Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 188.
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Sariel - - Wojny Libra
PostAktualizacja: [Elite] Tropa de Elite 1258,4% vs 0% First Church Of SET [SET]
-
Dreadnoughtus [PonyClub] & sadelko [MAFIA] vs. Ghorlak [VETO] 960% TOP1ACS
Sariel - - Starcia Libra
PostCieszę się że się ze mną zgadasz bo gdybyś właśnie obserwował to byś wiedział że tam jest o wiele więcej floty a już nie wspomnę że można było po prostu sprawdzić pkt. militarne. A tak to amatorka i lot na pałe ale może i dobrze bo obrońca się przynajmniej odbuduje.
-
Dreadnoughtus [PonyClub] & sadelko [MAFIA] vs. Ghorlak [VETO] 960% TOP1ACS
Sariel - - Starcia Libra
PostNie wiem jak można było zepsuć mój cel na 70kk zysku ale jak widać można
-
Życzę Mam nadzieję że się pan nie zniechęci do gry ale jednak fs to podstawa. Dnia 13-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Lekki myśliwiec 12.000 Krążownik 1.000 Pancernik 533 _________________________________________ Obrońca DawnoNieGralem ________________________________________________ Mały transporter 423 Duży transporter 81 Lekki myśliwiec 1.364 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 148…
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Sariel - - Wojny Libra
PostAktualizacja: [Elite] Tropa de Elite 455,2% vs 0% First Church Of SET [SET]
-
Osiem dostałeś kontrę to chciał dolecieć, ja bym pewnie zawrócił ale tam spiny nie ma, on odbuduje ty odbudujesz i gramy dalej. Bawią mnie natomiast wpisy nieudaczników typu ten koleżka Kihuj czy jak mu tam co pewnie w zyciu ST nie zrobił, i wszyscy wedle jego mniemania musza flote za anty budować, co jak co ale tu pkt w zniszczonych mówią same za siebie kto skąd ma surowce.
-
Takie tam oranie bunkra Dnia 08-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 1.205 Okręt wojenny 627 Bombowiec 70 Niszczyciel 170 Pancernik 450 _________________________________________ Obrońca Lilith [BOS] ________________________________________________ Duży transporter 14 Lekki myśliwiec 750 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 372 Okręt wojenny 54 Recykler 164 Sonda szpiegowska 2 Bombo…
-
Gratki mordeczko szkoda że nie mogłem lecieć akurat w tym momencie ale i tak bardzo mnie cieszy widok tego pana w reckach. do obrońcy: mam nadzieję że się nauczysz że jak się z kimś rozmawia prywatnie na gg i to jeszcze po koleżeńsku to się potem tego nie wyciąga na forum publicznym żeby nie było że jestem nie miły to
-
Sariel - - Wojny Libra
PostPierwsze koty za płoty. Dnia 06-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Krążownik 500 _________________________________________ Obrońca Emriel [SET] ________________________________________________ Mały transporter 1.307 Duży transporter 153 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Krążownik 500 ( -0 ) _____________________…
-
Sariel - - Wojny Libra
PostEvent z moonami to chcieliśmy się przygotować a co do waszych działań wojennych to wy jesteście pro na ostro widzę bo 3 wojny największym masówkom daliście
-
Sariel - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [Elite] Tropa de Elite vs First Church Of SET [SET] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [Elite] Tropa de Elite vs First Church Of SET [SET] 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: b) Na okres 1 miesiąca 06.03.2016-06.04.2016 lub 5000% 5. Minimalny próg raportów liczących…
-
Znowu top 1 na chwile pozdrawiam wszystkich znajomych i sojuszników i mojego głównego dostawce dexu Brainwashera Dnia 06-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Okręt wojenny 483 Pancernik 364 _________________________________________ Obrońca Ghorlak [S T] ________________________________________________ Duży transporter 138 Lekki myśliwiec 176 Okręt wojenny 599 Recykler 474 Sonda szpi…
-
#20 ZeroJedynkowy [Elite] & #16 Sariel [Elite] vs. Osama [LoG] - 688,5%
Sariel - - Starcia Libra
PostJa się nigdzie nie wybieram póki co. Dajta