Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#20 ZeroJedynkowy [Elite] & #16 Sariel [Elite] vs. Osama [LoG] - 688,5%
Sariel - - Starcia Libra
PostCel pilnowany od 4:30 więc jakiekolwiek komentarze że lot na akty proszę sobie wsadzić w Po raz kolejny będę zmuszony odebrać część zysku bo antyrece poleciały w ruch szybciutko pozdrawiam znajomych i sojuszników :beer: Dnia 01-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZeroJedynkowy [Elite] ________________________________________________ Krążownik 1.395 Okręt wojenny 350 Pancernik 552 _________________________________________ Agresor Sariel [Elite] _______________________…
-
#15 Sariel666 [Elite] vs. assasin - 163,6% vol. 2 czyli kara za pyszczenie na pw
Sariel - - Starcia Libra
PostNo cóż jak widać nie musieliśmy długo czekać na powtórkę, a ja zawsze dotrzymuje słowa. No i teraz bilans zysku jest taki jak powinien Dostałem od Assa w nocy klika pw jakim to leszczem nie jestem i jak to mnie nie spakuje w recki Myślę że może najpierw zacznij od podstaw czyli od nauki fsa a złomowanie zostaw dorosłym pozdro dla najlepszej ekipy na tym uni Dnia 24-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ …
-
Widzę że tu naprawdę im mniej się wpisuje w opisie ST tym chyba lepiej. Możecie się ze mną zgodzić lub nie ale takie jest moje zdanie, dla mnie gracz z klasą po złomie nie zbiera złomu i tyle. I ja nie straszę ani nie kopię leżącego, pisałem grzecznie do Assa żeby zostawił mój złom ( tak on jest mój a nie tego kogo recki wrócą bo to jest po prostu kradzież ) wybrał inaczej i poniesie tego tego konsekwencję a jak nie uda mi się odebrać tego co moje od niego to odbiorę od sojuszników Życzę miłego …
-
Takie tam top 1 Solo Cesarz jest tylko jeden i chyba nikt nie ma wątpliwości kto nim jest Posiadasz 15.169 punktów honoru i za to otrzymujesz tytuł „Cesarz Wszechświata“. Obrońcy nie życzę odbudowy bo zachował się bardzo nie kulturalnie i podebrał 500 recków mojego złoimu Radzę wrzucić urlop bo będzie jechany puki nie odzyskam całości wraz z odsetkami a licznik bije na lichwiarski % Dnia 23-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] _______________________…
-
Satana Klaus & #15 Sythe & kamo & Taxer [PonyClub] vs. telesio ~ 135.63%
Sariel - - Starcia Libra
PostKuce może jeszcze coś polatają na tym uni. Gratki zgrania
-
p1etia [Elite] & astell [Elite] & Sariel666 [Elite] & Wargorek [Elite] & bsr [Elite] vs. KolesGit [LEGION] ~ 131.84%
Sariel - - Starcia Libra
PostA tak na marginesie koleś jak tylko wylądowałeś na 2g to miałeś fale co 30 min na sobie i zanim poprosiłeś o recki to już było planowane czy zdjąć recki czy ciebie w nocy ale jak to mówią lepszy złom w garści
-
p1etia [Elite] & astell [Elite] & Sariel666 [Elite] & Wargorek [Elite] & bsr [Elite] vs. KolesGit [LEGION] ~ 131.84%
Sariel - - Starcia Libra
PostNo cóż nie można sobie tak o robić top 1 solo bez naszej zgody
-
[Nlf] Grafspee & [PonyClub] John Rambo & [RABARBAR] Jay & przemo05 vs. [M O] komandos - 1571% - TOP 4 ACS
Sariel - - Hall of Fame
PostGratki, piękny % A kiedy to moje konto złomujecie
-
Miał być ACS ale jest solo pozdrawiam znajomych i sojuszników a w szczególności śpiącą królewnę Dnia 21-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 1.700 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 174 Okręt wojenny 256 Pancernik 213 _________________________________________ Obrońca Riccardo ________________________________________________ Duży transporter 33 Lekki myśliwiec 510 Ciężki …
-
Jakieś tam top solo z fajnym zyskiem Obrońcy życzę odbudowy bo problemy z netem były ale tak to już bywa Pozdrawiam całą ekipę Dnia 20-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel666 [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 663 Lekki myśliwiec 1.131 Ciężki myśliwiec 40 Krążownik 172 Okręt wojenny 233 Pancernik 184 _________________________________________ Obrońca Kili [DEV] ________________________________________________ Mały transport…