Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Zły FS - Brak floty + dofarm 1,5kk Gratis zostawiam kulkę - to już chyba 5 moja Pozdro dla ... sami wiecie Dnia 06-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Okręt wojenny 355 _________________________________________ Obrońca Admiral Astra [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 147 Lekki myśliwiec 952 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 49 Okręt wojenny 18 Recykler 18 Sonda szp…

• Cytat od CisneBEZanty: „Był Omka i po Omce,ciekawe gdzie i z czyjej ręki padł. Obrońcy SZO i gry dalej,a agresorowi odpoczynku na urlopie i kolejnego polotu na nowym uni. Motto: Bądz zdrów,bo tak szybko odchodzą jedno-strzałowcy. ” Malak we własnej osobie ten też będzie do jednego strzału więc goni swój swego

• Cytat od arisov: „Więcej się po Tobie spodziewałem ” Przykro mi, że nie spełniam Twoich oczekiwań - jednak to już Twój problem

• Skan - lot - BUM. Nie mam czasu na nocne podbijanie uni, spokojna gra - zawsze coś jednak wpadnie. Pozdro dla znajomych i do naSTępnego Obrońca już na urlopie - wypocznie sobie w weekend. Dnia 01-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 80 _________________________________________ Obrońca Viceregent Palma [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 42 Duży transpor…

• No i wlot władny - zysk piękny - SzO

• Graty - zabieracie cele - ale jest jeszcze jeden if you know what i mean SzO

• Leciał w moje okolice na stacjonuj... Poleciałem ale zawrócił - widać nie odebrał kolejnego Graty

• Geneza: Allstar 25.08.2018 07:04:14 Wszystkie cele w okolicy się skończyły? Haven 25.08.2018 07:06:34 Jesteś jednym z nich Allstar 25.08.2018 07:08:22 Musze się zatem bardziej przygotować;) Kilka godzin później... Allstar 25.08.2018 21:56:48 Eh ... Pozdro dla soja, buddy i znajomych :) Dnia 25-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 164 Krążownik 100 Okręt wojenny 189 Pancernik 44 __…

• FS na zbieraj to nie jest dobry pomysł. Pozdro dla znajomych Dnia 24-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Krążownik 112 Okręt wojenny 74 Pancernik 32 _________________________________________ Obrońca Son Goku [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 21 Lekki myśliwiec 130 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 40 Okręt wojenny 13 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 28 Sonda szpie…

• Geneza: Otrzymałem skan od Wairacika, zainteresował mnie, po jakimś czasie patrzę, że leci na znajomego z soja. Falanga, Policzone, kontra i złom. Po całej akcji chwile pogadaliśmy, świetna postawa - SzO nie będzie więc powodzenia w realu. Hefi podkradł 500 k metki ale starcie i tak na duży plus - oraz nowe TOP 1 uni. Przy okazji jest to moje przywitanie z nowym sojuszem Pozdro dla wszystkich Dnia 24-08-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ____________________________…

• Trzeba przyznać, że % ładny - szkoda złomu ale to już w kalkulowane w tej grze SzO

• Spora ilość OW Ładny wlot. Graty

• Gratki wlotu - ładny ACS, a obrońcy SzO

• PIĘKNIE - odzyskaliście co zabrał Dla krzykaczy - bez spiny of course taki ironiczny żart.

• Spoko - twórz sobie swoje teorie Wiesz bez względu co sobie tam wymyślisz nie gram w tą grę od wczoraj i każdy tutaj wydaje mniejsze lub większe kwoty. Traktuje to jako zabawę, nie zapominając o starych zasadach jakie mam. Mianowicie jak zostanę trafiony, gratuluję, zostawiam złom - możesz to nazwać kretynizmem, Twój wybór ale tak mam. Podobnie jest z lataniem po satelitach, nawet jakby wyszedł mi z tego + nie polecę. Tak też robie na tym uni. Zasady są jak pupa:) każdy ma swoją i nie mam o to ż…

• Chyba zostanę świętym mikołajem - jak ktoś chcę kulkę zapraszam. SzO Dnia 19-08-2018 09:10:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [ELITE] ________________________________________________ Krążownik 78 _________________________________________ Obrońca Sir Arthur Dayne ________________________________________________ Mały transporter 11 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 10 Recykler 3 Sonda szpiegowska 14 Satelita słoneczny 65 Wyrzutnia rakiet 21 Lek…

• Ludzie gdzie tutaj mam do kogoś żal, z luzem napisałem - że za kulkę mógł zostawić. Tyle - ale musieliście sobie ulżyć. Oczywiście, że było anty ale nie w takiej ilości jakby się nie którym mogło wydawać i są na tym uni inne osoby, które wydały i dalej wydają krocie. Zresztą, niech pierwszy rzuci kamień... Pozdrawiam bez spiny

• Miało być piękne przywitanie, a wyszła lipa. Cóż Obrońca się zalogował pare minut po wlocie i zebrał złom antyreckami - tak już bywa :). Mógł zostawić, bo dostał kulke w prezencie - zrobił inaczej. Dlatego nie życzę SzO Wrócę po swoje. Dnia 18-08-2018 18:31:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [ELITE] ________________________________________________ Krążownik 59 _________________________________________ Obrońca Geologist Hubble [MNS] __________________________________________…

• Całą okolicę mi kosisz Gratki, przetapiaj prędko

• Pieknie cisniesz Next cele przed Toba Ty wiesz