Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 84.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jałowa dyskusja. Większość topowych graczy się pushuje i jest to na porządku dziennym. Można to porównać do sterdydowych koksów z siłowni, gdzie każdy będzie przysięgał, że to wyłącznie odpowiednia dieta W sytuacji kiedy proceder ten dotyczy kilkunastu graczy, udowadnianie tego pojedynczej osobie nie ma najmniejszego sensu i nie wniesie kompletnie niczego do gry osób uczciwych. Pozdro maTTse
-
Mega akcja, szkoda że niezakończona pełnym sukcesem. Wtedy byłoby co oglądać...kolejna potężna flota opuściła Nasze universum. Natomiast od Obcego trzeba teraz uciekać, bo wstyd się z Nim gdziekolwiek pokazywać ! @Acet, nie wiem jak mu się udało Ciebie namówić na kolejną wspólną akcje...hehe. Pozdro maTTse
-
Kombinowales kombinowales i wykombinowales widziałem wieczorem chęci były spore, trochę cierpliwości i wpadło TOP1. Poprzednie też chyba było Twoje :)? Graty starcia, bo wyszlo ładne. Obrony SzO, widzę że podejście zdrowe, z dystansem. Pozdro maTTse P.S. To nie to o czym rozmawialiśmy ale na 1k krk możesz wysłać !
-
Siema, w końcu udało mi się coś ustrzelić co mogę wystawić w tym dziale. Obrońca zalogował się niedługo po starciu i ma trochę złomu na start, także życzę SzO. Ja chciałbym pozdrowić sojusz, a w szczególności Azjatkę przez którego tutaj się znalazłem i gram. i coś z pierdyknięciem na miły początek weekendu! youtube.com/watch?v=jJ59fF1NKS0 Pozdro maTTse Dnia 13-10-2018 07:28:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pralkosuszarka [LSP] ________________________________________________ Kr…
-
pan_zlotowa [LSP] & Kamyk [LSP] & Clemensoo [LSP] vs. Obserwator [RiO] ~ 1201.77%
maTTse - - Starcia Dorado
PostŁadnie chłopaki, kolejny acs sojuszowy ;)! Europa, masz eko...zysk jest Ci zbedny, hehe. Pozdro maTTse
-
Kamyk [LSP] & Salazar [LSP] & pralkosuszarka [LSP] & Ksiadz [LSP] & TwojaSiora [LSP] vs. Archimonde [INFERNO] ~ 1209.67%
maTTse - - Starcia Dorado
PostDzieki Panowie za wspólny lot. Po kilku nieudanych próbach z rana, myślałem że dzień bedzie skazany na porażkę...a jednak udało się gdzieś wleciec. Fajny spontan! pozdro maTTse