Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 265.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od KKS: „Chciales pozdrowic Wisiora Kajaka i Heteboxa lub jak to sie pisze Ps Starcie kupione za liter wodki i 2 orężady ” Nie mogę się powstrzymać -- ale dlaczego ktoś pozdrawia Kajaka wisiora ? Zboczeńcy, takie rzeczy na forum ps2. Chciałbym się przyznać bo takie plotki chodzą też odnośnie mojego starcia - też było sprzedane.
-
Cytat od wilku: „Kromak ale nie widzisz, że jak wy czegoś nie traficie to odrazu smród wokół kogoś st jest robiony? Czy ja pytałem ile ty Warce dałeś za st ? Trochę ogłady nie zaszkodzi . Dlaczego był ban pytajcie obrońcy a nie rzucacie już oskarżenia. Więcej się nie wypowiadam, co do złomu nie pamiętam ale od Wisiora też sporo wyciągnąłem, chociaż każdy myślał że to Mili ” Ta Wisior się chwalił, akurat mu to ST przypomniało graty jak Wisior ma mniej to zawsze cieszy St jest git, procent zacny, …
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Puchaty [BAt] ~ 543 079,39%
Haku - - Starcia Kalyke
PostPiękne, piękne, porzuć prace, porzuć grę, wydaj tomik. a no i Graty dla całej ekipy złomującej.
-
dziuniek [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. Incoming [P N] ~ 95873.76%
Haku - - Starcia U68
PostJako rasowy flociarz nie podbierałem złomu, ucz się @Incoming Graty i szo
-
Marnie, marnie i jeszcze raz marnie. ponad 200k% starcie a zysku ledwo 17kkk slabo, z doświadczenia wiem ze spokojnie można zrobić niecałe 100k% i mieć 20kkk zysku Jak coś wpisowe mozesz mi wysłać jakoś na weekend, jak CI będzie pasować, dzięki za odbudowę - jak już mówiłem zgodziłeś się grać z lamami i takie są tego koszty.
-
kruchy [P N] & Ekonom [P N] & Lzk [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] vs. Aerik [Nomad] ~ 23069.26%
Haku - - Starcia U68
PostGraty dzieki za zapro Potrzeba Ci tyle krychy ? jak nie to pisz
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
Haku - - Starcia U68
Postnosz kurde, nie złomujcie mojego przyszłego konta !!!!! nie zabieracie moich surowcow, pewnie mialem do dostać nastęnego dnia, taka strata. szo Keyra
-
Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] & Grzecholot [T O] & Megan [T O] vs. Durendal [TWIERDZA] ~ 515761.69%
Haku - - Starcia Kalyke
PostTak, tak za taki wiersz to nawet bym flote poświęcił Graty, jak zawsze w formie kolorowe ino zazdrościć. Moze na inne uni też byś coś pokikał ?
-
Obiecałem że nie powiem, ale to była tylko próba nie byłem pewien czy taką ilość kolonków da się zezłomować, poprosiłem o testy, Kajak powiedział "ok ile za to chcesz" no i tak jakoś wyszło. Graty @Antharas piekne st na wybitnym graczu, legendzie ogame, Lewandowskim wśród flociarzy, itp. Moje oferta cały czas aktualna jak cos, jak się namyślisz pisz smiało Keyra.jpg - sprzedam - oko za oko ST nie ma dedykacji więc zaklepuje "ST Dedykuje SexiViolce i Mackowi - milcz" ps. Hete wybacz, ja sie nie p…
-
Hellmond [N-D] & DonPedro [N-D] vs. pafciosz [Minionki] ~ 313273 % & Hellmond [N-D] vs. pafciosz [Minionki] ~ 3137 %
Haku - - Starcia Xanthus
PostGraty ładne ST, fajny zysk.
-
MakeOgameGreatAgain [GGE] vs. Uroboros [LITR] & PAVILUS [Kukri] ~ 11315.59% Obrona
Haku - - Starcia U68
PostGraty, ze CI sie chciało, wysłać czekać zebrać latać tyle roboty No ale graty i chęci na coraz więcej bo teraz moda tylko na ekspy
-
Megan [T O] & Grzecholot-oddam [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Crasher [NEM] & Maratonczyk [DELETE] & Angelina & buratino [DELETE] & Frutek24 [GOA] ~ 1 532 103,77% TOP 3 ACS ogame.pl x1 POGROM
Haku - - Starcia Kalyke
PostGraty, w końcu wstawione poprawnie przez wygranych czy przegranych mniej ? czy więcej ? Życzę w końcu jakiegoś st z mega zyskiem na tym nudnym uni Fajnie jak są takie spięcia w temacie, czasem zapominam że ta gra jest naprawdę a nie udawana w internecie. No to kiedy następne coś tam wam jeszcze flot zostało
-
Grock [TEREFERE] & Kochanek [Emeryci] vs. La persona indicada [PGR] ~ 9268.37%
Haku - - Starcia Octans
PostGraty, zacny procent, kiedy jakies Pav kiedy jakieś st na dobrym uni ?