Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od [88]: „tamp i to wlasnie pokazuje poziom oraz z kim mamy do czynienia ” Ty za to masz bardzo niski poziom skoro nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi no ale cóż zabłysnąć trzeba Pozdrawiam i bez odbioru
Nikt nie jest zobowiązany by kogokolwiek lubić , ale istnieje pewna rzecz zwana szacunkiem do drugiego człowieka. W tej wojnie tego zabrakło ... a szkoda bo zapowiadało się ciekawie Minionki do boju Nie spać , zwiedzać , złomować
Miało wyjść inaczej ale wyszło łatwiej niż myślałam Skomplikowane akcje są bardzo proste Obrońcy odbudowy trochę podebrał pz zapewne pójdzie sprawniej Czeko dziękuje za pomoc trochę stresu było tongue.png Trampek podniosłam Ci poprzeczkę teraz to musisz jakiegoś walenia ubić whistling.png Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu Minionków blush.gif Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makrela [Minionki] ________________________________________________ Mały transpo…
hahahaha Ty i kontra przecież Ty liczyć nie umiesz ledwo procent z pz potrafisz obliczyć Cudze zasługi sobie przypisujesz - Gratki Tomee dobrego wyliczenia .. ale nie na to czekam [ciach] Moderator Ruda:Flame i offtop ciach
Niby nie ma czasu a takie zyski wykręca Gratki Trampek ładnie to wygląda Przetapiaj i teraz coś z krzykiem ps: Co do " szmatki " to widzę że nic się nie zmieniło Obrońcy Szo