Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-131 z 131.
-
Gratulacje Sosna pięknego starcia i pobicia swojego rekordu Od dnia wbicia lotki wiedziałam że procenty będą tylko większe w sumie nie trzeba było długo czekać Natomiast dziwi mnie ze sojusz który zapowiadał się dość interesująco popełnia taki błąd - pytanie : Brak komunikacji sojuszowej ? Czy celowe zagranie ? Nie mniej jednak coś chyba nie wyszło Pozdrawiam Jeszcze raz gratuluję pięknie to wygląda Obrońcy Wesołych Świąt
-
Czekoladowy [C S] & tyskie1 [C S] vs. M A P 10 [Arkadia_1] & Czarna Wdowa [Arkadia_1] - 7173.91%
PostU sąsiada zbiory zawsze wydają się lepsze , a jego krowa daje więcej mleka Tę krowę obdarliście ze skóry Piękne starcie zysk robi wrażenie ilość deuteru powala Do tego sojuszowy acs ręce same składają się do oklasków Gratulacje Dziękuje za dedykacje Obrońcy odbudowy
-
Dobry wieczór Na wstępie zaznaczam że Imarcin stracił flotę na własne życzenie. Osoba posiadająca aktualnie największą zdolność bojową na uni powinna wykazać się klasą. Rakietowanie i ściąganie satelit zostawiam bez komentarza. Dlatego postanowiliśmy z Dawidem dać mu nauczkę. ''imarcin undefined 18.10.2016 13:47:06 prosze. pytanie za 100 punktów: co Wam to dało ?? ja mam dalej top2 flote a wy 2,5 miliarda w plecy...'' Satysfakcja z Twojej miny kiedy otworzyłeś raport - BEZCENNA Pozdrawiamy sojus…
-
ACS; Kandydat Na Szalenca i Nabu san [SPECTRE] vs sledziq [FenikS] - 2782,59%
Makrela - - Hall of Fame
PostCytat od sledziq: „Ładny push nie ma to jak zezłomować własne konto, które się kupiło kilka dni wcześniej, Kandydat gdybym wiedział że tak masz zamiar spożytkować moje konto to bym go nie sprzedawał lub sprzedał je komuś innemu.” Łukasz mogłeś skasować konto , na pewno byś nie miał takiej niespodzianki Agresorom życzę długiego urlopu i bardziej inteligentnego podejścia do gry
-
TOP 1 ACS; PainKiller / RBA / yokero [CNP] vs gotYa [LK New] - 1385,34% + farming + zbiórka
Makrela - - Hall of Fame
PostOj nie ładne zachowanie agresora ale Gratulacje się należą Piękne starcie,duża flota spadła o % nie wspomnę .. robi wrażenie Brawo !! GotYa Szo życzę
-
TOP 1 ACS Strazak998, Asavar, Gonzo Di Cario [Eternia], Linden VS Absolutna ArcyGnida [FenikS] 1260,86% + moon
Makrela - - Hall of Fame
PostALE DALISCIE CZADU! BRAWO ! Poranny post od Ciebie króliczku zwalił mnie z nóg :* a ten cel po prostu idealny.. Co do złomu to nie jest on najważniejszy, widac że nie dacie sobie w kasze pluc ;) Dziękuje za pozdrowionka a jak zawitam w Pl wyśle coś do opicia tego procentu.. Wesołych Świąt życzę i jeszcze raz GRATULUJE !