Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oranie bunkra Dnia 16-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 4.432 Okręt wojenny 2.258 Pancernik 1.565 _________________________________________ Obrońca hirotaro [DMs] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 48 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 19 Okręt wojenny 14 Recykler 19 Sonda szpiegowska 114 Bombowiec 2 Sateli…
-
[Elite] Tropa de Elite 2478% vs 0% First Church Of SET [SET] - WYGRANA Tropa de Elite
Sariel - - Wojny Libra
PostKONIEC WYGRANA ELITE
-
Dawno mnie tu nie było Dnia 07-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sariel [Elite] ________________________________________________ Krążownik 3.332 Okręt wojenny 659 Pancernik 1.264 _________________________________________ Obrońca Yoshi [Pac-Man] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.949 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 624 Okręt wojenny 22 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.104 Bombowiec 1 Gwiazda Śmi…
-
Malpiszon & Selmak vs. Sariel [Elite] & astell [Elite] - 2244,8% - OBRONA
Sariel - - Starcia Libra
PostJeśli on myśli że na pushach bedzie top 5 bez latania i anty to niech tak myśli
-
Sariel - - Starcia Libra
PostCzy wy się podniecacie tym że ktoś ST wystawił? Starcie się odbyło to jest wystawione, dzięki temu jest to przynajmniej jawne że taka sytuacja miała miejsce.
-
Sariel - - Starcia Libra
PostPisząc że support zadecyduje miałem na myśli czy będzie można odeslać słabszym bo w sumie Astell był niżej w statach od Selmaka.
-
Ja tam płakać nie będę, do samego końca byłem przekonany że Silver sobie jaja robi, bo jakiś czas temu ukradł mi trochę dexu z moonów i się tym pysznił na forum jakby nie wiem co zrobił więc liczyłem że zawróci w ostatniej chwili i napiszę że i tak za moje leci. Ja tam swojej chytrości tu nie widzę, leci flota to podstawiam, a złomu i tak bym nie mógł sobie zostawić bo taka jest kolej rzeczy jeśli się ktoś rozbija celowo to jest push i trza odesłać. Finał będzie taki że i tak odbiorę co moje. A …
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Felippe [Elite] & Ruda [WINTER] & Dreadnoughtus [PonyClub] vs. arti [LHiP] ~ 3884.71%
Sariel - - Starcia Libra
PostAle urwał a trzeba było się nie kłaść Gratki
-
marek1 & Svetlana_na_dropsach vs. vigo [LoG] & ReDDeviL [LoG] & senwiatraka [CJTR] 3990 % OBRONA
Sariel - - Starcia Libra
PostNie wiem co się z tymi ludźmi porobiło, zdajecie sonie sprawę że robicie tylko więcej syfu na uni przez takie zagrywki i dodatkowo robicie nam duży problem bo musimy się z tym potem bujać.
-
Sariel - - Starcia Libra
PostCo do złomu zadecyduje support
-
Dnia 31-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Silveroak [KONIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 23.480 Krążownik 3.103 Okręt wojenny 104 Pancernik 2.254 Sonda szpiegowska 1.418 _________________________________________ Obrońca Sariel [Elite] ________________________________________________ Mały transporter 3.196 Lekki myśliwiec 27.235 Ciężki myśliwiec 387 Krążownik 3.770 Okręt wojenny 1.493 Statek kolonizacyjny 1 Bombowiec 365 Niszczyc…
-
Sariel - - Starcia Libra
PostDnia 31-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Malpiszon ________________________________________________ Mały transporter 316 Duży transporter 70 Lekki myśliwiec 5.824 Ciężki myśliwiec 201 Krążownik 44 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3.400 Sonda szpiegowska 86 Bombowiec 10 _________________________________________ Agresor Selmak ________________________________________________ Mały transporter 54 Duży transporter 3.552 Lekki myśliwiec 2.421 Ciężki myśliwiec 1 Krążowni…