Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 158.

• Pozdrawiam ferajnę z PZWP Obrońcy Soczek Konto oddane konto zezłomowane Dnia 12-05-2019 00:00:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 198.441 _________________________________________ Obrońca Maruda [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 87.500 Recykler 123.000 Sonda szpiegowska 12.969 Gwiazda Śmierci 65 Wyrzutnia rakiet 3.000 Mała powłoka ochronna 1 ___________________________…

• Tak było stało ponad 2 h nie wiem kiedy obrońca dał urlop bo juz nie pilnowałem ale stało, stało i soczek przerobił na soczki

• Witam Bfs tak bywa szkoda ze pod takim tagiem ;/;/ wspomnienia i wystarczy do sedna Dnia 12-05-2019 08:18:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Kaspi [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 25.792 Duży transporter 106.193 Lekki myśliwiec 11.729 Krążownik 3.797 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 370 Sonda szpiegowska 728 Gwiaz…

• Gratki obrony bardzo ładna i złom pod dom to najważniejsze Obrońcy Soczek

• Witam Stało nie stoi. Pozdrawiam całe PZWP Obrońca zalogował chwilę po złomie i zaczął wiosłować ale i tak jakiś zysk tam wyszedł Do następnego Dnia 08-05-2019 19:11:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 187.709 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Zakochany Pilkarz [UNITED] ________________________________________________ Mały transporter 4.688 Duży transporter 25.586 Lekki myś…

• Witam po dłużej przerwie coś tam sobie wpadło Obrońcy Soczek Dnia 27-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 127.325 _________________________________________ Obrońca L0KI [Explorer] ________________________________________________ Duży transporter 85.565 Lekki myśliwiec 45 Ciężki myśliwiec 37 Krążownik 3 Recykler 1 Sonda szpiegowska 200 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 28.336 Mała powłoka ochronn…

• Coś mi umknęło gratki piękny zysk ci wpadł oby więcej takich Obrońcy Soczek

• Witam ponownie tym razem trochę więcej zarobku w szczególności dexu bardzo cieszy mnie tani lot a zyskowny cieszy dziwi mnie to ze tak można zostawić tyle paliwa w układzie Soczka Obrońcy Soczek a mi wiecej takich wlotów Pozdrowienia dla całego PZWP oraz dostawców nie myślcie ze nie będę kupował Do sedna Dnia 10-04-2019 19:17:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 112.095 ________________________________________…

• MisiuGD powiem ci ze ja też od groma razy latałem aż do wczoraj sie udało skan lot bum

• Z cyklu stało i nie stoi Pozdrowienia dla całego PZWP oraz znajomych Dnia 09-04-2019 22:00:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Pancernik 112.221 _________________________________________ Agresor ABW [PZWP] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 66 _________________________________________ Obrońca shpinaq [Phoenix] ________________________________________________ Mały transporter 33.542 Duży …

• a nie wystarczyło by pogratulować i z głowy ale wy tu chcecie nie wiadomo co zrobić flota padła jak ostatnio powstała w kilka dni to teraz tez pewnie stanie na nogi szybko padł to padał na każdego przyjdzie pora tak ze po co tu pisać co komu na klawiaturze leży gramy dalej Yes Szo pewnie będzie bardzo szybkie a reszcie trochę kultury osobistej bo brakuje co nie którym tego i zapomnieli do czego jest dział ST Soczek dla Wszystkich

• Brawo ładnie wykręcony % lataj dalej z takim skutkiem Obrońcy Soczek

• Brawo widać ze tego pana można nazwać farmą roku u niego zawszę coś sie trafi Gratki:D Szo nie życzę bo Obrońca to jak Fenix z popiołów powstaje powinien zmienić nick

• Gratki dawno cie tu nie było przetapiaj i lataj dalej Obrońcy Soczek

• przetapiaj jest co zysk mega Bardzo ładnie

• oO gratki przegapiłem lataj i farm tak dalej

• Witam tym razem już po właściwej stronie :P:P Odbudowa recy rusza Szkoda ze obrońca zalogował chwile po wlocie bo zysk był by dużo większy ale każdy zysk cieszy Obrońcy Soczek Dnia 02-03-2019 18:51:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HORTEX [PZWP] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 _________________________________________ Obrońca kisatjow ________________________________________________ Mały transporter 76.922 Duży transporter 40.674 Lekki myśli…

• Gratki przetapiaj masz co co tu pisać stało i nie stoi Obrońcy Soczek

• widzisz zła passa minęła mówiłem przetapiaj bo jest co zysk mega Obrońcy Soczek

• Gratki naciągane czy nie ważne ze jest zysk i jest co przetapiać:P Obrońcy Soczek