Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 131.
-
Ja na swoją kandydaturę zgłaszam gracza trampek. Gracz który zrobił masę topowych starć parokrotnie wpisując się na pozycji top 1 Lider w zniszczonych pkt militarnych , mimo iż gra od jakiegoś czasu ufs -em nadal pozostaje na tej pozycji. Osoba która gra bez kont pomocniczych no i bez eko Moim zdaniem jemu należy się ten tytuł za całokształt gry na uni Uriel. Pozdrawiam
-
Piękne starcie nie tylko pod względem procentu ale przede wszystkim spakowania konta z którego padło wielu graczy na tym uni . Gratulacje bo dokonaliście coś co robi wrażenie Chapeau bas Dziękuje za linka
-
pawel1000 [GEN] vs. r0gal ~ 820.54% + pawel1000 [GEN] vs. trampek [Minionki] ~ 0.03%
Makrela - - Starcia Uriel
PostCytat od pawel1000: „APOSTOŁÓW??? O nijeeeee dlaczago zaraz takie inwektywy ? A fakt ten "nie stejk" zdecydowanie lepszy niż niejeden dobrze usmażony stejk ” Słowo Apostołowie nie miało na celu zniewagi Po prostu kojarzycie mi się z dwoma Apostołami - św . Pawłem i św. Piotrem uczniami Jezusa a że jestem katoliczką tak się przyjęło i za pewne już tak zostanie Jeszcze raz gratki starcia
-
pawel1000 [GEN] vs. r0gal ~ 820.54% + pawel1000 [GEN] vs. trampek [Minionki] ~ 0.03%
PostTrampek nigdy nie liczył grosz do grosza , jak i w życiu tak i w grze Mnie natomiast cieszy fakt że to poszło do Apostołów niż do pusherów Pusherki i tak dadzą sobie radzę ,parę kont kupią i zyski będą się zgadzać Co nie ? Cóż taka polityka takich graczy Gratulacje ładnego zysku Chyba sama zacznę Trampka skanować
-
"Zabiłeś " szerszenia trampkiem Pięknie zaprezentowane pancerniki które zrobiły miazgę Ilość imponująca zysk powalający i fakt największy na uni Nie ma co ponad 300 wiadomości było aktywnie Gratulacje klasa sama w sobie ps : Trampek pomyśl jakby ten zysk wrzucić w kopalnie ale by huczało Zapewne przetopisz na flotę więc wracaj na top 1
-
Powiedziałabym że mnie zadziwiasz ,ale to by nie było prawdą Potęgą Krucjusza zawsze była rodzina Jak już nawołujesz do powrotu do domu to może wrzucę parę wspomnień z życia Minionków Tak to się zaczęło Pierwsze loty, acsy i dawka żółtego uśmiechu youtu.be/GD5ozrtGCyk Gratulacje Piękny zysk, intencje itd Wszystko tak jak powinno być Czekam na więcej
-
Krucjo [Minionki] + OCHRONA tom & pavciosz & trampek [Minionki] vs. AURELIA [BoSS] ~ 20.126,04% wyliczony z pz + moonkilling [TOP 3 SOLO]
PostKrucjusz i jego potęga Czekałam i po cichu wiedziałam że coś większego ustrzelisz Był Tom, był Pawcio tylko Twojego rw z zwiększym procentem mi brakowało Gratulacje i życzę więcej tak udanych akcji Piękne rw