Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 134.
-
Rekordy Uniwersum 68
PostCytat od Lodz: „Lodz kopalnia metalu 50 ” Widziałem Update tematu będzie przy przeniesieniu na nowe forum. Do tego czasu nowe można śmiało wpisywać tutaj.
-
Rekordy Uniwersum 68
PostNie widzę powodu, żeby ignorować rekordy ustanowione w czasie kiedy temat nie funkcjonował. Rekord to rekord, więc jak najbardziej się liczy i zostanie uwzględniony przy aktualizacji
-
Rekordy Uniwersum 68
PostPonieważ @Virtual_ManPL raczej przestał odwiedzać forum pozwoliłem sobie wykorzystać jego pracę z należną wzmianką o autorze analogicznie jak miało to miejsce w ST Uni 68. @Ruda bardzo proszę o podpięcie. Tak jak wspominałem postaram się średnio raz w tygodniu nanosić aktualizacje rekordów zgłoszone w wątku.
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Chancellor Cosmo [ANT] ~ 3685.37%
Kmicic - - Starcia U68
PostMinutki, lot... i ponad bańka do przodu. Szkoda że nie odbudował tego co miał kiedyś.
-
Kmicic [MIST] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. ZetoBot [O-ECO] ~ 36398%
Kmicic - - Starcia U68
PostNo. 6 Klasyczne oranie bunkra w doborowej obsadzie. Y2K dziękuję za lot, Szajka za towarzystwo. Dnia 24-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kmicic [MIST] ________________________________________________ Mały transporter 1 Krążownik 53.000 Okręt wojenny 126.000 _________________________________________ Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Rozpruwacz 217.932 Krążownik 4.383.526 _________________________________________ Agresor szajka …
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Warlord [M W] ~ 15805.25%
Kmicic - - Starcia U68
PostZasobny "przypadkowy przechodzień" i % większy niż się spodziewałem. Gratulacje
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 6900.74%
Kmicic - - Starcia U68
PostWeekend owocny, jest co topić. Nie zwalniaj tempa
-
TOP 10 1. kruchy [P N] & Kromak [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Andre [P N] vs Bociek ( wojtekreal ) [3 X] - 2 407 655% 2. GameOver [3 X] vs Papuga [KOMORNIC] - 1 949 522% 3. Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] Mallory [P N] & Van [P N] vs obserwator [BOSS] - 1 855 467% 4. Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs szajka [KOMORNIC] - 1 505 163% 5. Fat Boy [KOMORNIC] vs Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] - 1 172 508% 6. Kromak [P N] vs Warka […
-
TOP 10 Starć Tytanów Uniwersum 68 (2020-12-31) [POSZUKIWANY NOWY PROWADZACY]
Kmicic - - Starcia U68
PostOd 4 stycznia martwa cisza w kwestii prowadzenia topki ST U68, a tak jak pisałem w analogicznym temacie w DiD szkoda żeby wątek umarł. @kasai Z racji, że ST to dział, w którym bywam najczęściej oferuje się jako nowy prowadzący.
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. goyo [COMA] ~ 83897.95%
Kmicic - - Starcia U68
PostW końcu się udało i to z jakim zyskiem. Wytrwałość się opłaciła.