Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dobra. Skonczylo sie rumakowanie Lop. Decyzją Zarzadu Sith, w trybie natychmiastowym do wykonania, masz internety na żetony. Żetony zostaly zdeponowane w sejfie sojuszu. Żydowski skarbnik Sith bedzie Ci je wydawal codziennie rano i wieczorem. Po 1 sztuce na dziennego oraz nocnego fsa. Decyzja zostaje utrzymana do odwołania.
Cierpliwość nagrodzona. Was we dwoch gdzies puscic to nie ma co zbierac. Albo wlasnie tylko zostaje pozbierac xd Pieknie siadlo. Akcja na spontanie, najlepsze czasami najprostsze rozwiazania. Topcie i rosnijcie.
ticketa piszta zeby mu konto zablokowali na jakies 2 tygodnie. Ochuzwariowal normalnie. Wyciska z uni ile wlezie. Zaraz zacznie kopalnie zlomowac. Gz wariacie.
Jak pisalem. Gz Pęknięty Jeżu. Cisnij. Nie przestawaj. Do 3x sztuka. Mowilem, ze Ci sie spodoba. Oby nie za szybko. Dobranoc? Pomachaj tym razem Marowi jak bedziesz leciala xd Ps. Nie daj dupy za szybko (obcym). Ave!
Baby jak się wezmą za łby to koniec. Potem się nie odzywają do siebie przez 2 lata. A faceci? Po mordzie i na piwo xd Gz dziurawcu i nie daj dupy znowu za szybko xd tzn nie daj się wydymać, tfu zezłomować xd
Ja się chyba zajmę wróżeniem i przepowiadaniem przyszłości na pełen etat. Jak stary KRAknie to nie ma uja we wsi 7dc7cf444b5976518d807a24684bb499.png Nie ma się co doktoryzować. Prezent dla opozycji elegancki, podany na tacy. Finezja i fikołki zbędne. Pozazdrościć. Dex by wypadało jeszcze honorowo wyrównać za lot i komplet. Trzymaliśmy ścianę płaczu z całych sił ale nie dało rady. Leika jak przywaliła to aż miło Oczywiście zaliczam do słynnego konkursu 'Loosers Contest' youtube.com/watch?v=TmlSj…
Spodoba, to mało powiedziane Lop - pedaliada pełną gębą normalnie, dosłownie i w przenośni Szo Q, wiedziałem, że tak się skończą Twoje umizgi z Kulawym. Podlizywanie jest niehigieniczne! [ciach] Jajca jajcami ale jak nie ma happy endu to klaps złom musi być. Rozdrażniłeś tylko lwa tym cmokaniem A poważnie to szo, nie poddawaj się, spoko gość z Ciebie, z dystansem i poczuciem humoru. Szanuję. Gz Kulawy, mówiłem Ci, że wszystko jest w głowie i dasz radę. Skoro on dał, to ty tym bardziej dasz! Ave …
także tego...był piknik z nieletnią, czas na kolację ze śniadaniem. Zjedli, wypili, Tiger wziął na kolanko, pokazał futerko, dał pogłaskać...ciąg dalszy w następnym odcinku xd Gz przekutawariatprzypadkowy. Gz Leika "miotły", zamiotłaś futerko do sucha xd szo
bez kitu ja ide na urlop zanim ona kordy pomyli xd Nie wiem czemu ale MOCz mi podpowiada, ze to sie skonczy na scianie xd Gz dziki jeżu. Odpocznij, wez cos ciepłego do ust, zdrzemnij sie, nie samym zlomem czlowiek zyje xdxd