Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-510 z 510.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Model: „Hahah! Cóż za piękny widok..największy cwaniak uni66 spakowany do wora jak należy Wielkie gratulacje.” Phi, odezwał się pro elo super mega top gracz. Pan złom za złomem za wysępioną surkę. Pan wieczny urlop. Pokaż jak się się gra cwaniaczku A maxymowi gratki jakby nie patrzeć. Z tego co słyszałem wstrzeliłeś się na styk
-
Cytat od Vampire Lord: „dużo bardziej opłaca się wysyłać DT+bomb ponieważ bombki są słabe (pod względem statów). co za tym idzie tracimy tych kilka punktów mniej przy piratach/obcych. Przeciwskazań - brak. Bombki i niszczarki mają tę samą prędkość w późniejszym etapie gry (bo raczej każdy robi ten 8lvl napędu)” plus bombki mniej palą. Niewiele mnie ale jednak Mniejsza z tym, rewelacyjny poradnik, temat wyczerpany, rozpisany czytelnie, zrozumiale i przejrzyście. Brawo!
-
Cytat od Aecjusz87: „Ogarnąłem w przerwie świątecznej INFERNO Dana Browna. Ten autor zatrzaskuje mnie w swoim świecie i czytanie jego książek autentycznie mnie wciąga. Po Zaginionym Symbolu i teraz się nie zawiodłem. [...] ” Muszę przyznać, że mnie zaciekawiłeś. Mam tą księgę na półce, nawet nie wiem skąd się tam wzięła. Jak skończę Pratchetta i Sapkowskiego chętnie przeczytam. Cytat od Johny Drama: „Zdecydowanie polecam książki z Uniwersum Metro 2033 8-)” O zdecydowanie tak. Metro jest niesamow…
-
Przywitaj się!
PostMarta - ładne imię, bardzo je lubię Coś o mnie... Bartek, 23 lata - sporo rówieśników tu widziałem. Jestem ze wschodu naszego pięknego kraju. W ogame gram... oj, powiedzmy, że 2 latka. Kiedyś miałem kilkumiesięczny epizod ale skończyło się na idlaczeniu - gra samemu to nie gra. Interesuję się głównie muzyką. Jestem basistą, szarpię trochę struny. Właśnie zakładam zespół, ale znaleźć perkusistę to graniczy z cudem Gram na uni66 w sojuszu Universe, który serdecznie pozdrawiam
-
Oj uzbierało by się, uzbierało... Tak na szybko, z mniej znanych produkcji: - Nieściszalni - radio na fali - pan od muzyki - rock and rolla - całkiem przyjemny film, nie jest wybitny, ale niemniej polecam. I oczywiście klasyki: - gladiator - helikopter w ogniu - tak, lubię ten film i mimo jego 'amerykańskości' jest dobry. - zielona mila - 9 rota / 9 kompania - świetna radziecka produkcja : Na tym może poprzestanę bo jak się rozpiszę to i dnia mi zabraknie