Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 637.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & CzikaBomba [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 10460.68%
pallmall - - Starcia U68
PostI takie akcje to popieram. Małe, duże, zyskowne lub dla frajdy. Palić, niszczyć, złomować, rabować. Graty i nie odpuszczaj bo jeszcze z pół uni Ci zostało do skomorniczenia.
-
szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. grant [KZM] ~ 64853.77%
pallmall - - Starcia U68
PostPuk!! Puk!! Kto tam? Komornik! Będę sie bronił. Ale ze mną jest cała Mafia Wietnamska!! A to nie, zapraszam. Gratki udanego wlotu i całkiem pokaźnego zysku, graty dla Ciebie i reszty ekipy.
-
zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Skrzat [Nomad] ~ 3303.24%
pallmall - - Starcia U68
PostPuk!! Puk!! Kto tam? Zygunia!! Ktooo? ZYGUNIA Z KOMORNIKÓW!! To Ty jeszcze grasz w te cyferki? Z 15 lat Pani nie widziałem w tym dziale. A jednak xD Wyskakuj z latajek i surki. No trochę bieda, za dużo niema. To proszę się lepiej przygotować następnym razem.
-
AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7667.58%
pallmall - - Starcia U68
PostStary Amav mocno śpi, jak się zbudzi zrobi lot. Surki dużych 5 baniek, przytuli w mig. Graty i więcej takich.
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. mdrewnik [COMA] ~ 19 871.09%
pallmall - - Starcia U68
PostPuk!! Puk!! Kto tam? Mafia! xD Ale ja się komornika spodziewałem. A to nie to samo?
-
Tak było, widziałem na niebie dziwne fajerwerki. Szajka leciał i potem bum było i ktoś transportować nie miał czym. I po tym wszyscy za rączki się złapali i był tanieć Apaczów w okół ogniska i totemu. Wszyscy się cieszyli, oprócz zbygo62. Bo on to smuteczek pewnie.
-
Potwierdzam, tak było. Tutaj.
-
Ale miałem emocje podczas ataku, Wy tam ryzykowaliście paroma gsami a ja całą flotą leciałem. Gratki udanej akcji. Zysk nawet po podziale cieszy oko. Oby więcej takich między sojuszowych lotów.
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Chobgob [PZT] ~ 71 154.15%
pallmall - - Starcia U68
PostTakie ładne Tu. Procent zacny i kolejne ST do kolekcji.
-
Diamentowy naszyjnik po choinkę sobie elegancko sprawiłaś. Zdrowych przede wszystkim Świąt.
-
Nie słuchaj Reta, tam rób eko a tutaj lataj. Gratki kolejnego STejka.