Buleon - dzięki za odpowiedź I tym sposobem zaoszczędziłem trochę DEX-u mając nadwyżki energi z uwagi na to że podniosłem tech.energ. miałem ustawione na 100% - zmiana na 90% fuzyjnej i trochę DEX-u więcej do przerobienia. Jeszcze raz dzięki. Niby oczywiste rzeczy ale człowiek się cały czas uczy. Pozdrawiam
guff dzięki za propozycje. Jak jak kiedyś tej muzyki nierozumiałem , w ogóle nie leżała w gestii moich zainteresowań, ale cóż z wiekiem człowiek zaczyna doceniać pewne rzeczy i smakować w nowym zupełnie wspaniałych obszarach które świetnie wpływają na twoje ciało i duszę. ode mnie. youtube.com/watch?v=1R8AFv2WB1Y
Może nie typowe disco-polo ale się nada youtube.com/watch?v=B7YZ5uYvVGo A co do Steviego To ze ściężki dzwiękowej całkiem dobrego filmu The Banker youtube.com/watch?v=ov_Jfp32g6o
A wynik ankiety. - no.1 nagrody W związku z takim obrotem spraw / wprowadźmy ponownie event I już jest banan u mnie na twarzy. tak trzymać. Pozdrawiam Magneto
Trafiając handlarza na EXP może on tylko poprawić współczynnik. Tzn. że jeżeli nie mam go zakupionego za anty to trafiając go na ekspedycji to mi przepada.
Ja tam się fajnie bawiłem nic nie wygrałem ale udział wziąłem, raczej PRO gracze wykazali się tutaj większą dyscypliną i wiedzą Raz na kwartał mógłby taki konkurs się pojawiać to jest dobra inicjatywa I daję szersze zaangażowanie w arkana gry. Oczywiście pytania loteryjne dają też trochę fanu bo inaczej mielibyśmy zbyt nudno. Pozdrawiam Magneto