Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cejn: „Gratulacje dla Trampka za wytrwałość w obserwacji moich poczynań , nie ukrywam ze bardzo mnie ten złom zagotował tym bardziej ze jest wynikiem tylko i wyłącznie mojego zaniedbania ( skopany fs - poleciało tylko 2.6 k dt a reszta została na moonie ) a nie kunsztu Trampka w który nie wątpię tak czy inaczej dziś skończyłem w reckach ale z gra nie kończę . Jeszcze raz gratulacje . Ps . Pozdrawiam całe LNG ” Tak , brak fsa to tylko Twoje zaniedbanie tym bardziej że nawet nie zauważyłe…
-
TajemniczyMagZielarz [ZLMRZ] & Terror [RLR] & Queen Baelish [Winter] & John Snow [Winter] vs. edol [WOLF] & Widmo [BOSS] & Bllizna_Oddam [BOSS] & Wandal [BOSS] & Brzydki [SBW] 27 020% TOP 1 ACS
Makrela - - Starcia Zibal
PostNo Panowie ładnie przetasowaliście w statystykach i od razu hurtem poszło Ogromne Gratulacje za najładniejsze rw na tym Uni ! Ciężko będzie to przebić i nie chodzi tu tylko o procent Agresorom odbudowy Pozdrawiam
-
Cytat od JOZEF ze STALI: „przestan plakac, chlopaki nie placza gz wlotki, zbieram na ten wiekszy % ktory ma ze mnie byc (Ukryta treść) ” Rozumiem - Gra strategiczna wszystkie chwyty dozwolone ale to już robi się niesmaczne wink.png Osiedlowy złodziejaszek będzie nadal osiedlowym złodziejaszkiem mimo wypasionej fury tongue.png Gratulacje Lucyfer wlotu wink.png
-
Ziutek jak zwykle rozrabia Gratulacje dobrze Cię widzieć w natarciu Dzięki za linka sorki za brak czasu Pozdrawiam
-
A mnie to tylko jakieś monoowki skanują hehe tak Cię właśnie zapamiętałam jak mówiłeś mi o starciu ten gif idealnie to przedstawia Gratulacje pięknego rw nie tylko tego topowego ale i pozostałych Bez dwóch zdań najlepszy lotnik uni Uriel Teraz dopiero widzę jak mam mało czasu. Jak weszłam na boarda i zobaczyłam ile wy steków narobiliście to jestem pod wrażeniem Same Minionki Gratulacje dla wszystkich Pozdrawiam
-
trampek [Minionki] & Makrela [Minionki] & Czekoladowy [ Minionki] vs. Wujo [ Red Baron] - 4727,20% - Kontra
Makrela - - Starcia Uriel
PostStarcie z odrobiną adrenaliny i fajnej zabawy Wyszło całkiem przyjemnie , chodź mogło być lepiej . Niestety stygnięcie teleportu uniemożliwiło zebranie całego pola zniszczeń nie tylko z tego starcia Można powiedzieć że Wujo miał trochę szczęścia W ramach aktu desperacji obrońca wysłał gs z misją niszcz udowadniając tym samym że musiało nieźle go to zaboleć Reasumując : Soczysty stek na baleronie a jeszcze ciepły z wędzarni od Wuja smakuje wyśmienicie Panowie dzięki za fajną zabawę. Dla takich c…
-
trampek [Minionki] vs pawel1000 [RedBaron] - 11280 % top 1 solo - do wojny
Makrela - - Starcia Uriel
PostLubię banany ale i tak się wpiszę ohhh ahhh ty mój złomiarzu - eeee to nie ta bajka a tak poważnie Trampek przypominasz mi Sosne z uni Ganimed gdzie wykosił wszystko co tylko było Twój upór i twoje umiejętności oraz chęci pokazują ze tu będzie podobnie Przetapiaj już tylko we flotę i podbijaj procenty - bo wiem że cie na to stać Szczere Gratulacje Piękne starcie