Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 51.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Trafilo sie slepej kurze ziarno xD Oczywiscie GZ i przetapiajcie na co tylko macie ochote
-
Starcie na poziomie Szczere GZ @abecaduo A tobie HH wielkie szo, jakbys szedl na urlop to szybkiego powrotu! //nie kolorujemy postów //Miikuu
-
@panpiwek1234 moze tu nie chodzi o adasia tylko o ciebie Gz i szo
-
ST#60 ZDOBYWCA [EGZ] vs. Drive_Man [KGH] ~ 1662.8% ST#61 ZDOBYWCA [EGZ] vs. Ramm [ZAKON] ~ 1762.93%
PostZbawce sieje terrror xD gz!
-
Taki tam prezencik xD gz pany
-
ST#57 ZDOBYWCA [EGZ] vs. zimny ~ 1961.3% mały mój jubileusz - 300 moje ST odkąd zacząłem liczyć
PostNo i piekny zarobas, pogratulowal. A co do jubileuszu i zycze druggie tyle! Obronca SzO!
-
Tak troche mi smutno tym bardziej ze wiedzialem na 95proc ze tak moze byc ale niestety bylem w mniejszosci. Mozesz to nazywac wchodzeniem w dupe, lizaniem kul czy opier. Kindybała, prawda jest taka ze to sojusznik za ktorym bede stal nawet jak schlapie dupe. @Stalowy Johny Morale troche spadły ale my zubry trzymamy sie w kupie. Odbudowa bedzie tzn musi byc. Niech to bedzie lekcja dla tych ktorzy przekladaja znajomosci ponad cyferki. Oczywiscie gratulacje starcia, idealnie zaplanowane i rozegrane…
-
OMG ale huknęło xD Gratki Pany <klap klask> Pewnie bedzie odbudowa bo krUl jest tylko jeden. Tak czy siak