Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 188.

• Lobby- problemy kto ma ?

Alda - - Błędy w grze

Znając życie to pewnie ktoś rano odpali serwer i będzie mieć w dupie co się dzieje. Ja już decyzje podjął i idę spać bo dziś jest normalny dzień i kazdy ma swoje obowiązki. Jak mnie ktoś złomnie (a na bank tak będzie) to gra ma mi to oddać. Jak nie to odchodze. Pewnie nie tylko ja tak zrobie

• Lobby- problemy kto ma ?

Alda - - Błędy w grze

Teraz pytanie jest: Iść spać, czy nie? Ja mam tego pecha, że na uni jest jeden noob, który jest cały czas online i będzie mega wstyd jak mi poczyści moony......

• To jest karygodne zachowanie ze strony gry...nie poinformowali o tym, że bedą jakieś prace remontowe na stronie...człowiek ustawił flote, miał przygotowaną akcje i [ciach].....dochodzi fakt, że traz musze czekać do nie wiadomo której na odpalenie servera... Moderator kruszynka:Upominam za pseudocenzurę

• #125 Obrońca nie zawrócił stacji i przyleciało Buziaczki Dnia 22-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Mały transporter 33.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Khaldun [ATL] ________________________________________________ Duży transporter 12.070 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 200 Działo jonowe 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris [TAG…

• #124 Zamiast obrońcy odebrałem ja....reckami Dnia 21-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Duży transporter 9.307 Gwiazda Śmierci 25 Wyrzutnia rakiet 52 Lekkie działo laserowe 20 Ciężkie działo laserowe 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris [TAG] _____…

• #123 Takie tam trafienie z braku paliwa, gdyż wszystko na FS Buziaczki Dnia 15-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 15.800 _________________________________________ Obrońca DAM103 [INNI] ________________________________________________ Duży transporter 9.500 Lekki myśliwiec 15.608 Okręt wojenny 676 Recykler 795 Bombowiec 627 Niszczyciel 626 Pancernik 620 Wyrzutnia rakiet 500 Lekkie działo laserow…

• Gdyby nie moje ogarnięcie to nigdy by ten jarek nie padł...nie dziękujcie fujary Graty Szpicu kosmicznego procentu i zysku A mogłem to być ja....

• #120&121&122 Genezę przedstawił w skrócie Abi, a ja mogę tylko powiedzieć, że świetnie się bawiłem podczas tych trzech nocnych godzin latania z Abim na słuchawce....tak, dziś w pracy nie wyszło mi praktycznie nic Wpadły jeszcze przy okazji jakieś śmiecie na innych moonach co w ostatecznym rozrachunku dało czysty zysk równy 1,3Mld Buziaczki Dnia 04-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 300.00…

• #119 Zanim przedstawię genezę to pragnę zaznaczyć, że był to mój pierwszy wyliczony PZ w karierze, więc chyba wszystkie finezyjne akcje mam już odhaczone Geneza - Miałem wolny wieczór to mówię: "Popatrzę sobie tego Dybsona''. Od czasu do czasu patrzenie aktywności i nagle....przy planecie gdzie zazwyczaj stoi flota pojawia się PZ z jednej sądy....Więc postanowiłem poklikać. Z miejsca założyłem, że wysłał na 20 lub 10 procent, więc ustawiłem budzik na odpowiednie godziny i poczekałem. Przy 20 pro…

• #118 Trzeba było szybko moim fanom wynagrodzić to "jarkowe" lamerstwo i długo czekać nie musieli Dnia 30-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 17.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Mały transporter 47 Duży transporter 2.817 Lekki myśliwiec 244 Krążownik 13 Okręt wojenny 3 Niszczyciel 21 Gwiazda Śmierci 19 Pancernik 21 Wyrzu…

• Młyn w robocie i nie upilnowałem. Graty jarek BTW to mój pierwszy raz po tej stronie, także w końcu jakaś nowość na Antaresie

• #117 Nieodebrany FS i tak dalej.... Buziaczki Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca chrobe ________________________________________________ Mały transporter 144 Duży transporter 11.000 Lekki myśliwiec 327 Ciężki myśliwiec 132 Krążownik 29 Okręt wojenny 21 Gwiazda Śmierci 37 Pancernik 11 Wyrzutnia rakiet 978 Lekkie działo laserowe 496…

• #116 Obrońca floty pilnował, robił FS-y, stacje, loty z moona i tak dalej....a tu nagle FS z planety na PZ w swoim układzie... Buziaczki Dnia 11-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Duży transporter 15.000 Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 30.000 Okręt wojenny 10.000 Bombowiec 1.000 Niszczyciel 5.000 Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca DAM103 [INNI] __________________________…

• #115 Taki nocny śmieszek heheszek Buziaczki Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 449 _________________________________________ Obrońca Khaldun ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Okręt wojenny 8 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 62.000 Ciężkie działo laserowe 6.900 Działo Gaussa 3.100 Działo jonowe 2.300 Wyrzutnia plazmy 1.528 Mała powłoka ochro…

• #114 Trzeba było poklikać 20min i pykło Obrońca jak nigdy podebrał całkiem sporo złomu, ale w życie bywa i tak Dnia 07-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 300 _________________________________________ Obrońca MuadDib ________________________________________________ Duży transporter 1.839 Lekki myśliwiec 1.845 Ciężki myśliwiec 1.682 Okręt wojenny 142 Recykler 291 Sonda szpiegowska 27 Sateli…

• #113 Szczypta obserwacji i lot na aktywności Dnia 06-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca motak11 [Sun Tzu] ________________________________________________ Mały transporter 41 Duży transporter 1.599 Lekki myśliwiec 22 Ciężki myśliwiec 95 Krążownik 5 Okręt wojenny 2.305 Recykler 638 Sonda szpiegowska 893 Bombowiec 29 Niszczyciel 33 Pancernik…

• #112 Można powiedzieć, że był to kolejny dzień w biurze, bo flotka obrońcy stała i stała bez opieki Był jeszcze wlocik w planetę, stąd większy PZ. Dnia 03-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca ronikon22 [ATL] ________________________________________________ Mały transporter 586 Duży transporter 1.093 Lekki myśliwiec 33 Krążownik 110 Okręt wo…

• #111 Ktoś mógłby powiedzieć, że specjalnie wysłałem taką flotę by załapać się na próg ST.....i wiecie co?....ten ktoś miałaby racje A tak serio to trzeba było szybko działać bo liczyła się każda sekunda. Tyle Buziaczki Dnia 02-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca C-3PO [LEGION] ________________________________________________ Duży transporte…

• #110 Tym razem złom u mnie Buziaczki kochani Dnia 19-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Modyk4Ever [INNI] ________________________________________________ Mały transporter 219 Duży transporter 1.935 Lekki myśliwiec 13.605 Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 138 Okręt wojenny 510 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1.460 Sonda szpiegowska 104 Bombowi…

• #109 Cóż...zaraz po wlocie obrońca się zalogował i zebrał cały złom....jest to bolesne, ale zabawa była i wpadło trochę z farmingu, także jakoś to zniosę Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca C K 2 ________________________________________________ Mały transporter 3.803 Duży transporter 1.307 Lekki myśliwiec 22 Krążownik 1.627 Recykler…