Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7667.58%
zygunia - - Starcia U68
PostWrzucaj zysk do stoczni i ruszaj na kolejne podboje. Graty i kolejnych zyskownych stejkow!!!
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
zygunia - - Starcia U68
PostGruby procent wykreciles, az mnie zazdrosc zzera ze ja sie tam na doczepke nie zalapalam do takiej doborowej ekipy. Gratulacje ogromne!!! W takim tempie robienia ST wroze w niedlugim czasie pobicie tego PB, oby tylko jakis wlasciwy zacny cel sie znalazl. Przetapiaj, bo jest co, i rosnij nam wielki
-
zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Skrzat [Nomad] ~ 3303.24%
zygunia - - Starcia U68
PostZapomnialam juz jak sie lata, wiec to tak na rozruch , bo zysku tyle co kot naplakal. Ale w progu sie miesci to wrzucam. Pozdro sojusz, buddy i znajomi! WGkmPcL.jpg Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Bombowiec 8.718 Niszczyciel 46.290 Reaper 515 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1.212 _______…
-
Y2K [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Ingen ~ 29983.44%
zygunia - - Starcia U68
PostStejk ubity, dzien zaliczony. Jestes niemozliwy psotnik, wypatrzysz wszystko i nie przepuscisz nikomu kto jest w twoim zasiegu. Fajny procent i zysk Gratulacje i milego przetopu!!! Zysk oczywiscie pakuj do stoczni
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] ~ 48042.72%
zygunia - - Starcia U68
PostJakos tak z miesiac temu bylo tak, ze aby wyslac flote, trzeba bylo pomniejszyc ilosc surowcow o ilosc dexu ktora zostawala spalana podczas misji wyslania owej floty, ale to chyba juz naprawili, bo jesli nie to byc moze to bylo przyczyna ze nie mogles podniesc floty? Tak czy inaczej, jak widac, nie warto czekac z tym do ostatniej chwili. Obroncy SzO! A tobie Antharas gratuluje fajnego ST, farta oraz stalowych nerwow podczas lotu!!!
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. mdrewnik [COMA] ~ 19 871.09%
zygunia - - Starcia U68
PostSzajka, teraz to mnie zaskoczyles, nie spodziewalam sie po tobie takiego orania bunkra. Graty!!! Calkiem zgrabnie to wyszlo, i jakis tam zysk z tego tez jest. No ale majac tyle lmow, to trzeba robic z nich uzytek
-
Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chemik ~ 10413.48%
zygunia - - Starcia U68
PostGraty sojuszniku!!! Dzien bez twojego ST to dzien stracony. I widze ze co niektorym zylka w dupie peka , nie wiem tylko z zalu czy z zazdrosci. Nic do bani, jedziesz dalej i kroisz co sie tylko da. Zysk elegancki. Obroncy SzO!
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Chobgob [PZT] ~ 71 154.15%
zygunia - - Starcia U68
PostLo Matko, jaka petarda Ale zes sury wykrecil. Takie rozpierduchy to ja lubie, farming wzorowy. Gratulacje!!! I oby kolejne stejki byly rowniez takie zyskowne
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. zlakobieta [COMA] ~ 18448.63%
zygunia - - Starcia U68
PostRazem z tym co wyplul dok, calkiem niezly zysk wyszedl. Nie myslalam ze z tego bunkra da sie tyle wycisnac. Graty Y2K, przeorane jak trzeba!
-
Antharas [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7701.18%
zygunia - - Starcia U68
PostDoria czesto cos zostawial na planetach, a teraz wyglada mi to na jakis grubszy nieodebrany FS na moonie. Gratuluje czujnosci i dobrego nosa. Zysk tez fajny