Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-95 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratulacje z gemini;) bardzo ładne solo ale spokojnie do pobicia pobijcie nasze ACS nUFka 15tys% oczywiscie bez ustawek
-
DOBRE RANO NO TO ŚWINSKIE TRIO ZNOWU W AKCJI TOP 1 ACS NA KKND I MÓJ SŁODKI REWAŻ NA LADYS AKCJA MEGA TRUDNA JESZCZE BARDZIEJ RYZYKOWNA JEDNAK STRACHU TO MY NIGDY NIE MIELISMY CZESTO BRAKOWAŁO POPROSTU SIŁY ABY TAK SILNA FLOTE ZAPAKOWAC W RECKI DECYZJA ZAPADŁA JAKIES DWA TYGODNIE TEMU I MASOWO KLEPALISMY RECKI, KTÓRYCH NA KONCU I TAK ZABRAKŁO, MUSIELISMY POŻYCZYĆ. MIELISMY LECIEC W 5 POTEM W 4 NA KONCU POLECIELISMY WE 3 A WSZYSTKIEMU WINNA LADYS KTÓRA W OSTATNIEJ CHWILI UCIEKŁA Z FLOTA NA 1 GALE…
-
no co..... po 1 gratuluje akcji bo naprawde ładna po 2 szkoda piotra ,jakby co pomoge w odbudowie po 3 TOP ŁAN wkoncu zasiadłes na tronie i juz go nie oddawaj;) czekamy na fuzje;)....moze doczekam;)
-
witamy na poczatku podziekuje sojusznikowi za lot... dosc ryzykowny praktycznie ,, rosyjska ruletka,, na planecie obronca mial ładna eskadre recyklerow wiec było ogromne ryzyko ze jesli sie wbijemy PZ mozemy stracic ale jak to mowia TRZEBA SIE BAWIC kknd to moj ulubiony sojusz co do obroncy to umiał sie zachowac , pogratulowal nawet;) i jak wszyscy z GEMINI wiedza upolowac KKND to jest naprawde sztuka. LISTEK to gracz górnej półki dużo o nim słyszałem no i potwierdził to tez w grze. grał do konc…
-
pogratulowac zostało na poczatku myślałem ze masz fuksa, puzniej myslałem ze masz bardzo dużego fuksa dziś poprostu myśle że jesteś dobry co do twojej emerytury... myśle że masz jeszcze dużo do zrobienia hatt trick -a ustrzeliłes ale myśle ze na chwile obecna jestes jedynym graczem na uni ktory jest w stanie ubić top1 i zostac top 1 i tego ci życze z całego serca na chwile obecna jestes najlepszy na GEMINI mimo że tabelka mowi co innego , wiec złomuj, pladruj, niszcz i kradnij Kiedy Kcesz Nawet …
-
nie no graty;) piekne starcie [ciach] SZAJBIE ODBUDOWY A WAM POWODZONKA //na chińskiego mandaryna nie wyglądasz więc w takim razie jest to starcie SOLO Diakkon
-
heheh nawet nie wiedzialem ze mam tylu ,,fanow,, poza sojuszem chec odbudowy deklaruje coraz wiecej graczy czyli odbudowa bedzie szybsza niz sie komu wydaje;) swieta wojna z klikaczami bedzie trwala;) pierwsze baty na KKND spadna jeszcze w tym miesiacu^^ JEDYNIE CO ICH RATUJE TO ZE MAJA DUZO MOCNIEJSZE KONTA BO CO DO UMIEJETNOSCI.....
-
witam wszystkich;) no jak to bywa raz sie wygrywa raz przegrywa;) wkoncu zdecydowalem sie wyliczyc ta flote wiedzialem z jakim to sie ryzykiem wiaze nie miałem mozliwosc opuzniac ale juz od samego poczatku wiedzialem ze cos jest nie tak ale kto nie ryzykuje ten nie ma poleglem ale mysle ze wstydu nie ma bo po pierwsze LADYS swoje potrafi po drugie poleglem w akcji a nie jak lama szczerze ubawilo mnie to ST bo LADYS nigdy na mnie nie leciala mimo ze okazje miala wiele razy co nie oznacza ze nie l…
-
dzieki free za te wszystkie miesiace, byles najlepszy na tej uni! i nie ma co tu duzo gadac inaczej sie zlomuje majac 7 tys ludzi na uni a inaczej majac kilka ambitnych celow. zawsze trzymales poziom, zawsze grales czysto teraz masz ====REKORD GEMINI TOP 1 ACS!!===== fajnie ze moglem poleciec z wami. mysle ze poleciala sama smietanka jasnej strony mocy o prostu poPISowa akcja jeden za wszystich ,wszyscy za jednego lot do konca mimo ze wiadomo było juz w polowie drogi ze zysku z tego nie bedzie, …