Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
osiem [PonyClub] & Dreadnoughtus [PonyClub] & Sariel [Elite] vs. Crazy [RMN] ~ 1637.07%
Sariel - - Starcia Libra
PostDzięki za zaproszenie, ważne że nie na minus a obrońca i tak prędzej czy później odda co zabrał
-
Sky_Is_Over [WINTER] & ANIMEK [WINTER] & sadelko [MAFIA] & Sariel [Elite] vs. PijeDuzoAleCzesto [ADDICTED] ~ 3444.22% top 1 ACS Najnowsze
Sariel - - Starcia Libra
PostTo się stać musiało, kwestia czasu i prezpalonego dexu :beer:
-
#14 Swift [Elite] & #24 Sariel [Elite] vs. OgameToZlodziejCzasu 2564,24% TOP 1 ACS
Sariel - - Starcia Libra
PostNo cóż taka godzina że jednak wszyscy spali, mnie zresztą też budzono do lotu bo złapałem oko na moment. Co do postawy obrońcy to nie mi ją oceniać, ja bym wolał już pewnie sojuszników wspomóc czy znajomych niż zostawić flotę na pastwę losu. Tak czy siak kolejne top 1 ACS, może bez finezji ale jest
-
#23 Sariel [Elite] & Brawler [PonyClub] & Dreadnoughtus [PonyClub] vs. Szybki Recykler [SET] - 1478,9%
Sariel - - Starcia Libra
PostStało sobie radośnie to polecielim Dnia 24-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.128 Pancernik 739 Krążownik 500 _________________________________________ Agresor Brawler [PonyClub] ________________________________________________ Pancernik 316 Krążownik 745 Mały transporter 844 Lekki myśliwiec 2.671 Ciężki myśliwiec 56 Okręt wojenny 9 _________________________________________ Agresor Dread…
-
Felippe [Elite] vs. jelen [SET] 746.63% plus 46.17% - klikanie PZ do wojny
Sariel - - Starcia Libra
PostExtra lamko super że do wojny która już chyba jest wygrana
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Sariel - - Wojny Libra
PostDnia 24-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca Szybki Recykler [SET] ________________________________________________ Duży transporter 466 Recykler 85 Sonda szpiegowska 70 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Krążownik 300 ( -0 ) _________________________…
-
astell [Elite] & #22 Sariel [Elite] vs. Heroes [TYPO] - 1623,4% new TOP 1 ACS + MEGA ZYSK
Sariel - - Starcia Libra
PostJakieś takie top 1 ACS Do samego końca nie sądziłem że wejdzie bo raz że wróciło część floty a dwa akty które się pojawiało na innych planetach raczej nie napawało optymizmem Ale Astell wczoraj był w kościele więc stwierdził że musi wejść, dobra taca musiała pójść bo weszło Zysk kozak bo uciekło tylko z 15kk mety na oko Obrońcy pozdro dla Asta bo bez niego bym wcale się nie zdecydował :beer: Dnia 21-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor astell [Elite] _________________…
-
Malpiszon [ELIT] vs. Emriel [RMN] ~ 1479.20 % Obrona TOP 1 SOLO Do WOJNY
Sariel - - Starcia Libra
PostA ja myślę że nowe uni właśnie otwierają to Andzelika zacznie tam grać bo eko 4x to akurat złotówy pójda w eko bo tu po tygodniu nie będzie miał czego szukać.
-
[Elite] Tropa de Elite - 45,89% vs Royal Manticoran Navy [RMN] - 368,82 % Zakończona
Sariel - - Wojny Libra
Postproszę o anulowanie rw do wojny na podstawie j.w.
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Sariel [Elite] vs. Endoos [Heheheee] ~ 1281.32% (Wypasione top 1 ACS)
Sariel - - Starcia Libra
PostJeszcze raz dzięki, wyszło naprawdę super.
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Sariel - - Wojny Libra
PostDnia 16-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 800 Pancernik 604 _________________________________________ Obrońca Masakra [SET] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 191 Lekki myśliwiec 2.735 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 272 Recykler 693 Sonda szpiegowska 12 Pancernik 231 ____________…
-
W końcu coś się udało trafić i to jeszcze przy okazji do wojny. pozdrawiam sojuszników i znajomych Dnia 16-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 1.500 Okręt wojenny 800 Pancernik 604 _________________________________________ Obrońca Masakra [SET] ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 191 Lekki myśliwiec 2.…
-
Sariel - - Starcia Libra
PostCzłowieku gdybyś jeszcze poleciał flotą która teoretycznie mogłeś z zyskiem rozbić to co było na planecie to może by się to jeszcze kupy trzymało, żałuje że wczoraj tego konta nie wyrzuciliśmy bo już mi coś wczoraj śmierdziało jak się uparłeś żeby tam planetę przenieść a teraz ten lot to już majstersztyk, lot na planetę gdzie idealnie surka na 10kk laserów była, mniejszą flotą która rozbija się z idealnym zyskiem.
-
Sariel - - Starcia Libra
PostPo prostu [ciach] żal że tacy ludzie tu sie pojawiają, polecieć na takiego bezczela, idealnie z trasha wyliczone żeby rozbić. Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzurę.
-
Sariel - - Starcia Libra
PostJakby ktoś miał jakieś wątpliwości to jest push i Andrzej - Andzelm - Emriel kupił konto za 750 i się właśnie spushował pięknie Lot tylko po to żeby wyciągnąć jak największy zysk.