Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
lepiej ten naglowek wyglada, niz samo STarcie graty i przetapiaj
-
@Neferet no ladnie sie bawisz a gdzie pozdrowki
-
no no @Billie the kid gratki spakowania gaski na rosol dzieki za link
-
no zysk huhu, gratki odwetu
-
@Billie the kid widze ze nie tylko u mnie to dzis sie wyprawia, @kruszynka 2 tickety wyslane i jakos nic z tym nie robia blad pojawil sie u mnie juz dzis 2 razy, cieakwe co soe stanie gdy zostanie stracona flota.. Znajac dzisiejsze realia panujace w supporci pewnie nic, backup`a nie bedzie i sprawa ucichnie, takze prosil bym i ogarniecie tego !!
-
@Quatermain to co z tym zlomem wkoncu w RW, bo kto czyta ze zrozumieniem to raczej nie po stronie agresora/ow
-
hmm, Złom zebrany przez atakującego/atakujących. ?
-
Cytat od Yin Yang: „@staruch powiedz mi jak to jest że Ty zawsze masz swoje wizje, słyszałem już tutaj na tym unii tyle rzeczy na swój temat że nie wiem która z nich jest najśmieszniejsza chyba ta że moja siostra jest GO heh ale spoko posłucham jeszcze Wychodzi na to że ten kto jest pierwszy zawsze jest oszustem, bo nie może być pierwszy bo jak to @zona_rolnika określiła nie ma skilla tylko kupuje starcia cóż na te prawie 90st musiał bym wydać ładną sumkę, może mi przybliżycie ile tak już wydałe…
-
Cytat od staruch: „Cytat od FIN1.pl: „tak wlasnie czekalem na to kiedy ten Pan to doda, graty kolejnych STarc, choc nooo.. Kilka osob powie ze dziwnych, ale do teraz nie rozkminam akcji na mnie skad takie INFO(napisze, ze minutki, ze obserwacja), tss codziennie z tel odswiezanie [na ile praca powzwala, a dzis nagle "moje zalztwianie: sprawy przez tel ~15min , a tu "przekopka". jeszcze specjalnie przeanalizowałem skany, jaka roznica miedzy ost skanem a wlotem.. ake co nie badz, gratulowalem na pm…
-
chcial bym pozdrowic z tego o to miejsca tego goscia @Yin Yang nie mam mu za zle, wkoncu sie wyspie - to tylko gupie cyfry , a co do Pana to jeszcze.. pozdrowie tych samych,@zona_rolnika, @Zla Kobieta @ciap @litek. no i @IrOnIa MaM Na DrUgIe ku pozdrowieniomm, a i jeszcze @Billie the kid ! On 12-10-2019 --:--:--, the following fleets met in battle: # kochampush. Attacker HEY KimberyT GO [TEREFERE] ________________________________________________ Light Fighter 1.000 Battlecruiser 113 Cruiser 224 …
-
tak wlasnie czekalem na to kiedy ten Pan to doda, graty kolejnych STarc, choc nooo.. Kilka osob powie ze dziwnych, ale do teraz nie rozkminam akcji na mnie skad takie INFO(napisze, ze minutki, ze obserwacja), tss codziennie z tel odswiezanie [na ile praca powzwala, a dzis nagle "moje zalztwianie: sprawy przez tel ~15min , a tu "przekopka". jeszcze specjalnie przeanalizowałem skany, jaka roznica miedzy ost skanem a wlotem.. ake co nie badz, gratulowalem na pm, no ale.. przetopu.
-
pozdrowie tych samych, @Zla Kobieta @ciap @litek. no i @IrOnIa MaM Na DrUgIe ku pozdrowieniomm, a i jeszcze @Billie the kid ! fck, zapomanilem - wybacz i do tego jeszcze po raz ENty 1ootóweczka evil.png whistling.png @zona_rolnika a coraz to lepiej, teraz nuta. [url]https://www.youtube.com/watch?v=uHtLkGhkP8Y[/url] Dnia 09-10-2019 22:41:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SIEDEM CZY [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 100 _________________________…
-
pozdrowie tych samych, @Zla Kobieta @ciap @litek. no i @IrOnIa MaM Na DrUgIe ku pozdrowieniomm, a i jeszcze @Billie the kid ! fck, zapomanilem - wybacz i do tego jeszcze po raz ENty 1ootóweczka @zona_rolnika Dnia 10-10-2019 04:45:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SIEDEM CZY [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 317 _________________________________________ Obrońca M4ksym ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży tr…
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=LCcIx6bCcr8[/url] nie ma co pisac, finezja - finezyjny lot, skan, bumbum i auuuuuuuu! a odchamię sie troche pozdrowie: @Tori Black @DrZgon @IrOnIa MaM Na DrUgIe @litek. no i najwieksza zazdrosnice "sfinke" @ciap , a i jeszce @Zla Kobieta !! Dnia 05-10-2019 03:26:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SIEDEM CZY [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 18 Ciężki myśliwiec 1 K…
-
grat wlotów, skan lot bumm 100% siedzi.
-
J W szo o ile bezdie, jesli nei to powodzonka w realu !