Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Elitte to żadna TOPka to grupa oszustów wspierana przez sieć kont, wszyscy powinni bana dostać, część z nich na Xanthus grała lub gra wielość wałków powala, sami czściowo się nimi chwalili na boardzie, żenada i lipa, nie mają kasy lub nie chcą kupować anty tylko w zamian mają lipne konta z których puch leci jak złoto i jeszcze jeden z drugim wypisują się w ST. Wasze STeki powinny się na pręgierzach znajdować a nie tu Adusia jeszcze raz brawo, apel do wszystkich stawiajcie anty obronę ile się da,…
-
Ja to rozumiem dlatego gram w tu na PL, ale "naciąganie, naginanie, omijanie" regulaminu powoduje że tak mało graczy przychodzi do OG. To doskonała gra ale jak ludzie popytają i dostaną info że sami oszuści tu graja to po co czas i kasę ładować jak "naciągnięty, nagięty" gracz pushysty cię zezłomuje zgodnie z regulaminem lepiej grać w cokolwiek niż dawać 4 liter jakiemuś oszustowi. Jak GF i zespół nic nie będzie robił to tak będzie jak jest i na starcie wejdzie kilku jeleni i po 6 miesiącach uni…
-
Ciekawy temat, uff. Szanowni gracze niszczycie tą grę całą serią "niegodziwych" delikatnie rzecz mówiąc zachowań. Nic nikomu udowadniać nie trzeba. Moonówki, GSsówki, lewe konta, multi i wszystko co najgorsze możemy tu mieć cały wachlarz tego co wymyślono w tej grze. Boty, powiadamiacze to tylko wierzchołek góry lodowej. Oczekujemy normalnej, uczciwej gry a co mamy widać na uniach i tu. Przez 3 lata grałem na serwerze Fińskim, tam nikt nawet nie pomyśli żeby coś "ulepszyć", a jak już się wydarzy…
-
Brawo Adusia tak trzeba grać, atakującym życzę żeby grali uczciwie BezSzO najczęściej najbardziej uczciwą grą jest gra za kasę, nie potrzeba oszukiwać, mieć multi, sieci moonówek i tego wszystkiego co psuje tą grę Anty jest najlepszą odpowiedzią na sieci nieuczciwości grajcie za anty a nie za delikatnie mówiąc "naciągane" topki BRAWO ADUSIA lać pushyste TOPki
-
Ech ten nałóg chyba przyjdę poklikać, na Xanthus jestem to i tu jako emeryt wejdę hahahaha co do konfiguracji to absolutnie ok, daje szansę na długą grę, a ja tylko tak bym się pisał ale co kto lubi. Znajomych kilku widzę i u1 i 33, 56, cAPELLI I NAWET Z Nekkarka gdzie dożywam spokojnej starości co do anty i kasy to nadal uważam że OGAME = bez anty = abonament, tylko tak udaje się utrzymywać graczy a my tu jak widzę przywiązani jesteśmy do cyferek ale to moje zdanie, GF wie lepiej hahahaha a i m…
-
Gratulacje obu stronom NuN dał pokaz że trzeba trochę reżyserki do zabawy, SoS dał pokaz farta hahahaha wygrał fart jak zawsze, NuN niestety bez Oskara za reżyserkę i bez floty ale zabawa przednia zapewne była i emocji też nie brakowało bawcie się dobrze dalej tu lub na innym Uni lub na UUUUU od cyferek powodzenia wszystkim.
-
Gratki Truskawa miodzio obrońcy no cóż przetop i oddaj, jak nie to odbierzemy a Żonę okłamuj ile się da oczywiście Żonę Rolnika jak to mawiał mój mentor: "wszyscy kłamią ale nie ma to większego znaczenia bo i tak nikt nikomu nie wierzy". Gratki jeszcze raz !!!
-
Gratulacje dla obu Panów topcie na co potrzeba a zwłoki do wora i SzO brawo, latanie do nas to nie jest dobry pomysł niedługo wracam Bandit powodzenia w realu
-
milutko Draco gratki wielkie, w końcu Nekkar też jest obecny siebie nie liczę bo po emerycku pykam BRAWO a obrońcy SzO jak zawsze pokonanemu
-
Gratulacje %%%%% atakującym BSzO choć jak wiemy nie przepadamy za sobą akcja no cóż, ładna bez fajerwerków, podstawka tyle że duża, leci 5 na 5 za sojuszowe zapasy dla obu stron ciekawie się zapowiada, poŚledzimy co będzie dalej bo zapewne ... cdn nastąpi .... ale tego dowiemy się już w następnym odcinku !!! pozdrawiam Owensa, zabrakło niewiele ale jednak zabrakło:) Śledziu za postawę po starciu szacun wielki ale ... poczekam aż potwierdzisz to co piszesz. Mam ogromny szacunek do graczy którzy s…
-
Masz rację Perez, odeślij ukradziony złom whyre złodziejom złomu mówimy NIE to nie z tego starcia Cieszę się że się przyznałeś, to wiele upraszcza oczywiście dla Defo gratki bo wiadomo było że flota lata na wabia i kontra prawie pewna ale odpowiednio skomponowany ACS pokrzyżował komuś plany, tym bardziej gratulacje a złom oddajcie bo nawet nie wypada się tym chwalić i głupio wypadacie po takim wpisie sojusznika to bym odesłał ze swego (a masz z czego) żeby nie wyglądało to śmiesznie i głupio