoo i kolejnych ST ale po zwycięskich stronach
-
kolejny wypas przetapiać i zrujnujcie to unii tak jak u64 przegranym próby rewanżu jeśli maja cohones
-
Cytat od Monster Man: „A co tu dziwnego w tym ST?? atakujący praktycznie na zero wyszli ale procent mega....jeśli ktoś by znał ten skład atakujący to może wiedzieć że nawet na minusie się nie cofają dla mega procentu...wariaty z U64” he he, starcia na minus z u64 to normalka gratuluje wlotu szkoda że nie poszliście na u69 obrońcom nie wiem czego życzyć, chyba tego co chcą