Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 188.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 1,5 bańki wpadło Gratki

• #3 Od niechcenia, ale wpadło Buziaczki Dnia 19-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 4.000 Okręt wojenny 4.001 Pancernik 2.001 _________________________________________ Obrońca MaEsTrO [Nemezis] ________________________________________________ Mały transporter 311 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 29.062 Krążownik 853 Okręt wojenny 1.044 Bombowiec 20 Niszczyciel 118 Pancernik 25…

• #2 Akcja spontaniczna, ale udana Brakło trochę recków do kompletu, ale nie mam co narzekać Buziaczki Dnia 12-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris ________________________________________________ Lekki myśliwiec 55.000 Krążownik 3.495 Okręt wojenny 3.509 Pancernik 1.500 Mały transporter 8.579 _________________________________________ Obrońca Filemon Kot ________________________________________________ Mały transporter 2.201 Duży transporter 10.000 Lekki myśliwi…

• #1 Witam Wszystkich w moim debiucie Geneza starcia jest prosta - amba fatima, stało i nima Specjalne podziękowania dla dobrej duszyczki, która umożliwiła to starcie stawiając mi moona w dogodnej lokalizacji Buziaczki Dnia 10-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.097 Krążownik 3.003 Okręt wojenny 3.000 Pancernik 1.500 Duży transporter 2 _________________________________________ Obrońca MaEsTrO […

• I kolejny mój ex sojusznik w reckach... Szpicu nie gadaj głupot tylko graj dalej. Na takim uni te straty spokojnie można odrobić w max dwa miechy. Dla agresora wielkie gratulacje za spory procent i fantastyczny zysk.

• Te pancerniki wyglądają znajomo xD

• Gratulacje dla agresora, piękny zysk Dla mojego byłego sojusznika BSzO i przede wszystkim ochoty do gry Pozdrawiam. Aldaris

• Graty Abi pierwszego złomu Uważaj xD

• Nie to, że jestem jakimś narcyzem, ale kurcze....no nie ma lepszego ode mnie

• Pięknie !! Trafić gracza UFS to nie lada wyczyn! Przetapiaj na flotę

• #165 Moi drodzy...nie chce się rozpisywać bo mógłbym nie skończyć, dlatego chcę wam wszystkim podziękować za wspólną grę oraz życzyć wam samych sukcesów w grze i w życiu codziennym. Mam nadzieję, że nikt nie pobije mojego rekordu ilości STeków !!! Dnia 02-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Majka 1995 [BiS] ________________________________…

• Celowo tak napisałem KOZAczyno z dużą flotą i nic więcej.

• #164 Kontra jak kontra, nic wielkiego Dnia 01-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Atlantino [ATL] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 86 Wyrzutnia rakiet 3 Lekkie działo laserowe 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pance…

• #163 Dobra passa nadal trwa Dnia 01-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.000 _________________________________________ Obrońca Khaldun [ATL] ________________________________________________ Duży transporter 9.000 Gwiazda Śmierci 4 Wyrzutnia rakiet 100.000 Ciężkie działo laserowe 15.000 Działo Gaussa 5.010 Działo jonowe 3.000 Wyrzutnia plazmy 2.500 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochr…

• Kolejny miszcz z Q atakuje...żal mi was

• #162 I tak jeszcze pod tę moją emeryturkę Dnia 28-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca 123gs28 ________________________________________________ Mały transporter 465 Duży transporter 3.270 Lekki myśliwiec 10.078 Ciężki myśliwiec 3.359 Krążownik 722 Okręt wojenny 147 Recykler 797 Sonda szpiegowska 33 Satelita słoneczny 300 Niszczyciel 145 Pan…

• Oj za dużo tu złej krwi....ale w sumie nie obchodzi mnie to już @Terry Życzę powodzenia w dalszej grze i pogodzenia się z tym, że mnie nie zezłomujesz...nawet jakbym grał bo raczej byś sobie ze mną nie poradził

• Po pierwsze to konta nie kupiłem tylko zbudowałem od zera. Całe Uni potwierdzi. Po drugie to napisałem w tamtym poście, że NIEMAL wszystko osiągnąłem. Więc zanim zaczniesz się czepiać to się zastanów więcej niż raz. I po trzecie....gdybym miał więcej czasu (a że już go nie mam i dlatego kończę grę) to chętnie bym sobie z wami polatał pomimo ogromnej dysproporcji kont. PS Widząc jak mnie teraz prowokujesz mam w środku taką chęć by jednak zostać i udowodnić Ci, że bardzo byś się na mnie przejechał…

• Nie znam Cię przyjacielu i nie poznam bo kończę grę od października Powodzenia na UF

• #161 Cytat od Tyski: „Wiedziałeś kiedy uciec biggrin.png Graty może jednak coś trafisz jeszcze wink.png ” No kurcze zna mnie BTW STek wysmażony z kontry Dnia 28-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Aldaris [TAG] ________________________________________________ Okręt wojenny 80.000 Pancernik 160.000 _________________________________________ Obrońca xmaniek79 ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 50 _________________________________________ Po…