Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 100.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 134544.6%
BardockPL - - Starcia U68
PostTeraz tylko ognicho odpalić i smarzyć te gęsi Ale wydaje mi się, że bez tych sond nie dał byś rady. Atakierowi graty, a obrońcy SzO i lepszego pilnowania stada
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Kain [PZT] ~ 113268.15%
PostZarówno procent jak i zysk robi wrażenie. Jest co przetapiać na kolejne latajki Obrońcy Szo.
-
Cytat od pit: „up Nic dodać nic ujać. Nie wiem czemu jeszcze drążycie temat. Proponuje zamknąć temat. ” Zapewne po to, że ludzie chociaż by chcieli poznać wyniki ankiety. Ja sam też jestem tego ciekaw bo do mnie nawet zaproszenie do ankiety nie dotarło. Ktoś pisał o mobilizacji górników i rozsyłaniu wiadomości - ja dostałem tylko jedną taką, od ciap także żadnej mobilizacji nie widziałem. Mija 10 dni od zakończenia ankiety i zostało tylko rzucone 5 do 1. Wystarczyło by nawet podać procentowe roz…
-
Cytat od smoki: „Na tego rodzaju informacje poczekamy na @Art Proszę o cierpliwość z uwagi na sezon urlopowy. ” A to ja zapytam z innej beczki - ile osób wzięło udział w tej ankiecie? Ja do końca nie dostałem ankiety (dostałem w międzyczasie ankietę o konfigurację nowego uni). Taka informacja raczej tajna być nie powinna.
-
Cytat od smoki: „Ankiety zostały rozesłane do wszystkich graczy uniwersum poza (I). Proszę sprawdzić wiadomości. ” Może jest jakieś opóźnienie przy wysyłaniu albo coś się wykrzaczyło bo przejrzałem każdą zakładkę 3 razy i kosz dokładnie
-
Cytat od smoki: „Zapraszam do udziału w ankiecie ” Co ciekawe jestem od ponad godziny w grze i żadnej ankiety nie dostałem, może nie jestem godzien A co do całej rozmowy - moim zdaniem, jako górnika, PZ podnieśc do 50-60%, żeby górnicy nie byli stratni zwiększyć zyski (jeśli dobrze pamiętam jest teraz x7 więc można ciut zwiększyć, powiedzmy x9-x10), zlikwidować klasę odkrywcy bądź zrobić racjonalne zyski z ekspedycji - rzygać mi się chce jak ludzie wrzucają raporty z ekspedycji latając po 1kk LM…
-
Wynik ekspedycji [7:21:16] 31.05.2020 00:07:35 Od: dowódca floty Spontaniczna deformacja nadprzestrzeni pozwoliła Twojej ekspedycji zebrać dużą ilość Antymaterii! Zrabowano: 3.542 Antymateria. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: to cudowne uczucie być pierwszymi, którzy podróżują przez ten niezbadany sektor. Klasa: Zbieracz
-
Grubyy [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Snikaz [W_P] ~ 774541.59% TOP 1 Solo
PostA ja myślałem że AMAV dwa ST w dzień huknął a ten tylko sondami lata... Spadek obrońca zaliczył konkretny, ciężko będzie się z czegoś takiego podnieść (90% pkt w dół), ale kto wie... Pogratulować wypada, a obrońcy SzO jeśli planuje wrócić. Człowiek kiedyś myślał czy nie zaszaleć i nie zrobić floty, ale jak patrzę na takie starcia to mi głupoty przechodzą :p
-
zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] vs. EncePence [3 X] ~ 256662.15%
PostPatrząc po temacie już wiedziałem że jest grubo, ale zysk... Gratulacje dla tych po lewej, SzO panu po prawej.