Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 95.
-
heh co by tu nie napisac i nikogo nie urazic...... gratuluje starcia piekny wynik obroncy..... co tam chce ode mnie z dedykacja youtube.com/watch?v=5BaavqRgnC8
-
dzień dobry . w końcu znalazłem troszke czasu na zabawe. witam nowe UNI nowy Sojusz to moja 3 UF myśle że ostatnie youtube.com/watch?v=0MxAYAPWsFQ Dnia 22-11-2018 11:13:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor melmax [B-S] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000.042 Pancernik 61.074 Bombowiec 2.420 Niszczyciel 22.637 _________________________________________ Obrońca Ripper ________________________________________________ Mały transporter 2.502 Duży transp…
-
no to sie mistrz licytacji zdziwił graty do naSTepnego
-
[mediahttps://www.youtube.com/watch?v=fdtwWOS9OXM][/media]
-
obiecałem Doberkowi że bede grzeczny...... wiec skwituje to starcie inaczej niz zwykle z delikatnym pstryczkiem dla hejterów do naSTępnego obroncy....budzika
-
raz na kwartał trzeba sie przeleciec z nudow. Dnia 05-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor melmax [eLYta] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca cael ________________________________________________ Duży transporter 4.455 Lekki myśliwiec 384 Okręt wojenny 75 Recykler 31 Sonda szpiegowska 33 Satelita słoneczny 757 Wyrzutnia rakiet 5.503 __________________________________…
-
po kilkumiesięcznej wegetacji wchodze na forum a tu...... NO PROSZE GRATULACJE! akurat Kaszlaka szkoda no ale trudno. czy bedzie UF?? hmmm tego nie wie nikt. a co do piany Kaszlaka..... złom zawsze boli, no ale jak sam napisałes NA WŁASNĄ PROŚBE! wiec po co cisniesz? człowiek ma taka nature że u kogoś szpilke widzi u siebie nawet wideł nie zobaczy......
-
witam. a tak sobie latam czasami..... kolega potrzebowal surki na kopalnie to sie ,,rypnołem,, zysk o ponad 100kk z dofarmu lepszy no i oczywiscie PZcik pozamiatany starcie dedykuje znajomym i sojuszowi Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor melmax [eLYta] ________________________________________________ Pancernik 21.750 _________________________________________ Obrońca WojciechmPszczew [S 7] ________________________________________________ Mały transporter 72 D…
-
nie no AVI...SZTURMAN..... trzeba sie wpisac gratuluje pieknego starcia pozdrawiam z emerytury obroncy.....TIK-TAK-a