Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 261.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• I kolejny raz januszk82 youtube.com/watch?v=3t2WkCudwf…in0Ylo9sMGTUn1Ag8&index=9 Dnia 12-11-2020 17:11:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca januszk82 ________________________________________________ Mały transporter 5.882 Duży transporter 9.000 Krążownik 10 Okręt wojenny 10 Recykler 50 Sonda szpiegowska 64 Satelita słoneczny 2.100 Crawler 880 Wyrzutn…

• Święto dzisiaj to pasowałoby jakoś uczcić Pozdro TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=vjVkXlxsO8…KPZKfP4rN-J5jYy94-2mLufQz Dnia 11-11-2020 18:58:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.038.540 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Witas ________________________________________________ Duży transporter 7.882 Statek kolonizacyjny 5 Sonda szpiegowska 898 Satelita słonecz…

• Już ponad tydzień nic nikt nic nie wstawiał to wkońcu udało mi się zebrać i postanowiłem wystartować na Smigola nie wiem który to już raz w reckach ale życze SzO Pozdro dla TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=9IwmYAdgU18 Dnia 08-11-2020 20:32:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Pancernik 10.000 Pathfinder 10.000 _________________________________________ Obrońca Smigol [GORNICY] _____…

• Gratki i ciśnij dalej masz świeże środki do tego żeby szybko to PB poprawić jak nie solo to w ACSie

• Człowiek odpalił galaktykę w celu poszukania Złotych PZ a tu nagle takie coś na minutkach zauważyłem Pozdro TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=2X_2IdybTV0 Dnia 30-10-2020 21:43:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca kow81 [N-F] ________________________________________________ Mały transporter 29.723 Duży transporter 20.825 Lekk…

• Weż pod uwagę jeszcze jedną rzecz. To że odkrywca dostał takie bufa a nie innego było po częsci dobre dla wszystkich grających flotą. Floty rosły nawet u niektórych graczy eko bo zaczęli puszczać ekspy a co za tym idzie pojawiło się dużo więcej celów na uni i wystarczyło szukać tego kto nie pilnuje za dobrze floty. Ja tu nie próbuję oceniać czy to nagłe wzmocnienie było sprawiedliwe czy nie, ale trzeba przyznać że napewno trochę ożywienia do gry wniosło.

• A ja dodam tylko tyle przed wejściem klas każdy mógł przeczytać opis co dana klasa będzie miała za bonusy i każdy sam decydował jaką klase wybiera. Nikt nikomu nie kazał wybrać klasy, każdy zrobił to dobrowolnie. Ci bardziej sprytni odrazu się zorientowali że na piratach będzie można dużo zarobić i z tego skorzystali. Inni skorzystali po jakimś czasie widząc jak Ci co wcześniej wybrali odkrywce puchną. A po 3 z tego co widzę najwięcej płaczą Zbieracze że im odkrywcy tak odskoczyli i wogóle, a dl…

• Z telefonu teleportowałęm flote razem z reckami na kilka sekund przed wlotem podczas szkolenia, więc już niebardzo mi zależało na podnoszeniu recków dodatkowo

• Niema to jak złom pod dom Gierloz tak bardzo chciał obornić swój bunkier że postanowił zniszczyć mi moona i obstawił niszczenie flotą jego problem polegał tylko na tym że nie skanował przed atakim i nie zauważył że skończył mi się budować Teleport Pozdro TIME oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o Dnia 26-10-2020 12:03:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gierloz ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 100 Okręt wojenny 1.985 Pance…

• @Maximus1984 napewno trzeba przyznać że ma wiedzę o tej grze, pokazał kilka razy na co go stać, fakt ostatni czas po złomie u Stalowego nie był dla niego najlepszy, ale napewno na uwagę zasługuje fakt że wszystkie st które zobił i wszystkie akcje były wykonane z telefonu. Gdyż on gra tylko na telefonie a co za tym idzie nie ma dostępu do nakładki AGR tak jak większość flociarzy i możliwości szybkiego sprawdzania aktywności jak i innych udogodnień związanych z tą nakładką

• Znalezione podczas skanowania okolicy Pozdro @Maximus1984 oraz TIME youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU Dnia 25-10-2020 22:39:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Iwan ________________________________________________ Duży transporter 22.000 Lekki myśliwiec 23.000 Sonda szpiegowska 261 Satelita słoneczny 1.000 Gwiazda Śmierci 108 …

• @Piesiou chyba trochę nie na bieżąco odnośnie fuzji jesteś. Art pisał że u nas nie będzie fuzji tak jak na innych serwerach, że będziesz miał wybór gdzie chcesz iść. Napisał że chcą zmniejszyć ilość uni i że albo będzie 1 uni na które dana grupa ma iść czyli żadnego wyboru albo będzie twarda fuzja.

• Gratki % robi wrażenie Toxicowi SzO. Szkoda chłopa bo wiem l z doświadczenia że się dość dobrze pilnował. Nie rozumiem tylko dlaczego trzymał flotę w układzie z lotka Bunnego. Cytat od Pan S: „Gratuluje top 1 rw na miare twojej floty,tylko teraz czekac az pobijesz ten % dzieki za pozdrowienia przetapiaj na co tam chcesz panie Generale ” No na obecną chwilę na serwie jest tylko 2 graczy na których mógłby pobić ten. Piesiu i ja. Z tego co widzę z opisu RW Bunny gada z Piesiem na disco wiec zastana…

• Śmieszne starcie biorąc pod uwagę że obrońca zalogował na około 15min przed wlotem i nawet mnie skanował, ale postanowiłem lecieć do końca z przekonaniem, że najwyżej rozbije się o bunkier ze stratą 200kk, ale jednak ryzyko się opłaciło bo obrońca chyba myślał, że zawrócę po skanie i zszedł z konta nie podrywając floty Pozdro dla tych co zawsze, a dla obrońcy SzO bo nie wiem który to już raz do niego wlatuje, ale liczę na to że nie ostatni youtube.com/watch?v=3K7l8-GmkVw Dnia 22-10-2020 17:28:08…

• Takie małe co nie co leciało na falandze na stacjonuj to wystartowałem z nadzieją że obrońca nie odbierze flotki Pozdro TIM oraz @Maximus1984 youtube.com/watch?v=bIJ1S3BrwH4 Dnia 22-10-2020 16:20:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Krążownik 45.000 _________________________________________ Obrońca GROM ________________________________________________ Duży transporter 11.142 Lekki myśliwiec 11.311 Ciężki myśliwiec 3.…

• Gdzieś trzeba zarabiać jak niema już expów Pozdro TIME oraz @Maximus1984 ps. @Maximus1984 podejmujesz wyzwanie kto pierwszy osiagnie 100 ST :)? youtube.com/watch?v=7gwO8-oqwFw Dnia 21-10-2020 16:40:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Xia ________________________________________________ Mały transporter 1.723 Duży transporter …

• Takie tam wieczorne latanie Pozdro @Maximus1984 oraz TIME youtube.com/watch?v=5IpYOF4Hi6Q Dnia 20-10-2020 22:41:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.000.000 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca Ragnar Lodbrok ________________________________________________ Mały transporter 13.729 Duży transporter 9.868 Lekki myśliwiec 5.122 Ciężki myśliwiec 1.696 Recykler 7 Sonda szpieg…

• Wg. Mnie nieinformowanie graczy o fuzji jest właśnie dobrym rozwiązaniem. Pomyślcie jeżeli mielibyśmy informacje miesiąc wcześniej jakie uni będą połączone. To co mogliby coponiekotrzy gracze robić, jakie kombinacje, zaczynając od zajmowania swoich pozycji żeby więcej darmowych relokacji dostać, po ogarnianie z miesięcznym wyprzedzeniem push kont i innych rzeczy.

• Z tymi lmami tak jak pisałem z racji bana N zbudowalem żeby mieć czym latać A co do pushowki to się nie zgodzę wszystko na legalu. Po prostu wykorzystuje możliwości jakie daje ta gra i to wszystko

• Akcja na zupełnym spontanie zobaczyłem że pojawiła się aktywność na moonie szyki skan i lot bez czekania na minutki i opłaciło się bo obrońca zalogował 2-3min po wlocie Pozdro dla TIME, a obrońcy SzO youtube.com/watch?v=nrIPxlFzDi0 Dnia 11-10-2020 20:12:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Anonymous [TIME] ________________________________________________ Pancernik 14.845 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca kow81 [N-F] ________________________________…