Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 56.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skan, lot i boom Pozdro znajomych i sojusz Dnia 22-01-2019 19:02:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lucky29 [S_o_F] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Skocz mi na pukel ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 15.677 Lekki myśliwiec 24 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1 Okręt wojenny 2 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 44 Sonda szpiegowska 20 ____________________…
-
Witam to przedstawiam ST w sumie z historią Obrońcę obserwowaliśmy od dłuższego czasu, który bardzo dobrze się pilnował, ale popełniał zawsze ten sam błąd. Wiec go wykorzystaliśmy, niestety nie mieliśmy dostarczającej liczby recków, dziś obrońca popełnił ten sam błąd i tu wielkie gratulacje dla Loyko za idealne wyklikanie wysłanego fs-a na własne PZ Graty Loyko za perfekcyjne wyliczenie, bez tego wyliczenia nie byłoby tego starcia. Spora część złomu u obrońcy niech ma na odbudowę. Dzięki Trunks …
-
Witam, małe ale wstawię Zauważyłem po skanach, że brakuje floty na moonie szybki przegląd fali gdzie mógł polecieć obrońca i na fali ukazała się poniższa flota lecąca na pewnego gracza, szybkie liczenie, wyczekanie odpowiedniej chwili do wylotu i efekt poniżej. Pozdro sojusz i znajomych Bez waszego dexu to starcie byłoby niemożliwe Dla obrońcy SzO, w porządku gość Dnia 18-01-2019 00:04:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lucky29 [S_o_F] ____________________________________________…
-
Takie tam rozbijanie pustych DT na planecie..... Pozdro sojusz, znajomych i Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich Dnia 29-12-2018 11:31:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lucky29 [S_o_F] ________________________________________________ Krążownik 35.311 Okręt wojenny 12.797 _________________________________________ Obrońca Kokosz [M_W] ________________________________________________ Duży transporter 11.654 Lekki myśliwiec 54 Krążownik 3 Recykler 5 Sonda szpiegowska 55 Satelita …
-
Witam, czas w pracy trzeba było spożytkować jak nie było dane spędzać wigili z rodziną Lecąc na bajabongo zauważyłem lampę u Leona, skan, flota stoi, więc telepek i reszta mt poleciała na niego, liczyłem, że wyfarmie wszystko na dwa razy lecz leon się zalogował i z 550kk surki tylko 170kk moje Obydwu panom życzę SzO Dobrze, że bajabaongo trafiony idealnie Złom zebrany z bajabongo, złom z Leona u kogoś innego - na zdrowie niech sobie przetapia i graty wyczucia czasu Pozdro znajomych i sojusz Weso…
-
Marku tyle razy na forum wałkowane przez.... Ciebie i KNR, że dopóki złom leży na pz jest niczyj a jednak dalej pisza o perfidnych kradzieżach złomu, Ci gracze jednak nie rozumieją Co do starcia to graty, wykorzystales błąd Loyko idealnie. Sąsiedzie, nie łam się szybko odbuduj, bo nasz plan trzeba wykonac
-
Marek przestań pouczać graczy, bo to trochę się robi z twojej strony nudne. Nie ma co zmieniać, bo w tym starciu licząc zbiórkę to taki zysk mam, oczywiście następnie była kontra na moje recki w wykonaniu Vizza i mu pogratulowałem, bo miał wyczucie i wyklikał zbiórkę perfekcyjnie lecz to nie zmienia faktu, iż taki zysk na tym ST miałem w momencie jego wstawienia jeszcze przez jakąś godzinę do momentu wlotu Vizza
-
Takie tam rozbijanie DT Pozdro sojusz i znajomych Dnia 29-11-2018 18:17:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lucky29 [S_o_F] ________________________________________________ Krążownik 13.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca bajabongo ________________________________________________ Duży transporter 13.362 Lekki myśliwiec 20 Recykler 49 Sonda szpiegowska 35 Pancernik 9 _________________________________________ Po bitwie... Agresor lucky29 [S_o_F]…
-
Skan, lot, złom tyle w temacie Złom podebrał czubulus, niech ma na zdrowie, dobrze, że farming się udał Dnia 16-11-2018 23:51:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor lucky29 [S_o_F] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.020 Pancernik 6.265 Sonda szpiegowska 15 _________________________________________ Obrońca Rocky ________________________________________________ Mały transporter 17.106 Duży transporter 9.662 Ciężki myśliwiec 52 Krążownik 2.402 Okręt wojenn…