Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Troszku się rozkręciłem Dnia 19-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ Krążownik 156 Okręt wojenny 235 Pancernik 164 _________________________________________ Obrońca 123 [TYPO] ________________________________________________ Duży transporter 128 Lekki myśliwiec 194 Krążownik 178 Okręt wojenny 25 Recykler 86 Sonda szpiegowska 47 Pancernik 69 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…
-
Takie tam moonówko-bicie Pozdrawiam właściciela co się odgrażał że mnie dojedzie z drugiego konta. Ujawnij się chociaż myślę że za wysokie progi Pozdrawiam znajomych i sojuszników a przede wszystkim Astela ( ktp by pomyślał ) Dnia 18-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ Krążownik 122 Okręt wojenny 219 Pancernik 150 Duży transporter 40 Ciężki myśliwiec 46 _________________________________________ Obrońc…
-
Takie tam w nowym najfajniejszym sojuszu pozdrawiam wszystkich znajomych i sojuszników :beer: Dnia 18-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ Duży transporter 40 Lekki myśliwiec 130 Okręt wojenny 203 Pancernik 143 _________________________________________ Obrońca colo [HUS] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 38 Lekki myśliwiec 219 Ciężki myśliwiec 21 Krążo…
-
#7 ACS Sariel666 [PonyClub] & p1etia [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] vs. rafa17 - 44 i 111,8% + moon
Sariel - - Starcia Libra
Post1500 - ny post, będzie pewnie z 10 lat temu pierwszy raz zagrałem Dla takich akcji jak dziś kiedy się leci razem naprawdę warto grać :beer: Dzięki za zaproszenie
-
Takie tam z fali pozdrawiam sojuszników i znajomych Dnia 13-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 22 Lekki myśliwiec 219 Ciężki myśliwiec 22 Krążownik 90 Okręt wojenny 114 Pancernik 32 _________________________________________ Obrońca Beat [Exodia] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporter 20 Lekki myśliwiec 225 Krążowni…
-
Top 3 ACS Marvin [IMP] & TurboZ [IMP] & nightend [IMP] & Lord Gorloj [IMP] & rokko [IMP] vs. marek1 & djkrakersik [POD] & Swift [POD] 77% OBRONA
Sariel - - Starcia Libra
PostWidzę Alvaro że u nas lot 150 układów to push a u was 300 to już nie push, ciekawa logika Tak czy siak graty
-
Sienio [ADDICTED] & #9 ZeroJedynkowy [PonyClub] vs. 123 [TYPO] 103.38%
Sariel - - Starcia Libra
PostGratki panowie, procent milusi o zysku nie wspomnę, ach ta falanga jak tu jej nie kochać