Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-188 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie trudno się zgodzić z kolegą powyżej, myślę że każde uni które teraz wyjdzie tak naprawdę będzie miało bardzo ciężko się utrzymać na dłużej, a jeśli wyjdzie też speed x1 to będzie klęska po całości. Tak jak ktoś pisał wcześniej przy obecnej technologi taka prędkość w ogóle nie ma racji bytu. Zacząłem teraz po długiej przerwie klikać na uni speed x2 i naprawdę idzie pograć, jest fajna płynność, nie trzeba cały czas siedzieć i jest przy tym dynamika rozgrywki.
-
No proszę jakie zrządzenie losu że i ja ostatnio zajrzałem. Pomysł na uni super, jak dla mnie tylko rzeczywiście speed x2 i byłoby bajkowo. Pancerniki akurat wcale mi nie przeszkadzały w nowym oGame. Chyba ten brak ACS to trochę słaba sprawa bo to jednak gre w sojuszu nakręcało ale może to zmienią jeszcze. Może zagram i ja pozdrawiam wszystkich starych znajomych
-
Przywitaj się!
Post111
-
TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!
Sariel - - Hall of Fame
PostFearless dzieciaczkiem to możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum czy być może z liceum bo na więcej lat to cię bym nie liczył. To co ja osiągnąłem na tym i na wielu innych uniach to ty możesz jedynie pomarzyć, a to że mnie pare razy przyfarmiłeś i to po restarcie serwera bo inaczej to się bałeś polecieć to powiedzmy sobie szczerze żadne osiągnięcie w szczególności że nigdy nie robiłem fsów Jedyną sensowną i godną podziwu twoją akcją było załatwienie bociarza, ale jak to mówią jedna jaskółka w…
-
TOP 1 ACS uni HYDRA (GEMINI bylo chwile ZAWSTYDZONE :D) ACS; FeaRlesS i Nomedaj [Lzb] vs nimis i Krismirr i Trevo i nullox i songoku [Widmo] - 2426,6% + WOJNA + ZLOM TOP 1 floty na UNI !!!
Sariel - - Hall of Fame
PostBuhahaha A jednak jesteś noobem a nie kozaczkiem Atakować po 3 to każdy głupi potrafi, a na takich starciach wychodzi kto jest prawdziwym FAJTEREM Gratuluje całemu WIDMO ustrzelenia pięknej floty. Pięknie to rozegraliście panowie. pozdrawiam z zaświatów Sarielek
-
Zalamany_PZ + Mazi [-] + magic [-=EW=-] vs C_W_A_N_I_A_K [-] - 99 701,12% TOP1 ACS
Sariel - - Hall of Fame
PostNie ma co, huk było słychać aż na Hydrze Gratuluje panowie.