Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-318 z 318.

• Jako, że chwilowo cierpiałem na niedomiar MT, resztę wyfarmił Miikuu - na zdrowie Starcie dedykuję oczywiście swojemu sojuszowi. Scofield, szybkiego SzO (taki klasyk z czasów u15 :p). Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca pintek [reBuy] ________________________________________________ Duży transporter 5.144 Lekki myśliwiec 2.000 Cięż…

• Ostatnie rw, jakie wklejam w tej wojnie... Dnia 13-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 38.830 Krążownik 3.921 Okręt wojenny 900 Pancernik 7.974 _________________________________________ Obrońca WALEC [Moon] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.157 Krążownik 680 Okręt wojenny 6.851 Statek kolonizacyjny 2 Sonda szpiegowska 51 Bombowiec 2.495 Gwiazda Śmierci 2…

• Wrzucam za kolegę. wulkan [Sprite] vs. tadzio [Moon] (179.88%) Dnia 09-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wulkan [Sprite] ________________________________________________ Recykler 1 Mały transporter 2.088 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 2.427 Ciężki myśliwiec 293 Sonda szpiegowska 4.000 Krążownik 2.025 _________________________________________ Obrońca tadzio [Moon] ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 200 Lekki …

• Shade [Sprite] vs. Kaczani [Moon] 136.94% Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.010 Ciężki myśliwiec 257 Pancernik 950 _________________________________________ Obrońca Kaczani [Moon] ________________________________________________ Duży transporter 241 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 55 Okręt wojenny 6 Recykler 24 Sonda szpiegowska 12 Bombowiec 20 Satelita słoneczny 56 Pancernik 43…

• Jeszcze raz dziękuję za lot, nie spodziewałem się sukcesu - a tu proszę Smaczku dodaje ten urlop wrzucony przez obrońcę...

• Shade [Sprite] vs. Kaczani [Moon] 176.37% Dnia 04-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 20.022 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca Kaczani [Moon] ________________________________________________ Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 76 Krążownik 8 Okręt wojenny 68 Bombowiec 17 Niszczyciel 77 Pancernik 32 Wyrzutnia rakiet 2.…

• WALEC [Moon] vs. Jarun [Sprite] & Shade [Sprite] 483.01% Dnia 03-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor WALEC [Moon] ________________________________________________ Krążownik 2.000 _________________________________________ Obrońca Jarun [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 31 Duży transporter 2.899 Lekki myśliwiec 266 Ciężki myśliwiec 143 Krążownik 18 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 207 Sonda szpiegowska 2.424 Lekkie działo laserow…

• 997.97% #25 Scofield [Sprite] vs. Mazurelk [Moon] - 997.97% Wojna part. 1. 3343.875% #26 Shade [Sprite] & Scofield [Sprite] vs. Mazurelk [Moon] ~ 3343.87% Wojna part.2 Kolega niestety wyszedł nad ranem z sojuszu... Miałem nie lecieć, ale że HannibalLecter został przeorany, to postanowiłem zatankować Shade [Sprite] vs. ammok [Moon] 131.76% Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 3.690 Okręt …

• Zysk może nie powala, ale bunkier przeorany Obrońca niestety już na urlopie. Pozdrowienia dla całego Sprite! Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Mały transporter 19.961 Lekki myśliwiec 20.183 Ciężki myśliwiec 261 Krążownik 3.999 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca nemesis20010 [Solaris] ________________________________________________ Mały transpo…

• Nasi przeciwnicy specjalizują się w rakietowaniu planet, na których poza obroną nic nie ma wink.png Tymczasem dwa prezenty od zajączka: Shade [Sprite] vs. Renegade Spirit [Moon] 743.73% Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Krążownik 4.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Renegade Spirit [Moon] ________________________________________________ Mał…

• 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: Sprite[Sprite] vs. Moonlight[Moon] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: System procentowy bez niszczenia księżyców. 4. Warunki zakończenia wojny: 10.000% 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: Liczą się tylko walki, w których każdy agre…

• Serdeczne dzięki za lot Panowie - no i do następnego

• Bardzo ładnie chłopaki, oby tak dalej Rób flotę Scofield, rób

• Moje pierwsze "samodzielne" ST - % może nie powala, ale za to z zyskiem Pozdrowienia dla całego sojuszu Sprite! Kupię metal, płacę kryształem Dnia 14-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Shade [Sprite] ________________________________________________ Pancernik 1.951 _________________________________________ Obrońca Mery Jane ________________________________________________ Mały transporter 347 Duży transporter 9.175 Lekki myśliwiec 108 Krążownik 12 Okręt wojenny 248 S…

• Cytat od Gotrek: „No no ładna akcja Pany Zastanawiam się tylko dla czego obrońca w trakcie ataków siedział na koncie i grzecznie czekał. Jak zauważyłem ten strzał pomyslałem pewnie { o ile to nie brzydko ustawiona akcja } ktoś na spontana poleciał - szybkie kukniecie w staty { już wiedziałem kto poleciał i że to acsik } to na pewno nie bedą mieć ani tyle recków ani tyle trampków.----- Puśiłem to i to { przez gale} . A że dofarming miał byc spory puściłęm dużo mt.W między czsie wysłałem atak w in…

• Zysk jest, więc elegancko Oby tak dalej!

• Dzięki za lot i do następnego

• Gratulacje kolego! Mam nadzieję, że to początek pięknej serii