Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulację i tak Ci powiedzą, że nie masz skilla Obrońcy SzO

• Cytat od Chytry Plan: „Cytat od songoku1983: „Dziwny trafem jakis czas temu to Haven zlomowal 2 razy w nie dlugim odstepie czasu Jadsu a teraz nagle Obcy robi to samo Do tego Obcy zlomuje Havena i po chwili pada Jadsu 2 razy w ciagu kilku dni ” To jak w brazylijskiej telenoweli. Ja czekam aż Jadsu zezłomuje Obcego w ACSie z RIP Havenem. Dlatego życzę mu szybkiej odbudowy ” Ludzie - z tego co pamietam to ten cel jest bardzo specyficzny - WEJDZCIE W UKŁAD (z tego co pamietam) 1:135 obserwujcie 2 d…

• Obcy nie kupuj już tych kont, przestań się pushować bo ludzie są smutni, źli i zdenerwowani. A tak poważnie, baw się dalej i niech im żyłka pęknie Obrońcy SzO

• Złomuj złomuj , rola demona Uni mi przypasowała. Nikt nie wie kiedy i gdzie znów spotka RIP Havena Niedługo kolejnych odwiedzę... SzO i RIP

• Niech moc będzie z Tobą lamko - Ty wiesz, że ja jeszcze się z Tobą spotkam. RIP i SzO

• Ja już na urlopie - to Ty przejąłeś pałeczkę latania złomuj ! SzO

• Cytat od jarjar: „takim dziwnym trafem 2 raz ta sama osoba go zdejmuje z planety albo ktos nie wie ,ze zeby flote budowac i latac trzeba miec moony albo nie mam pojecia o co w tym chodzi ;D ” Przyjdź w układy tego Pana, obserwuj a pewnie wszystko zrozumiesz. Nie mnie pytaj tylko jego

• Dnia 16-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.252 Pancernik 3.450 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jadsu [AMD] ________________________________________________ Mały transporter 2.508 Duży transporter 764 Lekki myśliwiec 1.622 Ciężki myśliwiec 105 Krążownik 874 Okręt wojenny 1.114 Recykler 302 Sonda szpiegowska 397 Bombowiec 14 Satelita słoneczny 179 Niszczyciel 31 …

• Gratki Lamko, przetapiaj na fuzyjną i jonową bo jesteś w tyle Obrończy SzO, jakby miał działo gaussa to by było po obcym

• Graty - myślałem, że to jakaś finezyjna zaplanowana akcja ale okazję się że po prostu BFS ale i tak graty utrzelenia potężnej floty. Hector lamko jak mogłeś tak zrobić w piątek! Mam nadzieje, że będzie SzO p.s. dobrze że olsztynek dorzucił swoje LM bo starcie mogłoby wyjść na top 1 solo w obronie

• Obcy [BoSS] vs. Sebo ~ 280.95%

Haven - - Starcia Dorado

Graty lamko xD obroncy SzO Przetapiaj na kolonizatory - sa wytrzymale

• Cytat od DUDEUSZ: „To nie ma znaczenia. Zasady to zasady A zasady mają to do siebie, że nie wpływają na nie "dla mnie" i "moim zdaniem" :X Także śmigaj edytować nagłówek Gratki jeszcze raz, obrońcy SzO, i pozdrawiam cieplutko ” dla mnie nie i już Zwycięzca jest ta strona, która ma mniejsze starty - zebrali złom więc wygrali starcie. Nie będę się wdawał w dyskusję lece dalej złomować. Podsumowanie zysków/strat: Podsumowanie agresor Metal: -23.456.500 Kryształ: -3.184.500 Deuter: -9.731.000 agreso…

• Cytat od DUDEUSZ: „Cytat: „Bitwa zakończyła się remisem. Agresor stracił łącznie 221.492.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 177.090.000 jednostek. Na polu zniszczeń unosi się 133.300.500 metalu i 56.556.000 kryształu. ” Regulamin działu Starcia Tytanów a tam: Cytat: „Próg SOLO stosujemy gdy: - zwycięzcą jest pojedynczy agresor - zwycięzcą jest pojedynczy obrońca - zwycięzcą jest kilku połączonych agresorów przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty o największej wartości (w…

• Cytat od DUDEUSZ: „Graty, aczkolwiek to jest TOP 2 SOLO TOP 1 solo nieświadomie zrobił pekin jako że zwycięzcą jest pojedynczy obrońca. Just sayin' ” Jak dla mnie nie - to nie top i w dodatku to jest remis

• Ostatnio się trochę obijałem, więc postanowiłem nadrobić zaległości. Freez tak jak mówiłem, lecimy z tematem Wczoraj upatrzony cel, próby z lotki nie udane, ale cierpliwość pozwoliła wypatrzyć okazję. Obrońcy SzO, pogratulował więc mam nadzieje, że jeszcze pogra. Pozdro dla całego soja - dzięki za kapitalną atmosferę i do naSTępnego... :) Dnia 05-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 54.500 Niszczyciel…

• Brawo Panowie - w tym jest ST jest wszystko. Ładne floty, odwet, udana akcja i pewnie odbudowa. Jest ciekawie graty! Kraken SzO pamiętaj Karma wraca

• Tutaj też pogratuluję udanej podstawki gdyby nie ukochana, standardowo bym opóźnił ale zajęła się mną i tak wyszło no nic odbudowa w toku więc do zobaczenia

• Deratyzacja uniwersum w toku... Nic finezyjnego - obserwacja - skan - lot - BUM Złom mój, SzO co by można było dalej złomować. Pozdro dla znajomych i soja Do naSTępnego Dnia 27-09-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Haven [NWO] ________________________________________________ Pancernik 1.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca Kiep [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 630 Duży transporter 488 Lekki myśliwiec 61…

• Cytat od Limonoleum: „Gratulacje dla zwycięzców Swoją drogą @Haven, bo aż jestem ciekawy - w tym STejku zrobiłeś FSa na planetę i kumple Ci się podstawili po prostu? On tego nie widział na falandze, ze oni lecą, czy jak??:P ” wystawiłem się. Celowo długi zły FS na atakuj - przed tym zmienilem nick aby pomyślał, ze zmienilo właściciela - info do DJ z lamerskiego konta ze takiego FS ktos wychaczyl, wiedzialem ze sam to moze znaleźć ale chcialem mu to ulatwic - ja nie bylem zalogowany a koledzy w c…