Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
Haven - - Wojny Dorado
Posta ja coś napiszę - na DJ latałem zanim do Was dołączył - dlaczego? odpowiedź masz tutaj: ACS; DeeJay vs Harry vel Haven i Marvin i koniec vel WsS i Kal-El [NFZ] - 2194,66% odwet za Sprite - TOP 1 ACS Dawno ale pamiętliwy jestem. I skończ marudzić tylko uklęknij bo nie dorastasz do pięt.
-
Haven - - Wojny Dorado
PostPrzy okazji jak już będziesz liczył dodaj mój skromny %, aby Wam wstyd było jeszcze bardziej. Dnia 24-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.111 Krążownik 3.606 Okręt wojenny 1.600 Pancernik 600 _________________________________________ Obrońca DeeJay [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 1.553 Duży transporter 250 Lekki myśliwiec 5.028 Krążownik 819 Okręt wojenny 89…
-
Historia: Kilka lat temu na pewnym uniwersum grałem przeciwko DeeJay i w pięknych okolicznościach, kiedy był top 1 wyzłomowaliśmy mu całe zabawki w ramach zemsty. Nie spodziewałem się, że po kilku latach na innym uni znów spotkam się z tym nickiem. Postawiłem sobie jako cel nr 1 wyzłomowanie tego konta, bez względu na zysk czy poświęcony czas. Zrobiłem moona w układzie transport floty i próba (skuteczna) rozbicia moona. Jako, że był malutki wiedziałem, że się uda. Niestety pod fala nic nie było,…
-
Haven - - Wojny Dorado
PostCytat od RozdajeMoony: „co by nie bylo tak wesolo agresorowi wstawiam za kolege Dnia 17-09-2018 xxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Pan_Tik_Tak [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 3.333 Krążownik 333 _________________________________________ Obrońca Krol Alus [NWO] ________________________________________________ Satelita słoneczny 136 Wyrzutnia rakiet 45 Lekkie działo laserowe 6.395 Działo jonowe 4 Mała powłoka ochronna…
-
Haven - - Wojny Dorado
PostProszę o zaktualizowanie wyniku, dodajecie swoje - a złoma tik taka już nie...
-
Haven - - Wojny Dorado
PostNo to odrabiamy wojna jeszcze trwa
-
Haven - - Wojny Dorado
PostGraty wlotu Trzeba odrobić straty SzO
-
Haven - - Wojny Dorado
PostCytat od Dawid: „MNS znowu pokazało klasę... nie jaki Pan Śledź po tym jak przegwałcił moje satelitki nie dość że skłamał, uwaga cytuje! Cytat od Śledź: „Typ mnie rakietowal i bylo ok ? Grozil mi i latal na pale I to bylo ok ? Mi to rybka rakietujcie sobie poprostu odwdziecze sie tym samym A za kazda rakiete bekniesz ty osobiscie ” to jeszcze grozi innym Skoro temat ten trafia na forum publiczne proszę Pana Śledzia o pokazanie wiadomości w których mu groził a co więcej chociaż jednego RW z mojeg…
-
RozdajeMoony [NWO] & MaRecki [NWO] vs Beerus [ZAKON TEMPLARIUSZY] - 161 %
Haven - - Starcia Dorado
PostCytat od Scoth: „Gratki sojusznicy Nawet Wam to wyszło ładnie To czas chyba w końcu latać gąskami już:D ” Zrobi się - zaczniemy od największych napinaczy co bym im cisnienie w majtkach poluzować.
-
RozdajeMoony [NWO] & MaRecki [NWO] vs Beerus [ZAKON TEMPLARIUSZY] - 161 %
Haven - - Starcia Dorado
PostPięknie, widzę że NWO się rozkręca. NaSTępne proszę na emememsowych lamkach. Obrońcy SzO lub co tam chce
-
Haven - - Wojny Dorado
PostCytat od Billie the kid: „gratki ustrzelenia bfsa Meisterstück . ” Po 1 dla Twojej wiadomości bfs to trochę stoi - a kolega zalogował się 25 minut po starciu. Po prostu obserwowałem jego aktywności - 3 razy próbowałem wcześniej - ale tego też pewnie nie wiesz. Po 2 Widzę tutaj Twoich starć ogromną ilość - zamiast klepać językiem wrzuć swoje RW Po 3 do naSTępnego
-
Haven - - Wojny Dorado
PostBól "nogi" za 3....2.....1.... start <jem popkorn> Dnia 10-09-2018 01:23:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 17.092 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.051 Pancernik 166 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Heisenberg [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 605 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 459 Krążownik 285 Okręt wojenny 372 Recykler 640…
-
Co tu dużo pisać. Obserwacja, kilka prób - jednak konsekwencja i cierpliwość popłaca. Zysk jest , pierwszy mój cukierek ememems w reckach. Jak narazie - sojusz, który mial dominować - przegrywa 2 z 3 wypowiedzianych wojen Wszyscy to znamy, że krowa (albo śledź), która dużo muczy, mało mleka daje. Do naSTępnego Lista gotowa. Dnia 10-09-2018 01:23:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 17.092 Krążownik 1.000 O…
-
#11 Acetonitryl [TOR] & Kanade [TOR] & Poochacz [TOR] & Cieply Dotyk Ksiedza [TOR] vs. Heisenberg [MNS] ~ 186.9% DO WOJNY
Haven - - Starcia Dorado
PostBrawo wlotu, na spokojnie i kolejne padną Tylko nie za szybko bo będzie nudno. SzO
-
Dnia 09-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Okręt wojenny 580 Pancernik 130 _________________________________________ Obrońca dycha solo [MDC] ________________________________________________ Mały transporter 3 Duży transporter 184 Lekki myśliwiec 17 Krążownik 175 Okręt wojenny 138 Recykler 173 Sonda szpiegowska 65 Pancernik 7 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Haven [NWO] ______________…
-
Haven - - Wojny Dorado
PostWidze że juz kombinujecie Po 1 informacji nie otrzymalismy odpowiednio wczesniej to raz, dwa sami wyznaczyliscie termin 09.09 - a ze wpadlo RW nagle zmieniacie swoja prespektywe. Jeżeli tak macie "walczyć" to powodzenia Dla mnie 0:0 i możecie sobie pisać co chcecie.
-
Haven - - Wojny Dorado
PostPowodzenia Panowie - niech wygra lepszy, tylko powalczmy z klasą bez satek i takich wiecie lamerskich akcji