Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bandit Pandora [DPZ] & MrJajco [DPZ] & olszi [DPZ] vs. jabol1987 [SNK] ~ 3%
Nada - - Starcia Himalia
PostNo i popsuli nam Jabola, a tak sie chlopak staral od poczatku graty lotu, a Jabol szo i ostrozniej z flota!
-
Podziekowania dla Bobiczeq za tip o flocie! Sezon polowan uwazam za otwarty Dnia 16-05-2019 00:21:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frua [SNK] ________________________________________________ Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 12 _________________________________________ Agresor Pan Nada [SNK] ________________________________________________ Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Tyski [DPZ] ________________________________…
-
j0k3 [Hajduk] & Artemis Entreri [BOSS] & Widmo [BOSS] & wariatek [Hajduk] vs. showtime [Scream] ~ 5694.12%
Nada - - Starcia Galatea
PostCytat od showtime: „nie gra, a Twoje zaklamanie albo totalna slepota gosciu moje konto nigdy nie bylo na allegro mylisz mnie z Nada, ktory sie podszywal pode mnie ” Um, moje konto tez nie bylo na allegro, przynajmniej nie odemnie, co sie dzialo z kontem jak oddalem to juz nie wiem Cytat od fafik666: „ograzal sie typek, a tu niestety urlop i nazwa konta kasacja. gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam i te proby zlomowania mnie? ” Juz nie kop lezacego, nieladnie tak
-
j0k3 [Hajduk] & Artemis Entreri [BOSS] & Widmo [BOSS] & wariatek [Hajduk] vs. showtime [Scream] ~ 5694.12%
Nada - - Starcia Galatea
PostBrawo chlopaki troche smiesznie bo jestem prawie pewien ze Papus w zaparte szedl ze antymateria to zlo itp itd Zysk mierny ale nie zawsze o zysk chodzi, graty lotu i powodzenia w nastepnych!
-
TOP 1 SOLO OBRONA Patison [SNK] & JadeNaRezerwie [RIO] vs. Guderian [NiS] & offline [NiS] ~ 713.1% + JadeNaRezerwie [RIO] vs. Guderian [NiS] ~ 1731.75%
Nada - - Starcia Galatea
PostPrzy takiej akcji nie moge zrobic nic innego tylko pogratulowac swietnej obrony, graty, az milo sie patrzy na takie cyferki
-
TOP1 ACS Artemis Entreri [BOSS] & Wandal [BOSS] vs. chillwagon [Scream] ~ 2334.77%
Nada - - Starcia Galatea
PostPiekne, graty za lotu
-
BeSTyjka chcial poleciec i nam gornika sfarmic, jednak wyslal w swej pewnosci FS-a z planety kolo gornika zamiast wrocic na moona, to przelecielismy sie powitac kolege jak wracal FSikiem Pozdro dla kiriTo i Fruy za dodatkowy ubaw podczas lotu z reckami i pelnymi slotami takich lotow sie nie zapomina! Dnia 24-04-2019 06:42:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frua [SNK] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.529 _________________________________________ A…
-
Kolejna udana noc, szczescie sprzyja po swietach Pozdro dla SnK i wszystkich dostawcow dexu! Dnia 24-04-2019 02:37:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nada [SNK] ________________________________________________ Mały transporter 800 Lekki myśliwiec 10.554 Ciężki myśliwiec 124 Krążownik 2.160 Okręt wojenny 2.490 Pancernik 408 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wladca [RIO] ________________________________________________ Mały transporter 479 Duży t…