Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 258.
-
Witam wszystkich Kolejne tankowanie Przymierzałem się nie jednokrotnie z marnym rezultatem dziś jednak się udało Pozdro Sojusz Buddy oraz znajomych Pakiecik dla obrońcy Dnia 18-10-2018 00:33:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Pancernik 1.673 _________________________________________ Obrońca Kedaibo [AyS] ________________________________________________ Duży transporter 2.245 Lekki myśliwiec 188 Ciężki myśliwiec 1 Kr…
-
Witam wszystkich Takie tam parę nie udanych lotów tym razem weszło Lecz trafiłem na znakomitego wioślarza i ponad połowa u obrońcy będzie na odbudowę Pozdro wszystkim Dnia 17-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca Serenity [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 1.060 Duży transporter 3.330 Lekki myśliwiec 43…
-
Witam wszystkich Na obrońce trochę przepałów zrobiłem ale zwróciło się z nawiązką Zaspany obrońca zalogował i coś tam zwiosłował Pozdro Sojusz Buddy oraz znajomych Dnia 17-10-2018 02:10:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Krążownik 5.009 _________________________________________ Obrońca Fica3 [ANS] ________________________________________________ Mały transporter 10.808 Duży transporter 810 Ciężki myśliwiec 1 Krążown…
-
Pomysł fajny ja bym dołożył jeszcze floty 2x chociaż , złom większy z floty i obrony z 30% ładowność sąd ale to tylko moje zdanie i ale
-
Witam wszystkich W czotaj przepał , dziś trafienie Obrońca przeniósł flo na planetę zapominając o surce wiec Wlocik po małego stejka na planetę a surowce z mona (Ukryta treść)\\\ Posdro sojusz buddy oraz znajomych Dnia 14-10-2018 00:11:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Krążownik 4.369 _________________________________________ Obrońca Gloswielkopolski [NWO] ________________________________________________ Mały trans…
-
Witam wszystkich Taki tam wlocik obrońca coś tam zwiosłował bedzie na odbudowę Pozdro sojusz i buddy oraz znajomych Dnia 11-10-2018 16:30:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Okręt wojenny 805 Pancernik 1.027 Krążownik 4.409 _________________________________________ Obrońca Marshmallows [WATAHA] ________________________________________________ Mały transporter 2.156 Duży transporter 2.508 Lekki myśliwiec 2.947 Ciężki …
-
Witam wszystkich Znów lot w układzie tylko tym razem nie wysłałem dofarmów puściłem nieco później i 700 mt padło obrońca podstawił parę panców Dnia 08-10-2018 11:24:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [LSP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.053 Krążownik 4.096 Okręt wojenny 605 Pancernik 927 _________________________________________ Obrońca Salazar [AyS] ________________________________________________ Mały transporter 30 Duży transporte…
-
Witam wszystkich jak dla mnie na nowym uni Więc stało i nie stoi złom cały mój Dla szczekaczy konto dostałem i se latam to żaden push bo już gratulacje dostałem na pw więc was rozczaruje mylicie się w sumie to już mój 3 Stejk tu Pozdro sojusz i znajomych Dnia 05-10-2018 10:53:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Salazar [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 5.420 Lekki myśliwiec 9.179 Krążownik 3.649 Okręt wojenny 602 Pancernik 611 ________________…
-
Hi Hi Hi wiec tak oczywiście wielkie graty za spakowanie mnie ladny% i zysk hehe co mogę napisać zmęczenie materiału się usneło i tyle Brawo i do zobaczenia może jeszze poklikam sie uwidzi